Ovasis said:hızır yessır diye bir şahıs var biliyorsunuz bu şahıs da ruhani bir alemde yaşıyor bunun hakkında bilgisi olan varmı birde bu şahıs nasıl ödürülebilir ? çünkü aileme musallat oldu.
Ovasis said:hızır yessır diye bir şahıs var biliyorsunuz bu şahıs da ruhani bir alemde yaşıyor bunun hakkında bilgisi olan varmı birde bu şahıs nasıl ödürülebilir ? çünkü aileme musallat oldu.
yehofcker said:Bunları ve bunları sana kimin söylediğini bize söyle ki sana yardımcı olalım .
Sapientes said:İnsanların uyarılarına rağmen ısrarla meditasyon yapmadan Kundalini Yılan'ını uyandırdığını iddia eden arkadaşla aynı arkadaş kendisi, vaktinizi harcamayın lütfen.
Mavi ay said:Ovasis said:hızır yessır diye bir şahıs var biliyorsunuz bu şahıs da ruhani bir alemde yaşıyor bunun hakkında bilgisi olan varmı birde bu şahıs nasıl ödürülebilir ? çünkü aileme musallat oldu.
"Hızır" gibi İslam'i hiçbir ruhani varlık yoktur (tabii bizden çalıntı olanar dışında). Bunlar maksimum bir kaç parazit ya da aptalların uğraştığı düşünce formlarıdır. "Ruhani alem" diye birşey de yok var olduğumuz düzlem dışında ekstra olarak sadece astral düzlem mevcut. Ortada musallat da yok. Böyle bir varlığın olduğunu düşünerek boş yere bu düşüncenize enerji yönlendirmeyin.
Ovasis said:var knk var mısır antik mısırı aç orada kanatlı varlık var o hızır işte knk
YouTube da ki saçma videoları izleyip travma geçirdim terledim hop kundalinim uyandı diye bişey yokOvasis said:Sapientes said:İnsanların uyarılarına rağmen ısrarla meditasyon yapmadan Kundalini Yılan'ını uyandırdığını iddia eden arkadaşla aynı arkadaş kendisi, vaktinizi harcamayın lütfen.
ama ya uyandıysa sen bilmiyosan ve böyle yazdıysan knk
Öyle mi canım benim,anladım. Tamam.Ovasis said:Mavi ay said:Ovasis said:hızır yessır diye bir şahıs var biliyorsunuz bu şahıs da ruhani bir alemde yaşıyor bunun hakkında bilgisi olan varmı birde bu şahıs nasıl ödürülebilir ? çünkü aileme musallat oldu.
"Hızır" gibi İslam'i hiçbir ruhani varlık yoktur (tabii bizden çalıntı olanar dışında). Bunlar maksimum bir kaç parazit ya da aptalların uğraştığı düşünce formlarıdır. "Ruhani alem" diye birşey de yok var olduğumuz düzlem dışında ekstra olarak sadece astral düzlem mevcut. Ortada musallat da yok. Böyle bir varlığın olduğunu düşünerek boş yere bu düşüncenize enerji yönlendirmeyin.
var knk var mısır antik mısırı aç orada kanatlı varlık var o hızır işte knk
Ovasis said:Mavi ay said:Ovasis said:hızır yessır diye bir şahıs var biliyorsunuz bu şahıs da ruhani bir alemde yaşıyor bunun hakkında bilgisi olan varmı birde bu şahıs nasıl ödürülebilir ? çünkü aileme musallat oldu.
Hepsi kanatlı amina koyim.Ovasis said:Mavi ay said:Ovasis said:hızır yessır diye bir şahıs var biliyorsunuz bu şahıs da ruhani bir alemde yaşıyor bunun hakkında bilgisi olan varmı birde bu şahıs nasıl ödürülebilir ? çünkü aileme musallat oldu.
Apollonius666 said:YouTube da ki saçma videoları izleyip travma geçirdim terledim hop kundalinim uyandı diye bişey yokOvasis said:Sapientes said:İnsanların uyarılarına rağmen ısrarla meditasyon yapmadan Kundalini Yılan'ını uyandırdığını iddia eden arkadaşla aynı arkadaş kendisi, vaktinizi harcamayın lütfen.
ama ya uyandıysa sen bilmiyosan ve böyle yazdıysan knk
Satou (ç)Aldım
Enthousfromtokyo said:Hepsi kanatlı amina koyim.Ovasis said:var knk var mısır antik mısırı aç orada kanatlı varlık var o hızır işte knk
"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan