Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

[Duyuru] Yeni Tanrı Ritüelleri Şimdi YAYINDA: Maat & Dagan - Demon Bölümü Gelecek Güncellemeler

Sonne

Moderator
Bu duyuru, Yüksek Rahip Hooded Cobra 666’nın forumlardaki yazısından çevrilmiştir.

Güzel ailemizdeki herkese esenlikler,

Son derece önemli iki ritüeli bir kez daha duyurmaktan çok mutluyum. Bu ritüellerden birisi Mısır Tanrıçası Maat için, diğeri ise Orta Doğu Tanrısı Dagon içindir. Ritüellerin bağlantıları için duyurunun aşağısına bakabilirsiniz.

Maat’a gelince, O çok saygın, herkes tarafından bilinen köklü bir Eski Mısır Tanrıçasıdır. Başlangıcımızdan beri insanlık ile birlikteydi ve O’nun sembolizmi, hakikatle ve insanları gelişim, yaratım, ilerleme ve maneviyat yoluna sokma ile ilgili olduğu için, en önemli sembolizmdir. Ritüeli, O’nu en iyi şekilde temsil eden Eski Mısır unsurları çerçevesinde şekilleniyor.

O’nun büyüklüğünü anlatmak için kelimeler kifayetsiz kalacağından ötürü kişi, bu Yüce Tanrı hakkında araştırma yapmakla yetinebilir. Kuşkusuz en güçlü Tanrıçalardan biridir, güç bakımından Astarte ile eşit seviyededir. Evren’in İlahi Yasasının vücut bulmuş hâli olduğu için, gücünün ve temsil ettiklerinin önünde secde eden tüm Tanrılar tarafından evrensel olarak saygı ve sevgi görür.

Maat’a, Yahudi düşman doktrinlerinde “Morax” adını vermişlerdir. Bu iftira niteliğinde bir unvandır. Joy of Satan’ı Yahudi saçmalıklarına dayanan her şeyden temizleyeceğim, zira birçoğu küfür kavramlarını hâlâ içeriyor olsa da bazı İsimleri “Demonolog Çevrelerinde” göründükleri gibi tutmak çok “popülerdir”. Ancak bunların kullanılması en büyük küfürdür.

Bu konuyu tamamen açıklığa kavuşturmak ve Joy of Satan’ı bir daha tek harfi bile değiştirilmeyecek bir duruma getirmekle görevlendirildiğim için, Eski Yunanca ve Sanskritçe biliyorum, bu nedenle Tanrıların doğrudan rehberliğiyle bu konuları kalıcı olarak düzeltebilirim. Maat, nasıl adlandırıldığı konusunda ciddi iftiralara maruz kalmıştır. Eski Yunanca’da Morax’a iftira niteliğindeki isim “Mora”dır ve Maat’ın temsil etmesi gereken şeyin tam tersi olan “tamamen aptal” veya “çocuksu zekâya sahip” anlamına gelen “Moros” kelimesiyle ilişkilidir.

Mora, aynı zamanda insanlara uykularında saldırarak “Uyku Felci”ne yol açtığı iddia edilen Antik Yunan mitolojisinde bulunan bir canavardır ve Sanskritçe’de “Mora” kelimesi, Ölüm anlamına gelen “Mara” ile ilişkilidir. Maran Mantra, Doğu Okültizminde öldürebilen ölüm indüksiyon mantralarıdır. Ayrıca, MARAX O’na atfedilen ve yine ölümle ilgili olan diğer küfür isimlerinden birisidir.

Centillerin dezenformasyon nedeniyle bu sözleri söylemek ve kendi Kutsal Tanrılarına küfretmek zorunda kalmaları kabul edilemez. Sonuç olarak, bunların tümü silinecektir.

Tanrıların birçok İsmi, tanınmayacak kadar saptırılmıştır. Tanınmayacak kadar saptırılmış olanların gerçek kimlikleri geri verilecek ve ardından herhangi bir Yahudi kaynağından gelen bilgiler hiç var olmamış gibi tamamen silinecektir.

Yukarıdakiler kabul edilemez ve hepsini siliyor olacağım. kitleler ve diğer “Demonologlar” bu konuları “şöhret” ile algılasalar bile, bu küfürlü isimler artık Joy of Satan’da yer almayacak. Tanrıları ilk ve son kez karanlıktan çıkarıyorum ve Yahudilerin tüm yaraları ve iğrenç şeyleri bir daha asla onlara dokunmayacak.

