Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Kafam çok karışık

anonymous042

New member
Hepinize merhabalar bana yardımcı olabiliceğiniz düşündüm ve bişeyler hakkında fikir bilgi almak istiyorum öncelikle sizlere bazı şeyler anlatıcam,
ben bundan öncesinde baya süre geçti satanizmi vs. hiçbişeyi bilmeyip görmemiş bi haldeyken rüyamda sanırım lucifer efendiyi görmüştüm ve joy of satandaki fotoğraftaki kişiyle aynı görünümdeydi yanıma geliyordu sanrım yada çağırıp bişeyler diyip gidiyordu ve ben anlamıyordum rüyada, daha sonra kendimi böyle antik mısır şeylerine şeytana vb. şeylere yakın hissediyodum kendimi ve ben bu rüyayı müslümanken görmüştüm şu an arada kalmış şekildeyim ama satanizmin gerçekten doğru olup olmadığını düşünüyorum aynı zamanda kendimi yakın hissediyorum ve daha önce bir yazı da gördüğüm bir şahıs havas ilmiyle ilgileniyormuş ve enerjisi çekilip bağışıklığı düşüp hastalıklar oluyormuş ve mahvolduğunu söylüyordu bende bu tarz şeyler yaşıyordum o zamanlar ve bende ilgileniyordum öyle şeylerle ve bunları düşünüp aynı zamanda hangisi doğru yanlış diye düşünerek kafayı yiyorum ne yapmalıyım bilmiyorum.

ben bundan öncesinde baya süre geçti satanizmi vs. hiçbişeyi bilmeyip görmemiş bi haldeyken rüyamda sanırım lucifer efendiyi görmüştüm ve joy of satandaki fotoğraftaki kişiyle aynı görünümdeydi yanıma geliyordu sanrım yada çağırıp bişeyler diyip gidiyordu ve ben anlamıyordum rüyada, daha sonra kendimi böyle antik mısır şeylerine şeytana vb. şeylere yakın hissediyodum kendimi ve ben bu rüyayı müslümanken görmüştüm
Esenlikler, gördüğünüz rüya oldukça güzel bir deneyim. Yaşadıklarınız, mantığınız ve kalbinizin sesini dinleyin. Bunları bir arada değerlendirdiğiniz de aslında bir şeylerin o kadar da karışık olmadığını anlayacaksınız.

Sakin bir şekilde düşünmek ve hissetmek için kendinize zaman verin. İsterseniz Tanrılara duâ edin. Onlara saygılı ve içten bir şekilde yaklaşın. Siz adım atarsanız, Tanrılarda buna karşılık verecektir. Elbette bu karşılık her zaman rüya, ruhani deneyimler değildir. Bazen hislerimiz, sezgilerimizde de bunu görebiliriz.

Meditasyonlar ile kendinizi geliştirmeye başlayabilir. Tanrıları ve Satanizm'i öğrenmek, anlamak için çaba gösterebilirsiniz. Bu sayede, gerçekleri görmek ve kendinizi geliştirmek mümkün olacaktır.

