Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Geçmiş Travmalardan ve Saldırılardan Korunma

Daemonica

Member
Esenlikler.

Bir süre evvel, Kişisel Düşmanlar ve Galiba Hayatım Tehlikede başlıklı iki adet gönderi paylaşmıştım. Burada yaşadığım sorunlar bir şekilde sona ermiş gibi gözüküyor, fakat ara sıra bu olayları yaşamış olmamdan kaynaklı hayat kalitemin düştüğünü hissediyorum; yine de bu gönderileri okuyup konudan kopmanız yerine uzun da olsa bir özet geçmek istiyorum:

Sevdiğim insana ve bana kafayı takmış bir sapık vardı. Bu ruh hastası, sevdiğim insanı uzun süreler rahatsız etmiş fakat sevdiğim kişi bu varlığı arkadaşı sandığı için ona katlanmaya devam etmiş. Ben ve sevdiceğim beraber zaman geçirmeye başladıkça da, bu manyak arka planda kafayı yemiş. Bir süre sonra, sevdiğim insanın gitgide daha yalnız ve mutsuz gözüktüğünü fark etmeye başladım; onun yanında durdukça ikimizin arasındaki bağ kuvvetlendi ama benim çevremdeki insanlar da tek tek kaybolmaya başladı. Peki bunun sebebi neydi biliyor musunuz? çünkü bu aptal yaratık bizim arkamızdan ağıza bile alınmayacak iftiralar atmış. Bu iftiraları söylemek istemiyorum fakat sevdiğim insanı bulunduğumuz çevredeki herkese bambaşka birisi, sanki kötü birisiymiş gibi anlatıp beni de iğrenç birisi gibi lanse etmiş. İftiralar arasında cinsellikten tutun da dış görünüşümüze kadar; bizim birbirimizi nasıl geriye çektiğimizden tutun da aklıma gelmeyenlere kadar sayısız o kadar çok şey var ki.

İlk başta basit bir sivrisinek gibi görüyordum o yaratığı; çünkü benimle ettiği sohbet sayısı 5'i geçmemiş bu pislik, nasıl olduysa ben Şeytana adandıktan sonra lambaya uçan güve gibi etrafımda dolaşıp bana bir şekilde zarar vermeye çalıştı. Kendisini pek çok defa bana bakarken yakaladım, beni toplum içinde yapmadığım bir şey yüzünden linç etmeye çalıştı vs. Bu arada ettiğimiz sohbet sayısı 5'i geçmez demiştim ya, o sohbetlerin konusu da genellikle; kendi ailesinde çıkan aile içi kavgalarda herkesin birbirine büyü yaptığı, kendisinin nasıl Muhammet'in soyundan geldiği (gerçek olmayan birisinin soyundan nasıl geliyorsa artık; ben de He-Man'in soyundan geliyorum o zaman), babasının Tasavvuf Şeyhleri gibi bir adamdan eğitim alıp nasıl da çakralarını açtığı ve o adamdan enerji aktarımı aldığı gibi bir sürü saçmalıktan ibaretti.

Dediğim gibi bu yaratığı böcek gibi görüyordum, Şeytana adandıktan sonra beni geride tutmaya çalışan basit bir y*hudiydi sadece. Onun y*hudi olduğundan o kadar eminim ki, yeni adanmış ve ruhani olarak güçlü olmayan bir SS dahi onun ne olduğunu sezebilir. Fakat bu yaratık, sevdiğim insanın adeta hayat enerjisini sömürmeye başladığında işler değişti.

Bir gün, sevdiğim insan kollarımda ağladı; neden biliyor musunuz? çünkü bu yaratık evvelsi gün ona
"Sizin yüzünüzden intihar etmeye çalıştım! Oy Vey! Komaya girdim! Çok kötüsünüz! Birbirinize de zarar veriyorsunuz farkında değilsiniz!" gibi saçma sapan mesajlar atmış. Ben size bu duyguyu asla aktaramam, canınızdan çok sevdiğiniz ve gerçekten sevdiğiniz bir insanı öyle görmek ve karşı tarafa sırf psikolojik sorunları yüzünden hiç bir şey yapamamak; öylesine çaresiz hissettiriyordu ki. Çevremdeki başka insanlar, o yaratıktan duydukları şeyleri bana anlatıyordu; sevdiğim insanla ilgili hiç yaşanmamış şeyleri anlatıyorlardı ama bu bile inanılmaz rahatsız ve kötü hissettiriyordu. O iftiraları duydukça erkeklik onurum kırıldı, yapmaktan zevk aldığım şeyleri yapamaz oldum; gerçekten zayıflamaya başlamıştım.