Orijinal 72 “Goetik Demon”un yanı sıra, 72 Demon listesinde yer almayan ve Joy of Satan’a dahil olacak başka Kadim Tanrılar da olacaktır. Bunlar çok fazla olmayacak. Düşük Rütbeli Demonlar da kendi Ritüellerini alacaklar. Bu, Tanrılaştırılmış Kahramanlar ya da yeryüzünde enkarne olmuş Tanrılar veya bizim tarafımızın diğer son derece önemli Tanrıları olan belirli ruhları içerecek. Örnek vermek gerekirse, binlerce yıldır kendisine yapılan Ritüeller aracılığıyla insanlığın en ölümcül hastalıklarını bile iyileştirmesine yardımcı olduğu bilinen Asklepios bunlardan biri olacaktır.

Demonlar tamamen derinlemesine sayfalara sahip olacaklarından, Joy of Satan üzerindeki Demonoloji ve Demonlar bölümü daha da yükselerek bilginin en üst seviyelerine çıkarılacaktır.

Yahudi ya da Hristiyan büyü kitaplarından gelen tüm Yahudi unsurlar, sınıflandırmalar, dil [Erdemler, Tahtlar, Kerubimler ve diğer “Sıralamalar] hem alakasız hem de kullanımı tehlikeli ve aynı zamanda aldatıcı olduğu için silinecektir. Yahudilerin iftira niteliğindeki tüm iğrençlikleri tamamen ortadan kaldırılacaktır. Aynı kalacak olan tek şey Tanrıların kimlikleri ve Tanrılar tarafından uygun görülen Mühürleri ve Yüksek Rahibe Maxine’in keşfettiği özellikler ve doğru bilgilerdir.

Tüm bunlar kapsamlı bir çalışma, araştırma ve Tanrılarla çok fazla gidip gelmeyi gerektiriyor, bu yüzden herkesin tüm bunların ne kadar çaba gerektirdiğini anladığını umuyorum. Bu, Kadim Dini ilkelerin ve Ebedi Satanizm’in tam ölçekli restorasyonudur.

Şimdi, Dagan’a gelince, O da herkes tarafından bilinen bir Tanrıdır ve Yahudilere düşman kavimler olan Centillerin Tanrılarının ve onların Tanrılarının daha sonra İbrahimî Demonolojide “Kötü İblisler” hâline gelmek üzere çarpıtıldığının bir kanıtıdır. Dagan, Denizlere hükmeden muhteşem bir Tanrıdır ve Sembolü Balıktır. Bunun nedeni, İnsan zihninin yüce alemlerini yönetmesidir. Dagon hakkında genel bilgiler internette de bulunabilir. Dagan’ın halkının soyu ya tükenmiştir ya da Filistliler olarak bilinen diğer yerel kabileler ve ırklar tarafından yutulmuştur. Yahudiler bu insanları yok etmekle övünürler, tıpkı Gazze Şeridi'nde yok ettikleri günümüz insanlarıyla övündükleri gibi.

Dagan, Beelzebul'un altında yer alan ancak olağanüstü güce sahip bir Tanrıdır ve O’nun yardımcısı olarak, kaybettiği insanlara her zaman sevgi ve şefkat gösteren en yüksek ve en güçlü Tanrılardan biridir. Sonsuz yeteneklere sahiptir ve Joy of Satan şimdi ve gelecek tüm sonsuzluk boyunca O’nun yeni evi olacaktır.

Bu kutsal görevlere katılarak hepiniz sonsuza dek kutsanın ve yine de aklınızda tutmanız gereken başka bir şey daha var:

Bu konuyu, hepimizin varoluşumuzda bunlardan aldığımız kutsamaların sonsuzluğa doğru genişlediğini söyleyerek kapatmak istiyorum. Çoğu kişi Tanrılarla bu şekilde ilişki kurmanın ne kadar olumlu ve karmik açıdan ne kadar iyi olduğu konusunda hiçbir fikre sahip değildir. Bu Ritüellerin kendinize, soyunuza, dünyaya ve türünüze bahşedeceği kutsama, şu anki hâliyle bu dünyada başka hiçbir şeyle kıyaslanamaz. Bu fırsatı sadece Şeytan'ın Altın Çağı ve Satya Yuga sırasında kendisiyle kıyaslanabilecek bir fırsat olarak kullanın.

Ritüellerin Bağlantıları [23 Haziran'dan 27 Haziran'a kadar, her ikisi de her gün yapılacak]:

MAAT: https://spirituelsatanizm.org/maatin-gucu-ritueli/
DAGAN: https://spirituelsatanizm.org/dagonun-gucu-ritueli/

Emekleriniz için teşekkür ederiz Sonne Bey.

Kayre Maat!
Kayre Dagon!

Ritüellerin arasına 30 dakikalık bir boşluk koymanız daha verimli olur.
Benim bu müsait olduğum aralık 1 saatten daha kısa olduğu için rituelleri yaptıktan sonra mühürlerine odaklaranak dua ediyorum ve gece daha derin bir şekilde mühürlerinin üzerine meditasyon yapıyorum. 😔.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back