BlueViper13
New member
Sözlerin tesirli olması için konuşmada teklememek çok önemlidir.Güzel konuşmak esasında bir sanattır.Zihindeki kelimeleri bir ahenk bir nizamda biraraya getirmek gerçekten incelik ister.O yüzden kişinin zihin kuvvetinin yüksek olması gerekir.Avare bir zihinden sağlıklı cümleler çıkmaz.Gelişigüzel,patavatsız ve argovari konuşmanın,bizim IQ seviyemize ve karaterimize yakışmayacağını düşünüyorum.Bazen içinde bulunduğum nahoş ortamlardan dolayı kendime yakıştıramadığım bazı cümleler kuruyorum.Esasında bilinçaltıma ne kadar da çok argo ve küfür işlenmiş.His kontrolü bu gibi şeylerde gerçekten çok önemli.Yani sırf konuşmak için konuşmak açıkçası bana saçma geliyor.Her lafın sonundaki cinsiyetçi küfürler artık 7'den 70'e herkesin diline dolanmış bir lanet gibi.Aura temizliğinin ve nefes egzersizlerinin bu konuda yardımcı olacağını düşünüyorum.Ve kesinlikle konuşurken tırnak içinde "ımmmm" yahut "eeeee" gibi konuşmada bizi zayıf ve komik gösteren seslerden uzak durmalıyız.IQ oranı düşük ortamlarda ise konuşmaktan ziyade susmak gerçekten çok daha faydalı olacaktır.Hitabette ise büyüğe büyük gibi küçüğe de küçük gibi yaklaşmak gerek.Bütün saygı ve sevgi duvarlarının yıkıldığı bu dejenere çağda ise bu güzel şeyleri tekrar gün yüzüne çıkarmanın biz SS'lerin boynunun borcu olduğunu düşünüyorum.