Bu süre zarfında, yehoFCKER gibi bazı kardeşlerim bana yardımcı oldu. Bana çalışmalar önerdi, ben de tüm nefretimle bunları büyük bir zevk duyarak yaptım. Hatta bu yaratığın intihar etmeye çalışması bile büyük olasılıkla bu çalışmaların etkisiydi, çünkü intihar etmeye çalıştığı günün akşamı olaylardan haberim olmamasına rağmen üstümde anlam veremediğim bir tür enerji'nin varlığını seziyordum. Yavaş yavaş bu yaratığın etkisini kırmayı başarmış gibiydim, sevdiğim insanla birlikte tekrar sağlıklı ve güzel zamanlar geçirmeye; gülüp eğlenmeye başlamıştık. Ben de ruhaniyete geri dönebilmiş, zevk aldığım şeyler ile uğraşmaya tekrar başlamıştım.

Lakin bir gün, bu yaratık haddini aştı ve etrafta sevdiğim insanla bana
nasıl saldıracağını anlatmaya başladı. Sevdiğim insan yine kollarımda ağladı ve ben o kadar kötü bir döneme girdim ki. Ruhani anlamda karşı tarafı çökertmeyi başarmış olsam da bu işin bir de fiziksel tarafı vardı ve her ihtimale karşı kendimi ve sevdiğim insanı korumak için yana döne bir şeyler aramaya başlamıştım. Galiba Hayatım Tehlikede ve My Life May Be in Danger diye iki gönderi paylaştım. Neyse ki bu gönderiden sonra kendisini bir süre görmedim, işler yine yoluna girmiş gibiydi ama yine de bir şeylerin geldiğini sezebiliyordum. Her neyse, onu görmediğim güzel süre bittikten ve kendisini tekrar gördükten sonra; onun arkadaşlarına sevdiğim insanı ve beni öldürmek için plan yaptığını falan anlatıyordu. Ben burada kendimi kaybettim, adında günde bir kaç defa ritüel yaptığım Lord Andras'tan bu olay için son bir defa yardım istedim.

O gün ne olduğunu anlatabilir miyim emin değilim; günün sonunda malum şahıs kafayı yemiş ve onlarca kişi tarafından toplum içinde linç edilmişti. Sevdiğim insanı o gün gerçekten çok ama çok üzgün gördüm, o her ağladığında içime lav parçaları akıyor gibi hissediyorum ama o gün bu daha kötüydü. Yine de, elimden geldiğince kendisini sakinleştirdiğimi düşünüyorum. En iyisi de şu ki, malum yaratığın evinden dışarı çıkması yasaklandığı ve bizim de bir şekilde korunmaya alınmamız sayesinde can tehlikesi kısmı ortadan kalktı.

-

Evet, bu olaylar geçmiş olabilir fakat ben hala bundan kaynaklı travmaları yaşıyorum. Sevdiğim insanı gerçekten seviyorum, Tanrılardan hem beni hem de onu korumaları için sayısız kez yardım istedim, şahsen de onun için elimden gelen her şeyi yaparım. Fakat onun ağladığı her an aklıma geldiğinde kendimi tekrar kötü hissetmeye başlıyorum. Tüm onurum ayaklar altına alınmış, en çaresiz insan benmişim gibi geliyor.

Hayatımın şu noktasında, hem kendim hem de sevdiğim insan için çok çalışmam gereken bir dönemdeyim çünkü bu çalışmalar sonuç verdiğinde geleceğimizle ilgili çok güzel şeyler olacak. Bu dönem çok yorucu, özellikle 2 ay kadar önce fazla çalışmaktan dolayı fena şekilde hastalansam da bu çalışmanın %40'ı gibi bir kısmını başarıyla hallettim gibi gözüküyor. Önümüzdeki günlerde de kalan kısımlar bitecek, sizden küçük bir isteğim de hem benim hem de sevdiğim insan için Tanrılara dua etmeniz.

Her neyse, bu dönem çok yorucu ve bahsettiğim olaylar bende travma kaldığı için ara sıra bana performans düşüşü yaşatıyor. Üstelik eminim ki malum yaratık evine tıkıldığından beri ailesiyle birlikte bana ve sevdiğim insana karşı kara büyü çalışmaları yapıyor. Ben de sizden bu konularda tavsiye istiyorum:

Bu travmaların etkisini uzun vadede en aza indirmek ve belki yok etmek için neler yapılabilir? Kısa vadede ruha Rün titretmek işe yarıyor, fakat kapsamlı bir çalışma çok daha yararlı olacaktır.

Malum yaratığın ailesiyle birlikte bana ve sevdiğim insana karşı yaptığı ruhani saldırılara nasıl cevap verilebilir? Ayrıca nasıl hem kendimi hem de sevdiğim insanı koruyabilirim? Yanlış anlaşılma olmasın, ben her gün bir kaç defa Koruma Aurası ve Aura Temizleme çalışması yapıyorum, sevdiğim insan ise yapmıyor çünkü henüz bir SS değil. Hem saldırılara cevap, hem de kendimizi korumak için ciddi bir çalışma önerisi almak isterim.

