Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Kahve Falı

Daemonica

Member
Esenlikler.

Biliyorsunuz ki kültürümüzde kahve çok önemli bir yer edinmiş, fakat tek yer edinen şey kahve de olmamış. Kahve Falı günümüzde hem kültürel bir mesele, hem de sağlam bir dolandırıcılık yolu olsa da merak ediyorum; acaba yeterince gelişirsek kahve falı ile gerçekten kehanette bulunabilir miyiz? Ben bunu çok olası görüyorum, sonuçta elementleri kullanarak kehanette bulunma gibi bir şey de mevcut. Yine de kahveyi ters çevirip çıkan sembolleri yorumlayarak gerçekten kehanette bulunulabilir mi? JoS olarak, dolandırıcılık olmayan (kendi baktığımız) kahve falı hakkında görüşümüz nedir?

İyi günler.

Esenlikler,

Kahve falında olay telvedeki sembolleri okumak değil kahve içen kişinin elinden fincana geçen enerjisini okumaktır. Kişinin enerjisinin bir kısmı fincana geçiyor ve fal bakan operatör kişinin fincandaki enerjisini okuyarak yorum yapıyor. Fincana başkasının dokunmamasının gerekmesini söylemeleri(enerjilerin karışmaması için) ve içen kişinin fincanı kapatınca fincanın altına bastırarak dokunmasını söylemeleri (enerjinin yeterli bir şekilde bardağa geçtiğinden emin olmak için) vb durumlar da bu yüzden .Tabii enerjileri okuyamamaları gibi çoğu bundan bile haberdar değil .

Kişi enerjileri göremiyorsa baktığı fal palavradır . Enerjileri hem görüp hem de okuyabilmesi gerekiyor . Direkt kişinin aurasından değil de fincan veya farklı bir cisme geçen enerjisi üzerindeki enerjinin okunmasının da bir sebebi vardı ama onu şuanda hatırlayamadım . Aurası üzerinden okumak daha zor oluyordu galiba . Çoğu kişinin bakacağı fal telve üzerindendir ve genel olarak palavradır ne vaktinizi ne de paranızı bunlara harcamak istemeyebilirsiniz .

İyi günler.

Cevaplarınız için teşekkürler, birisine fal baktırmaktan ziyade kendim farklı kehanet yöntemleri aradığım için kahve falına başvurmayı düşünmüştüm. Ben internette yazılan "eğer kahve falınızda balık deseni varsa bu, ertesi akşam rakı balığa çıkacağınıza delalet eder" tarzı şeylere hiç güvenmiyorum. Bir sonraki kahve içişimde fal bakmaya da çalışacağım ama kullanacağım yöntem doğru mu tartışılır. Kahve falına muhabbet olsun laf lafı açsın gibisinden bakılan ortamlarda genelde bahsettiğim internette yazan zırvalara başvurulur ama bu işten para kazanmaya çalışan kişiler transa geçip fincandaki lekelere baktıktan sonra zihinlerinde bazı imgeler gördüklerini söylüyorlar. Benzer bir durum su kullanarak kehanette bulunma (hidromansi) için de geçerli, bu yöntemi de kayda değer süredir kullandığım için kahve falı bakarken pek zorluk yaşayacağımı düşünmüyorum.

Yine de kahve falı bakmaya yeni başlayacak birisi için işe yarar bilgileri olanları duymak isterim, mesela hidromansi için ilk başta su elementi invoke ediyoruz. Kahve falı için de benzer bir şey yapmak gerekir mi yoksa sadece derin bir transa geçmek yeterli midir?

İyi akşamlar.

Kahve falı için de benzer bir şey yapmak gerekir mi yoksa sadece derin bir transa geçmek yeterli midir?
Su elementi genel olarak kehanet için iyidir. Dilerseniz invoke edebilirsiniz ve kehanet araçlarını su elementi ile kutsayabilirsiniz . Ayrıca Tanrılardan da kehanet konusunda yardım isteyebilirsiniz. İşaretlerden anlamasanız bile aradığınız sorunun cevabını kehanet çalışmanız esnasında zihninizde net bir şekilde belirmesini sağlayabilirler.

bu arada laf lafı açmışken iyi fal bakabilen var mı

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back