Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

kan

ZehraM.

New member
kendi kanimi kullanarak kendime sanki baska birine yapiyormus gibi buyu yapabilir miyim? mesela kendi kendimin voodoo bebegini yapip onu bir sekilde kullanmam mumkun mu? (yapacagimdan degil, mumkun mu degil mi merak ediyorum.)

benim bir vucut parcam ama sonucta.. illa kan degil de sac da olabilir. buyu yaparken kisinin bedeninden bir kalinti ya da kisisel esyasi kullanilmiyor mu?
Evet bir büyüde kişinin eşyası kullanılabilir ama bu illaki öyle olucak diye birşey değil. Kişi o eşyayı giydiği için kullandığı için aurasını enerjisini ona bırakır büyü yapan tarafda enerjiyi daha iyi yönlendirebilmek için eşyayı kullanabilir. kan olarak negatif çalışmalarda karabüyülerde çok kötü amaçlarla kullanılabilir ama bu hiç hoş değildir. Ve Tanrılarımız/Tanrıçalarımızda bu konuya hoş bakmaz. (etrafa zarar vermekten bahsediyoruz. bunların lanetlenen kötü şeyler olduğunu biliyorum)

Kan büyüsü gerçektir ve güçlüdür fakat çoğu zaman buna gerek yoktur.

Daha önce pek çok mühür de vücut sıvılarını, kendi vücudumdan olanı kullandım. Pasif güce sahip mühürlerde(insan elinden çıkan çoğu mühür gibi) bunu kullanmak etkili olabilir. Yine de tavsiye etmiyorum.

Amacım birini yok etmekse, kanımı bunun için kullanmazdım.

Her ne kadar yanlış anlaşılmalara son derece açık bir konu olması nedeniyle bu meseleye değinmekten imtina etmek istesem de, birçok üyenin bu hususu ısrarla gündeme getirmesi, üzerinde durmayı zaruri kılmıştır.

Çalışmalarda kendi kanınızı kullanmanız mümkündür. Zira çeşitli sıvılar doğaları gereği enerji barındırır; kan da bunlardan biridir. Bu, Gebo rünü ile ilişkilidir.

Bununla birlikte, bu yöntem başlangıç seviyesindeki bir birey için uygun değildir; ayrıca, her çalışmada rastgele ve gereksiz yere kullanılmamalıdır.

Kan içmek, başkasının kanını kullanmak yahut kurban etmek gibi aşırı ve aşağılık fiiller ise yalnızca düşmana özgüdür.

Her ne kadar yanlış anlaşılmalara son derece açık bir konu olması nedeniyle bu meseleye değinmekten imtina etmek istesem de, birçok üyenin bu hususu ısrarla gündeme getirmesi, üzerinde durmayı zaruri kılmıştır.

Çalışmalarda kendi kanınızı kullanmanız mümkündür. Zira çeşitli sıvılar doğaları gereği enerji barındırır; kan da bunlardan biridir. Bu, Gebo rünü ile ilişkilidir.

Bununla birlikte, bu yöntem başlangıç seviyesindeki bir birey için uygun değildir; ayrıca, her çalışmada rastgele ve gereksiz yere kullanılmamalıdır.

Kan içmek, başkasının kanını kullanmak yahut kurban etmek gibi aşırı ve aşağılık fiiller ise yalnızca düşmana özgüdür.

Adanmadaki kan için sembolik bir değer deniliyordu. Oradaki kanın da majikal bir anlamı var diyebilir miyiz?

Evet, basitçe yaşam gücüne karşılık geliyor.
yani diyorsunuz ki eger buyu yapacagim kisinin kanina sahipsem yasam gucune de sahibim demektir. ve buyu mantralarla ve runlerle hic olmadigi kadar guclu olur? (zarar verme amaci tasiyan buyulerden bahsetmiyorum, zaten onlari beceremem bile.)

yani diyorsunuz ki eger buyu yapacagim kisinin kanina sahipsem yasam gucune de sahibim demektir. ve buyu mantralarla ve runlerle hic olmadigi kadar guclu olur? (zarar verme amaci tasiyan buyulerden bahsetmiyorum, zaten onlari beceremem bile.)
Bu türden bir şey yapmayın. Bunlar erdemsiz şeylere giriyor, Yahudilerin yaptığı türde şeyler.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back