satanizm bitti
New member
Şimdi ilk konu şu bir çok tanrı var ve bunlar hakkında bahsediyorsunuz ancak ortada bir kaynak bile yok bazı tanrıların oluşum tarihi var onlar bizim evrimsel sürecimizi hızlandırdı diyende var bu konu hakkında bilgiler var sitede ancak karma karışık sıfırdan birine göre ayarlanabilir mı ortada kitap bile yok bunu açıklamak içinde ezidi halkına edilen zulümden bahsediyorsunuz ama kaynak araştırınca ortada zulüm yok
İkinci konuya gelicek olursam Yahudilere karşı içimden kin oluştu ancak soyumuz Yahudilere dayanıyorsa araştırıp öğrenirsek bu şartlarda buradaki SS'lerden linç yemiş oluyoruz bende birinin ırkı burdan geliyorsa neden atalarının yaptığı hata yükleniyor.yanlış anlamayın benim soyum değil belki bir başkasının soyu dayanıyorsa diye dedim
İkinci konuya gelicek olursam Yahudilere karşı içimden kin oluştu ancak soyumuz Yahudilere dayanıyorsa araştırıp öğrenirsek bu şartlarda buradaki SS'lerden linç yemiş oluyoruz bende birinin ırkı burdan geliyorsa neden atalarının yaptığı hata yükleniyor.yanlış anlamayın benim soyum değil belki bir başkasının soyu dayanıyorsa diye dedim