kleazs
New member
Fight Club'da da gördüğümüz üzere gerçekten de sahip olduklarımız bizlere sahip oluyor. Yani yakındığımız şey atıyorum, para ve cinsellik olsun. Para ve cinsellik için tabi ki çaba yahut emek sarf edeceğiz. İkisi de gökten gelmiyorlar. Ama demek istediğim bunları takmamamız lazım. Üzerinizdeki yükün hafiflediğini siz de hissedeceksiniz, rahatlama gelecek. Ve inanın takmayınca, daha çok geliyor bu ikisi. Ben farazi örnek verdim, artık neyden yakınıyorsanız hayatınızda size kalmış. Yani kaçan kovalanır olayı var hayatta gerçekten de, tabi ki oturup buzlu bademle bir karşı cinsin size yazmasını beklerseniz o asla olmayacak ama bunu hayatın merkezine koyup ben eziğim, kimse bana yazmıyor demeyin. Takmayın boşverin, rahat takılın. Chilleyin. Her şey çok daha güzel olacak böylece. Demek istediğim bu, doğru anlaşılması için uzun yazdım. Sonra meditasyonla ilgili de şunu söylemek istiyorum. Ben cıvıl cıvıl, işte chakra sesli, kuşlar, ormanlar vesaire dinleyerek yapıyordum ki, bunun kendim için yanlış olduğumu fark ettim ; ve karar aldım daha satanik, daha karanlık, daha kontrollü ve anlamlı, sadece gözlerini kapatmaktan ibaret olmayan meditasyonları yahut müzikleri dinleyeceğim. Siz de bunu deneyebilirsiniz, birisinde su sesi, yağmur sesi işe yararken diğerinde ise daha karanlık, daha gotik bir meditasyon tarzı işe yarayabilir. O yüzden meditasyonu bırakmayalım, ne olursa olsun. Sizleri seviyorum SS'ler, ışık üzerinize olsun, selamlar hepinize