Esenlikler,
Meditasyona ilk başladığımda çaylaktım ama 10.gün'de artık gayet iyi imgeliyordum, son 5-6 gündür doğru düzgün imgeleme yapamıyorum sorun nedir? Kendimi fazla zorlamış olabilir miyim?
Esenlikler. Bir sorun yok bunda. Bunu her insan farklı konularda zaman zaman yaşar. Yetenekli olduğunuz fiziksel aktivitede bile her zaman en iyi formunuzda olmayabilirsiniz. Ancak uzun dönemde pratik ettiğimiz her yetenek gelişir.
Bunun astrolojik, o anda bulunduğumuz zihinsel ve ruhsal hâlimiz, duygularımız, bulunduğumuz ortam (gürültülü olması..) vb. bir çok nedeni olabilir. Bu gayet normal.
Çalışmalarımızı iyi bir irade, güçlü bir odak ve doğru çaba ile yapmak için çaba göstermeliyiz ki, her gün daha ileri gidebilelim.
Esenlikler,
Meditasyona ilk başladığımda çaylaktım ama 10.gün'de artık gayet iyi imgeliyordum, son 5-6 gündür doğru düzgün imgeleme yapamıyorum sorun nedir? Kendimi fazla zorlamış olabilir miyim?
Bütün çakralarınızı arındırın ve imgeleme konusunda farklı yöntemler denemeye çalışın. Günlük hayatınızda hayal gücünüzü genişletecek uygulamalar yapın.