Dacă aş avea un copil, m-aş asigura să-l cresc mai întâi în conformitate cu virtuţile etice promovate de satanism, este important să-ţi creşti copilul învăţându-l principiile etice, care sunt următoarele:
A avea un tată bun care să te învețe cu adevărat care sunt adevăratele valori ale universului este esențial. Cine crede în tine și îți explică valoarea perseverenței și a muncii personale care se răsplătește independent de punctul nostru de plecare individual. Acest lucru este cu adevărat esențial.
Mi-ar fi plăcut să am părinți care m-au învățat în aceste aspecte de la o vârstă fragedă, astfel încât să pot avea ocazia să-mi deblochez potențialul. În schimb, părinţii mei, pe lângă faptul că erau psihopaţi violenţi, m-au învăţat lucruri care oscilează între nimic şi un mod dezgustător de a vedea viaţa tipică creştinilor (al căror ideal superior este să lingă picioarele lui Hristos) şi nebunii violenţi.
Susțin cu toată puterea mea, din cauza acestor experiențe, că modul cel mai corect de a fi părinte este să-ți iubești cu adevărat copilul. Dacă aveți chiar și cea mai mică conștientizare a modului în care Tatăl Satan își îndeplinește rolul de Tată al Sataniștilor, veți ști cum îi pasă de ei, este înțelegere, iubire, nu obosește de ei, nu impune, ci vă ghidează spre calea cea dreaptă, fiind ferm și realist în a nu accepta doctrinele negative ale acestei lumi și vă oferă posibilitatea de a crește cu propria putere, fără a lua protecția lui la extreme, dar lăsându-vă liber să trăiască viața ta.
Acesta este unul dintre multele sfaturi care vă pot fi date și am făcut doar partea mea în ceea ce privește experiențele mele.
În prima parte a mesajului. Este același lucru pe care îl simt. Bucuria lui Satan este casa mea şi a membrilor ei, fraţii şi surorile mele. Sunt cu adevărat mândru de o astfel de familie.