Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Günün gezegeni güneş ve büyü

Crowofsatan

New member
Esenlikler. Şu an ay akrep burcunda ve günün gezegeni güneş. Akrep burcunun gelmesini bekliyordum bağlama büyüsü yapmak için. Az önce yaptım. Ama başlamadan 2 dakika önce günün gezegeni marstan çıkıp güneş oldu. Güneşin bağlama büyüm üzerinde etkisi nasıl olacaktır?

Esenlikler. Şu an ay akrep burcunda ve günün gezegeni güneş. Akrep burcunun gelmesini bekliyordum bağlama büyüsü yapmak için. Az önce yaptım. Ama başlamadan 2 dakika önce günün gezegeni marstan çıkıp güneş oldu. Güneşin bağlama büyüm üzerinde etkisi nasıl olacaktır?
Büyünün işleyişine göre değişebilir. Tam olarak nasıl bir teknik izlediğinizi bilmeden net bir şey söylemek zor ama Güneş enerjisini aşk büyü çalışmalarında kullanmak için birkaç yol verebilirim;
1-Erkekseniz güneş enerjisini kendi ışık bedeniniz üzerinde kullanarak görünümünüzü ve insanların size olan bakış açısını değiştirebilirsiniz. Güneş eril bir gezegendir.
2-Aşk büyüsünü yaptığınız kişi bir erkek ise onun size karşı duyduğu korumacı tarafı ve "sahip olma" isteğini tetiklemek için güneş enerjisinden yararlanabilirsiniz.
3-Güneşi zihnimizde evlilik ve birliktelik gibi kavramlarla uzlaştırarak kullanabilirsiniz.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back