[
Esenlikler,
Öncelikle yaşadığın bu durum için gerçekten üzüldüm ve umarım böyle bir şeyi tekrar yaşamazsın. İkinci olarak da bu durumu bir motivasyon kaynağına dönüştürebilirsin, ben hayatımda yaşadığım her kötü olayda duygularımı yeteri kadar yaşadığımı düşündükten sonra o olayla ilgili bir motive edici yan arıyorum. Eğer yerinde olsam ve böyle bir şey yaşamış olsam meditasyonlarıma, yogaya ve RTR'lara sıkı sıkıya bağlanırdım çünkü günümüzde torpil varsa bunun sorumlusu sürüngenlerdir. Biz insanlar, bu değer bilmez sevimsizlerin yaptığı saldırılardan önce neredeyse yarı tanrı seviyesindeydik, eğer bu tarz bir müdahale olmamış olsa şu an gelebileceğimiz konumu hayal edebiliyor musun? Şeytan babamızla, Lilith annemizle ve diğer tüm Tanrılarla/Tanrıçalarla olacağımız yakınlığı düşün bir, şu anda olabileceğin yüksek konumu; potansiyelini yüzde yüz kullanabileceğin ortamı bir düşün. İşte tam şu anda biz bunlara sahip değiliz ve bu tarz ahlaksızlıklarla uğraşıyoruz, bunun tek sebebi de bu sürüngenler. Ancak bunlar moralimizi bozmasın, öfkemizi yararlı bir şeye dönüştürüp bir centil olarak üstümüze düşenleri yapalım; bunu tamamen kavrayan birinin başarısız olacağına inanmıyorum çünkü bu mentaliteyi zihnine oturtmuş bir insan için "başarısızlık" kelimesi yoktur. Her türlü üzüntüyü ve öfkeyi bir motivasyon kaynağına dönüştürüp o yolda emin adımlarla, sağlıklı bir şekilde ilerler. Bu demek değil ki hiç hata yapmayacağız, hiç düşmeyeceğiz; elbette bunlar oldu ve olacak ancak unutma ki başarısızlık yere düşmen değil; pes etmendir.
İyi geceler.