Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Ders çalışma programı ruhani

Sorgucu

Member
Esenlikler.
Sınavı geçmek için çalışma yapıcam yakın zamanda mars karesi yapıcam maddesel olarak.
Onun dışında aynı zamanda testi alıp çözmeden yada konu dinlemeden önce rünler titretilebilir denmişti.

Önce ön bilgi vereyim şimdi anlatacağım şeyler bana ait değil sağdan soldan topladığım bilgiler ben size doğru olur mu nasıl kullanmalıyım diye soruyorum ve toplu halde hepsini veriyorum ki sırası da olsun ve benim gibi çalışan kardeşlerim de burdan bakıp yararlansın.

Alıntı : Merkür Karesi yapabilirsiniz başarı için. Sowilo rününü çalışmaya itmesi için kullanabilirsiniz. Mannaz ile Kaun rünlerini daha iyi anlamak/verimli çalışmak adına kullanabilirsiniz. Eğer yüksek öğrenim ile ilgili bir sınavsa Jüpiter Karesi de başarı için yapılabilir.
(Jüpiter karesi için vaktim yok)

Alıntı : Yanında Kaun da kullanılabilir. Çalışmaya Ay; İkizler veya Yengeç burcundayken başlayın. Hafıza önceliğinizse Yengeç, mantık önceliğinizse İkizler.

Ancak direkt zihinle ve eğitimle ilgili olduğu için İkizler her türlü iyi gidecektir.
( Kaun ne kadar titretilir)

Alıntı : Mannaz'ın sayısı 20. Rahat olduğunuz ölçüde 20 ve katları kadar titretebilirsiniz; ancak unutmayın, ne kadar az titreşim yaparsanız etkisi de o kadar geç gelecektir. Hem rahat olabileceğiniz, hem de kısmen yüksek bir tekrar bulmalısınız.
( Yukarı da olduğu gibi mannazında belli ay vakti zamanı var mı istediğimiz zaman 20 defa titretip olumlayıp ders çalışmaya başlaya bilir miyiz ? )

Alıntı : Sowilo rününü 111 kez titretip önünüzdeki örneğin 6 saat boyunca size çalışma şevki kattığını, bu yönde çalışmaya ittiğini olumlayabilirsiniz. Aynı şekilde farklı rünleri titretip birkaç saatliğine zihninizin kolay algılayıp hafızada tutması için olumlayabilirsiniz.

Kalıcı olmadıkları için enerjiler daha kolay harekete geçecek ve sizin çalışma performansınızı arttıracaktır.

Bunu uygulayacağım anlatırsanız ve anlarsam diğerlerini de uygulayacağım. Önce çalışma için rün titretsem bide bunun aklımda kalması için başka bir rünü çalışma bittikten sonra mı titretmeliyim ?

Sorularım sizi boğuyorsa kusura bakmayın bunlar temel basit şeyler diyebilirsiniz ama satanizmde en az baktığım ve ertelediğim konu astroloji, büyüler, rünler oldu hep. Bu vakte kadar siteyi bitirdim aklımda ki soruları gizlenmiş gerçekleri öğrenmek ilgimi daha çok çektiği için hep onlara yöneldim. Bundan sonra bu çalışmaları yapıp dersimi yaparım arada çok boş vaktim olursa gene bakarım siteye sınavdan sonra rahatlamış olurum bu sefer boşladığım astrolojik bilgileri öğrenmeye başlarım sıra onlara geldi.
(Detaylıca ve basitçe anlatırsanız sevinirim çünkü büyük ihtimalle anlamam gelişi güzel anlatılırsa zaten öyle şeyleri anlasam sormazdım sitede de görüyorum sonuçta bilgileri )

Esenlikler,

Mars Karesi'ni umarım bu amaç için kullanmayacaksınızdır, çünkü eğitimle bir ilgisi yok.

-------------------

1- Kaun'un tekrar sayısı 6'dır.

2- İsterseniz Sowilo gibi yapın, isterseniz daha düzenli bir büyü olarak. Eğer zamanınız kısıtlıysa günü kurtarmak için, önünüzdeki birkaç saat için olumlayın. Daha vaktiniz bolsa kalıcı olumlamalar yapabilirsiniz.

3- Mannaz ile Kaun'u beraber kullanmanızı önermiştim aslında, ayrı ayrı olarak değil.

Büyü şeması:

(Rünler) x?

"Olumlama" x?

AUM x1

--------

İyi günler.

Eğitimle değil, sınavda başarılı olmak için. Olmaz mı ?
AUM BUDHAAYA NAMA bu mantrayı titreticem Çarşamba gününden itibaren. Merkür gününde yani ve Merkür saatinde önce başlangıç olarak güzel bir enerji yükseltelim diyorum kendime ama bu her gün için yapmam gereken bir şey mi zaten. Yani direkt oturup o günün mantra sayısı kadar titretsem birde olumlama yapsam yetmiyor mu önce mutlaka enerji yükseltmek mi lazım ?

Önce mannazı 20 kere titretip olumlama yapar aumla bitireyim sonra kaunu 6 kere titretip olumlama ve gene aum öyle mi bu kadar mı ?

Vaktimin bol olduğu zamanlar da sowilo'yu 111 kere yada mannazı falan titretirim olumlamayı kalıcı şekilde yaparım ama düzenli olmazsa ne zaman artık boş vaktim olsa o fırsat ile yapsan etkisi olur mu yoksa düzen mi lazım illa ?

Son olarak.
Üniversite sınavına girmeden hemen önce yada bir önce ki gün derinlemesine bir temizlenme lanetleri geri çevirme yapayım diyorum bunun haricinde ne önerirsiniz ?

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back