İyi günler.

Kayre Şeytan!
Kayre Baalzebul!
Kayre Astarte!
Kayre Andras!
Kayre Alastor!
Kayre Seth!

Ayrıca belki görmeyenler olmuştur ve merak etmişlerdir diye belirtmek istiyorum; Ladja Hanımın çevirdiği Standart Yıkım Ritüeli gönderisinde, yaptığım büyü çalışmaları sonucu malum yaratığın ne hale geldiğiyle ilgili şeyler yazmıştım. Konu ilginizi çektiyse açıp okuyabilirsiniz; malum şahıs hak ettiğini buldu diyebilirim.

Yaşadıklarınıza çok uzuldum. Lütfen bunu erkeklikle ve onurla bağdaştırmayın. Erkeklik adam dövmek, sovmek, oldurmek değildir. Belli ki karşınızda bir ruh hastası var. Ölüm tehditlerini kanıtlayıp karakola ve savcılığa şikayette bulunun. Uzaklaştırma kararı aldırın. Sizin için Tanri/çalardan yardım dilerim. Birbirinize destek olmaya devam edin. Sevgiliniz de psikolojik destek alırsa iyi olur. Seytan sizi korusun.

Esenlikler,

Tavsiye vermekte hiç iyi değilim, Ve böyle olaylarda hiç konuşmuşluğum yoktur. Fakat benzeri olayını bende yaşadım.

Benimde böyle y*hudi bir tanıdığım vardı, Aynı sınıftaydık. İnce gözleri, Zayıf vücudu, Uzaylı tipi, Yumurta kafası, Tuhaf bakışları, Türkçeyi konuşamaması gibi. Bana çok Bakıyordu ve Aşırı rahatsız ediciydi. İlk başta çok cahildim yeni adanmıştım. Succubus tarzı bir şey sanmıştım fakat buradaki bilgili arkadaşlar hiç azarlamadan bana doğruyu anlattılar. Ve onun pis bir y*hudi olduğunu anladım. 9 ay onla birlikteydim. Fakat oradaki müslümanlar bile o çocukta bir şey olduğunu anlamıştı. Rüyanıza kadar girerler, Enerjinizi sömürürler.

Açıkçası ben çok zorlanmadım. Ama psikolojimi azda olsa etkilemişti. O zamanlar hiç Aura temizliği olsun, Rtr'ler olsun, meditasyonlar olsun çok az yapıyordum yada hiç yapmıyordum...

Fakat şuan o pis varlık okuldan gitmiş. Şaşırdım mı? hayır.

Ve o çocuk resmen Benden daha iyi olmaya çalışıyordu veya sevdiğim kişilerle hafifte olsa konuşmaya çalışıyordu.

Benim Orada ki en büyük desteğim Lilith olmuştu...

Burada ki arkadaşlarımız çok çok çok daha iyi tavsiye verebilirler... Tanrılar ve Tanrıçalar sizi kutsasın ve korusun.

Esenlikler,

Bu çalışmayı mümkün olduğunca ay açık bir şekildeyken ya da güneş batarken yapmalısınız. (Ay kesinlikle boştayken bu çalışmayı yapmayın.)

İlk olarak enerjinizi yükseltin.

Çalışmaya bu dua ile başlayın:

''Beni lütfen duy kudretli ve yüce Şeytan Baba. Senin yanında olduğumuz için bize lanetler eden düşmanlara bu lanetleri iade etmek için yardımını istiyorum. Onların kim olduğunu biliyorsun, onlar da senin gazabını biliyor. Auramdan ve ruhumdan temizlediğim lanetleri benden alıp doğrudan düşmanlarıma iletmen için bir Demon göndermeni istiyorum. Ey yüce Şeytan Baba; beni iyilik, anlayış ve bilgelikle doldur, inancımda ve hizmetimde beni güçlü kıl ki sonsuza dek sana onurla, övgüyle ve sevgiyle bağlı kalabileyim."

1- Başınızın üstünde parlayan bir güneş imgeleyin. Bunu yaptıktan sonra 3 kere bu olumlamayı yapın:

''Güneşin güçlü ışıkları bana yönlendirilmiş olan tüm negatif enerjileri, lanetleri, düşünce formlarını ve bağları kalıcı olarak yok ediyor.''

2- Daha önce imgelediğiniz güneşin kafanızın içine indiğini ve her pisliği aşağıya ittiğini imgeleyin. Bunu yaptığınız sürede bu pislikler gri veya siyah enerji olarak gözükecek ve aşağıya indikçe koyulaşacak.