Önünüzde bir kapı var, açmak ve adım atmak sizin kararınız.🕊

Hepinize merhabalar bana yardımcı olabiliceğiniz düşündüm ve bişeyler hakkında fikir bilgi almak istiyorum öncelikle sizlere bazı şeyler anlatıcam,
ben bundan öncesinde baya süre geçti satanizmi vs. hiçbişeyi bilmeyip görmemiş bi haldeyken rüyamda sanırım lucifer efendiyi görmüştüm ve joy of satandaki fotoğraftaki kişiyle aynı görünümdeydi yanıma geliyordu sanrım yada çağırıp bişeyler diyip gidiyordu ve ben anlamıyordum rüyada, daha sonra kendimi böyle antik mısır şeylerine şeytana vb. şeylere yakın hissediyodum kendimi ve ben bu rüyayı müslümanken görmüştüm şu an arada kalmış şekildeyim ama satanizmin gerçekten doğru olup olmadığını düşünüyorum aynı zamanda kendimi yakın hissediyorum ve daha önce bir yazı da gördüğüm bir şahıs havas ilmiyle ilgileniyormuş ve enerjisi çekilip bağışıklığı düşüp hastalıklar oluyormuş ve mahvolduğunu söylüyordu bende bu tarz şeyler yaşıyordum o zamanlar ve bende ilgileniyordum öyle şeylerle ve bunları düşünüp aynı zamanda hangisi doğru yanlış diye düşünerek kafayı yiyorum ne yapmalıyım bilmiyorum.
Satanizm, Antik Pagan dinlerinin en gerçek formunu yaşamaktadır. Birçoğumuz geçmiş yaşamlardan beri Şeytan ile bir aradayız, bu sebeple bu yolu, Şeytan ve Tanrıları tekrardan bulduğumuzda hissettiğimiz yakınlık çok doğaldır.
Spiritüel Satanizm körü körüne inanmayı desteklemez. Araştırmanızı web sitemiz üzerinden yapmaya ve sorular sorup sorgulamaya devam edin. Zamanı geldiğinde İslam gibi şeylerin biz insanlığı bozmak için yaratılan Yahudi programlarından fazlası olmadığını göreceksiniz. Hazır hissettiğinizde Şeytan'a kendinizi adamaktan çekinmeyin. Şeytan kimseyi bu yola zorla sürüklemez ve sabırlıdır. Kafanızda ki soru işaretlerini cevaplamak için zaman verin. Araştırın ve okuyun. Bu sırada meditasyon gibi zihni dinlendiren ve güçlendiren eylemlerde bulunun. Biz Şeytan'ın ailesi olarak sizi bu yolda desteklemek için hep burada olacağız.

Esenlikler, gördüğünüz rüya oldukça güzel bir deneyim. Yaşadıklarınız, mantığınız ve kalbinizin sesini dinleyin. Bunları bir arada değerlendirdiğiniz de aslında bir şeylerin o kadar da karışık olmadığını anlayacaksınız.

Sakin bir şekilde düşünmek ve hissetmek için kendinize zaman verin. İsterseniz Tanrılara duâ edin. Onlara saygılı ve içten bir şekilde yaklaşın. Siz adım atarsanız, Tanrılarda buna karşılık verecektir. Elbette bu karşılık her zaman rüya, ruhani deneyimler değildir. Bazen hislerimiz, sezgilerimizde de bunu görebiliriz.

Meditasyonlar ile kendinizi geliştirmeye başlayabilir. Tanrıları ve Satanizm'i öğrenmek, anlamak için çaba gösterebilirsiniz. Bu sayede, gerçekleri görmek ve kendinizi geliştirmek mümkün olacaktır.

Önünüzde bir kapı var, açmak ve adım atmak sizin kararınız.🕊
Tabi ki o zamanlarda çok saygı gösteriyordum ve dediğim gibi yakın hissediyordum , ama biraz da sanırım korkuyorum yani negatif enerji taşırmıyım kötü etkilenirmiyim vs.

Tabi ki o zamanlarda çok saygı gösteriyordum ve dediğim gibi yakın hissediyordum , ama biraz da sanırım korkuyorum yani negatif enerji taşırmıyım kötü etkilenirmiyim vs.
Bu korku, seneler süren zihinsel programlanmaların bir sonucu. Korkmanız gereken hiçbir durum yok.

Tanrılar bilgelik, erdem, adalet ve iyiliği temsil eder. Kullandığımız yöntemler konusunda ise, hiçbir ruhani bilginiz olmasa bile Güneş enerjilerinin ne kadar arındırıcı, pozitif ve iyileştirici olduğunu bilebilirsiniz. Meditasyonlar, bizim ruhumuzu ve zihnimizi geliştirmek, iyileştirmek için vardır. Pratik ve üzerine düşünerek bunu rahatlıkla anlayabilir ve deneyimleyebilirsiniz. İyi akşamlar. 🕊🌿

