Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Günlük Program

AlterOne

Member
Esenlikler,

Günlük meditasyon düzenleriniz nasıl sevgili kardeşlerim? Ne kadar ağır günlük planlar uyguluyorsunuz?

Ek soru: Günlük meditasyonlarda örneğin aura temizlemede güneşi kullanmasam sorun olur mu? Normal güneşi kullanabildiğimde kullanılıyorum o ayrı konu. 36 Surya ile daha iyi hissediyorum.

Esenlikler,

Günlük meditasyon düzenleriniz nasıl sevgili kardeşlerim? Ne kadar ağır günlük planlar uyguluyorsunuz?

Ek soru: Günlük meditasyonlarda örneğin aura temizlemede güneşi kullanmasam sorun olur mu? Normal güneşi kullanabildiğimde kullanılıyorum o ayrı konu. 36 Surya ile daha iyi hissediyorum.
Gökyüzündeki güneşi kullanmak etkili olsa da şart değildir. Mantra kullanarak temizlenmek sadece imgelemekten çok daha etkili ve güçlüdür.

Gökyüzündeki güneşi kullanmak etkili olsa da şart değildir. Mantra kullanarak temizlenmek sadece imgelemekten çok daha etkili ve güçlüdür.

Madem durum böyle ise, koruma aurasını da bu şekilde yapmak daha yararlı olmaz mı? Rün veya mantra titreterek. Normalde hep altın sarısı enerji soluyarak yapıyordum.

Madem durum böyle ise, koruma aurasını da bu şekilde yapmak daha yararlı olmaz mı? Rün veya mantra titreterek. Normalde hep altın sarısı enerji soluyarak yapıyordum.
Başlangıç seviyesi için imgelemek daha uygun olsa da 40 günlük program sonrası mantra kullanmak çok daha etkili olacaktır

Esenlikler,

Surya ile aura temizleme ve çakra temizliğini sabah ve akşam yapacağım. Bu çalışmayı ise günde bir kez büyü çalışması gibi yapacağım.

Sabah:
Aura temizliği
Çakra temizliği
Çakra döndürme
Boşluk Meditasyonu

Gün içinde:
Tam Çakra Meditasyonu
Vaktim olduğunca yoga

Akşam:
Aura temizliği
Çakra temizliği
Tam Koruma Aurası çalışması
Boşluk meditasyonu

Programımı bu şekilde tasarlamayı düşünüyorum. Sizce nasıl duruyor?

Programımı bu şekilde tasarlamayı düşünüyorum. Sizce nasıl duruyor?
Koruma aurasını, aura temizliği gibi sabah ve akşam olmak üzere iki kez yapmanız daha etkili olacaktır. Paylaştığım çalışmada tekrarları azaltabilir, ikinci kısmı tamamen çıkarabilir veya sabah ve akşam olmak üzere ikiye bölebilirsiniz.

Meditasyon rutininize boşluk meditasyonu ile başlamanız, diğer meditasyonlardan alacağınız verimi artıracaktır. Bu, zihninizi sakinleştirmenize ve kontrolü elinize almanıza olanak tanır, böylece sonraki çalışmalarda daha derin bir odaklanma sağlayabilirsiniz.

Tam çakra meditasyonunu, akşam temel meditasyonlarınızdan sonra yapmanız daha uygun olacaktır.

Yoga pratiğinize gelince, sabah hatha yoga, akşam ise kundalini yoga yapmanız çok isabetli bir seçim olur.

Gün içinde güç ritüellerini ve RTR'leri ihmal etmemeniz önemlidir.

Koruma aurasını, aura temizliği gibi sabah ve akşam olmak üzere iki kez yapmanız daha etkili olacaktır. Paylaştığım çalışmada tekrarları azaltabilir, ikinci kısmı tamamen çıkarabilir veya sabah ve akşam olmak üzere ikiye bölebilirsiniz.

Meditasyon rutininize boşluk meditasyonu ile başlamanız, diğer meditasyonlardan alacağınız verimi artıracaktır. Bu, zihninizi sakinleştirmenize ve kontrolü elinize almanıza olanak tanır, böylece sonraki çalışmalarda daha derin bir odaklanma sağlayabilirsiniz.

Tam çakra meditasyonunu, akşam temel meditasyonlarınızdan sonra yapmanız daha uygun olacaktır.

Yoga pratiğinize gelince, sabah hatha yoga, akşam ise kundalini yoga yapmanız çok isabetli bir seçim olur.

Aum Suryae kısmı bu şekilde titretiliyor değil mi?

AUM SSS-UUU-RRR-YYY-AAA-YYY-EEE

R harfi Surya'daki gibi baskın bir şekilde olmayacak şekilde.

Aum Suryae kısmı bu şekilde titretiliyor değil mi?

AUM SSS-UUU-RRR-YYY-AAA-YYY-EEE

R harfi Surya'daki gibi baskın bir şekilde olmayacak şekilde.
Yüksek Rahibe Maxine'nin ses kaydını dinleyebilirsiniz.

Surya'nın nasıl titretildiğini biliyorum. Yoksa Surya da Suryae de aynı şekilde mi titretiliyor?
"AUM HRAAM HRIM HRAUM SAU SURYAE NAMA"

Bu ses kaydı yardımcı olacaktır. Surya ile Suryae arasında büyük bir fark olmadığını bilmelisiniz.

Attachments

• 02. Sun.mp3
    1 MB

Esenlikler,

Zor durumlarda olursam diye sormalıyım. Tabii ki hep zorlandığımda mahremiyet bir şekilde elde ediyorum Tanrılara şükürler olsun. Ancak eğer bir gün problem olursa 88 sayısının tekrarını kaça düşürmem doğru olur? Güneşi simgelediğimden 36 uygun mu sizce?

Çalışma için bir şey söylemek istiyorum. Çok güzel bir çalışma. Ve gerçekten hayatımda etkisini görüyorum.

Esenlikler,

Zor durumlarda olursam diye sormalıyım. Tabii ki hep zorlandığımda mahremiyet bir şekilde elde ediyorum Tanrılara şükürler olsun. Ancak eğer bir gün problem olursa 88 sayısının tekrarını kaça düşürmem doğru olur? Güneşi simgelediğimden 36 uygun mu sizce?

Çalışma için bir şey söylemek istiyorum. Çok güzel bir çalışma. Ve gerçekten hayatımda etkisini görüyorum.
36 sayısı uygun olacaktır.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back