3- Güneşin boğazınızdan aşağıya, omuzlarınıza, göğsünüze, oradan midenize, son olarak kalçanıza ve ayaklarınıza indiğini ve bu birikmiş bütün pislikleri vücudunuzdan dışarıya attığını imgeleyin.

4- Dışarıya çıkan bütün pislikleri imgelediğiniz bir güneşle ya da sanatik alevler ile yok edin.

Bunu 3 kere tekrarlayın. (Duayı tekrarlamanıza gerek yok.)

Bu çalışmanın dışında HPS Lydia'nın bu gönderisindeki çalışmalara da bakabilirsiniz. Umarım en kısa sürede bu kötü durumdan kurtulursunuz. Şeytan Baba sizi korusun.

İyi günler.

Yaşadıklarınıza çok uzuldum. Lütfen bunu erkeklikle ve onurla bağdaştırmayın. Erkeklik adam dövmek, sovmek, oldurmek değildir. Belli ki karşınızda bir ruh hastası var. Ölüm tehditlerini kanıtlayıp karakola ve savcılığa şikayette bulunun. Uzaklaştırma kararı aldırın. Sizin için Tanri/çalardan yardım dilerim. Birbirinize destek olmaya devam edin. Sevgiliniz de psikolojik destek alırsa iyi olur. Seytan sizi korusun.
Doğrudur, erkeklik adam dövmek değildir lakin yine de karşı tarafa fiziksel (kavga gibi düşünmeyin, şikayette bulunmak gibi şeyler de buna dahil) karşılık vermek isterdim. Kendisini polise veremeyiz, çünkü raporu var lakin ne hikmetse akıl hastanesinde değil. Bize yaşattıkları yüzünden çok daha kapsamlı bir şey yapılabilir, lakin şuan çok yoğun şekilde çalışmam gerektiği için böyle bir şeye şahsen zaman ayıramam. Ben kişilik olarak sevdiklerime karşı aşırı derecede sorumluluk hisseden, onlar mutlu oldukça mutlu olup onlar üzüldükçe acılarını hissedebilen bir yapıdayım. Benim yapımdaki bir kişi bahsettiğimi çok iyi anlayabilir, bu durumda sevilen kişiyi teselli etmekten başka hiç bir şey yapamamak ve herkes gibi karşı tarafa göz yummak insanı korkunç derecede çaresiz hissettiriyor. İyi dilekleriniz için teşekkürler.

...

Bu çalışmanın dışında HPS Lydia'nın bu gönderisindeki çalışmalara da bakabilirsiniz. Umarım en kısa sürede bu kötü durumdan kurtulursunuz. Şeytan Baba sizi korusun.

İyi günler.
İyi dilekleriniz ve tavsiyeleriniz için çok teşekkürler, bahsettiğiniz ilk çalışmayı neredeyse her gün yapıyorum; hatta aynı çalışmayı 3 defa yaptığım da oluyor (toplam 9 kez güneşin kafamdan içeri indiğini imgeliyorum). HPS Lydia'nın gönderisini de inceleyip hemen uygulamaya koyulacağım.

Ayrıca belki görmeyenler olmuştur ve merak etmişlerdir diye belirtmek istiyorum; Ladja Hanımın çevirdiği Standart Yıkım Ritüeli gönderisinde, yaptığım büyü çalışmaları sonucu malum yaratığın ne hale geldiğiyle ilgili şeyler yazmıştım. Konu ilginizi çektiyse açıp okuyabilirsiniz; malum şahıs hak ettiğini buldu diyebilirim.
Belasını bulduysa daha neden, canınızı sıkıyorsunuz.Boşverin sürekli düşünmek insanı yorar, ben şunu tecrubelerimle bilirim ki senin sorununu sen çözemezsin kafayı takmışsın çünkü sağlıklı düşünemezsin fevri hareket edersin.Sinirli olma aceleci olma sakin ol senin sorununu hiç bu olayla alakası olmayan kişi çözer neden ? Cünkü olaya objektif bakar sinirlenmez çözüm üretir.Kafanda fazla kurma zaten belasını bulmuş ama teyakkuzda ol herzaman bende senin gibi oğlumu koruyorum ama şu bir gerçek oğlum kendisini koruyamayi öğrenmesi lazım.Sende hele bir düşmanın saldırsın bakalım ne olacak görelim düşmanını önce bir tart iyice tanı cürmü neymiş bi görelim hiç dayak yemeyen insan kavgaya girmez.Onun için bırak bela üzerine gelsin zaten inceldiği yerden kopar böyle stresle yaşanmazki gardaş sevdiğin insanda kendini koruyamayi öğrensin sen gardiyan Demonmusun ? Hiç birşey olmaz sıkma canını....

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back