HailSATANHailDemons
New member
Tanrılara verdiğim 200 rtr sözü vardı Lord Anubis'e bu sözü vermiştim ve tutmadım son zamanalrda herşeyi bıraktım özellikle meditasyon ve rtr yapmayı güçsüz hissediyorum düzenli meditasyon yaparken hayatım çok daha iyiydi ve berbat ettim uzun zamandır Satanizmden çok uzağım sanki hiçbir görevimi yapmadım dün koruyucu tanrım ve Şeytan Babamıza dua ettim koruyucu gardiyanıma varlığını daha çok göstermesini rica ettim ancak birşey hissetmiyorum belki de duymamıştır sanki tanrılar bana çok kızgınmış gibi hissediyorum bunun bir telafisi var mı düzenli bir şekilde başlayıp 2000 rtr'a çıkaracağım bir yıl içinde tamamlayacağım Lord beni affeder mi ve bana kızgınlarsa bu düzeltilebilir mi kendimi affettirebilir miyim kızgınlığın bir dozu var mı asla düşmanla işbirliği yapmadım düşmana sempati falan duymadım duymam da bildiğim kadarıyla düşmana yardım hariç herşey affedilebilirmiş ayrıca aklımda sürekli Şeytana ve demonlara hakaret etmeye çalışan bir ses var sanki bu zihnimin bana oynadığı bir oyun diye düşünüyorum bundan nasıl kurtulabilirim