unforgiven
Member
Alena666 said:Esenlikler kardeşlerim,
Geleceğimi moda üzerine devam ettirmek istiyorum. Fakat malum Türkiye şartları altında ne kadar başarılı olabilirim. Bunun için Tanrılardan yardım almak istiyorum, hangi Tanrı bana yardımcı olabilir ya da öyle bir Tanrı var mı?
İkinci olarak, çok garip şekilde kime karşı iyi hissetmezsem ya da ilgimi çekmezse yahudi çıkıyor.
Mesela Stefan Zweig, Franz Kafka, Sigmund Freud gibi isimler. Adlarını çok duyduğum için kitaplarını okumak istemiştim. Yazarın biyografisini araştırmak aklıma gelmediği için okudum biraz. Ve konusu bakımından ilgimi çekebilecek kitaplar içimi baydı, okuyamadım. Anında soğuma geldi.
Sigmund Freud merak ettiğim bir isimdi. Saygı duyduğum biri okumamı önermişti ama asla zaman bulamamıştım. Tam okuyacağım soğuma geliyor, okuyamıyorum. Sonra bu yahudilerden soğuma olayının farkında olduğumdan dedim acaba bu yahudi mi. Baktım, ve yahudiymiş.
Oyunlar, modeller, yazarlar, diziler sanki önceden farkında ve kurulmuşum gibi itici geliyor. Sizde de oluyor mu?
Çünkü cidden garip olmaya başladı. Kötü hissediyorum ya da hiç ilgimi çekmiyor yahudi çıkıyolar. Ki bu uzun zamandır böyle. SS olmadan önce bile uzak olduğum kişiler yahudi çıkıyor.
İyi günler dilerim.
Eğer amacınız Moda ise, kesin bir isim veremem fakat Venüsü yöneten Tanrı/çalara bakmanızı tavsiye ederim. Ayrıca Türkiye şartları, o şu bu gibi şeyler bahanedir. Siz kaliteli iş yaparsanız Dünyaya da sıçratabilirsiniz işinizi.
Evet, bana da oluyor. Çok sevdiğim oyuncular, şarkıcılar vs. yahudi çıkıyorlar hep.