Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Kafa Karışıklığı

Ludovica

New member
İyi akşamlar. Şu sıralar meditasyon yapamadığımdan mıdır bilemiyorum ama kafam çok karışık. Vaazları okudum fakat yine de fayda etmedi. O yüzden buraya yazmayı uygun gördüm (en azından benim için güvenilir bir yer ve belki cevap bulabilirim.) Kafa karışıklığımdan ötürü sıfırdan sormaya başlayacağım çünkü bildiklerimden bile emin olamıyorum artık.
1. Yahudiler konusunda bir bilgi değişikliği olmuştu. Tam olarak ne üzerindeydi bu değişiklik? Yahudilerin reptilian genleri var mı yok mu?
2. Şeytan bütün evreni sıfırdan mı yarattı? Ben sadece Magnum Opus'u tamamlayan ve bizi evrimleştiren ilk kişi diye biliyordum.
3. Şeytan ve Satanizm kelimelerini yıllardır kullanıyorduk neden birdenbire zevistler oldu? Şeytan ismi 3-5 müslümanı korkuttu diye neden diğer isimlere (bize ait olsa bile) yöneliyoruz ki?
4. Savaş kazanıldı demek için çok erken değil mi? Dünya'nın gidişatı açıkçası beni korkutuyor.
5. Şeytan neden bazı insanların yahudi olmasına izin verdi?
6. Leydi Maxine'in kimliği bağış kutusu sebebiyle ifşalanmıştı diye hatırlıyorum. Şeytan onu korudu fakat kimliğini tamamen gizlemesi için bağış harici bir sistem bulunamaz mıydı? Riskli değil mi bu durum?
7. Satanizmde arabuluculuk yok fakat rahip rahibe kavramları ve kitab ül celve bu duruma tezatlık oluşturmuyor mu? Oluşturmuyor ise arabuluculuktan kasıt tam olarak ne?
8. Yahudiler zamanında konuşmaya çalışan kişiler susturmayı başarmışlar. JoS harici çok az kaynak onlar hakkında gerçek bilgi veriyor. (çoğu da eski ve İnternetin diplerinde neredeyse kaybolmuş durumda) Peki hala bu siteyi nasıl kapatmadılar? Onlar hakkında en kapsamlı bilgi veren topluluk burası çünkü.
9. Diğer sorulardan bağımsız ama bir tane rabbinin ses kaydı çıkmış insan eti yemekle alakalı. Yahudilerde cannibalizm var mı?

Okuyan, gören olduysa diye not: Sorun bir şeyleri "yeteri kadar bilmemem" değil bakış açımın değişmesiymiş. Yeni şeyler öğrenmenin getirisiyle adandığım dönemdeki gibi düzenli meditasyon yapamamanın getirdiği tezatlık yüzünden olmuş bir durum olduğunu düşünüyorum. Şeytan'ı tanıdıkça ve diğer isimlerini öğrendikçe her geçen gün "Onu aslında başta pek tanıyamamışım." hissi geliyor. Sorularıma cevap aramama gerek kalmadı. Bu sanırım ruhsal gelişimimin bir parçası. Herkese şimdiden iyi akşamlar diliyorum. (Postu silmeyi bilmediğimden böyle bir dipnot geçmek istedim.)

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back