Satanizm, Antik Pagan dinlerinin en gerçek formunu yaşamaktadır. Birçoğumuz geçmiş yaşamlardan beri Şeytan ile bir aradayız, bu sebeple bu yolu, Şeytan ve Tanrıları tekrardan bulduğumuzda hissettiğimiz yakınlık çok doğaldır.
Spiritüel Satanizm körü körüne inanmayı desteklemez. Araştırmanızı web sitemiz üzerinden yapmaya ve sorular sorup sorgulamaya devam edin. Zamanı geldiğinde İslam gibi şeylerin biz insanlığı bozmak için yaratılan Yahudi programlarından fazlası olmadığını göreceksiniz. Hazır hissettiğinizde Şeytan'a kendinizi adamaktan çekinmeyin. Şeytan kimseyi bu yola zorla sürüklemez ve sabırlıdır. Kafanızda ki soru işaretlerini cevaplamak için zaman verin. Araştırın ve okuyun. Bu sırada meditasyon gibi zihni dinlendiren ve güçlendiren eylemlerde bulunun. Biz Şeytan'ın ailesi olarak sizi bu yolda desteklemek için hep burada olacağız.
Evet zaten onu çoktan fark etmiştim yani gerçekten biraz öyle ve insanlar dinlerle zorlandığı için daha çok sapıtmaya başlıyorlar.

Bahsettiğiniz rüyalar ve yakın hissetmelerin kaynağı Şeytan Baba'dır. Pek çok Satanist de bu tür deneyimleri yaşamıştır. Burada vakit geçirdikçe ve bir Satanist gibi yaşadıkça, içinizdeki tüm negatifliğin pozitif enerjilere dönüştüğünü göreceksiniz.

Gerçek Satanizm'de negatifliğe dair en ufak bir iz bile bulunmaz. Kötü ve olumsuz hisleriniz, düşmanın binlerce yıldır yaptığı büyülerin sonucudur ve bu tamamen doğaldır. Bu durumdan arınmak için, dediğim gibi Satanizm'e bir şans vermeniz gerekiyor. Deneyip göreceksiniz ve bir daha da asla bırakmak istemeyeceksiniz.

Son olarak, Efendi Şeytan gibi hitapları kitapçı bir avuç ergenin kullandığını belirtmem gerekiyor.

Peki bana neler önerirsiniz neler yapmalıyım.
40 Günlük Meditasyon Programı'na başlayabilirsiniz:

Yarın ayın 14'ü meditasyonlara başlamak için harika bir zaman.

Türkçe siteden, temel yazıları okumaya devam edebilirsiniz:

Merak ettiğiniz sorular olursa, muhtemelen forumlarda bir çok kez sorulmuştur. Forumlarda aratabilir veya konu açarak sorabilirsiniz.

Keyifli ve huzurlu bir şekilde kendinizi geliştirmek ve öğrenmek için çaba gösterin. Tanrılar yolunuzu aydınlatsın. İyi çalışmalar. 🕊

40 Günlük Meditasyon Programı'na başlayabilirsiniz:

Yarın ayın 14'ü meditasyonlara başlamak için harika bir zaman.

Türkçe siteden, temel yazıları okumaya devam edebilirsiniz:

Merak ettiğiniz sorular olursa, muhtemelen forumlarda bir çok kez sorulmuştur. Forumlarda aratabilir veya konu açarak sorabilirsiniz.

Keyifli ve huzurlu bir şekilde kendinizi geliştirmek ve öğrenmek için çaba gösterin. Tanrılar yolunuzu aydınlatsın. İyi çalışmalar. 🕊
Çok teşekkür ederim , peki ayın 14ü olması tam olarak nedir yani özel bir vakit mi ?

Çok teşekkür ederim , peki ayın 14ü olması tam olarak nedir yani özel bir vakit mi ?
Bugün, Ay Balık'ta olduğu için meditasyonlara başlamak için güzel bir gündü (Her zaman güzel günler oluyor, sadece bugün değil.)

Ancak herhangi bir gün, Ay Boşlukta olmayan bir zamanda da programa başlayabilirsiniz.

Satanik Takvim, astrolojik etkiler göz önünde bulundurularak hazırlanan ve özel günler, hangi büyüler ne zaman yapılır, belirli işlere ne zaman başlanmalı gibi bilgileri içeren bir takvimdir. Buradan Türkiye'nin saatine uygun takvimi indirebilirsiniz:

Ay'ın evreleri ve boşlukta olup olmadığı zamanlarda yazıyor.

Takvimde, "AB►" Ay Boşluğa Giriyor ve "AB" Ay Boşluktan Çıkıyor demek. Bu aralıkta yeni bir çalışmaya başlamayın. Başladığınız çalışmalara devam edebilirsiniz.

Ay Boşlukta Nedir?https://spirituelsatanizm.org/ay-boslukta/

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back