Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Babamız, Duat ve gezegen ırklar hakkında soru

Xaji

Member
Merhaba esenlikler

Bazı soruların kökenine inmek istedim ve müsait olduğunuz bir vakit cevaplarsanız çok memnuniyet duyarım

1) Babamız başka bir gezegende yaşadı yani ben öyle biliyorum fakat neden bize benziyor ? sanki bu dünya da doğmuş biri gibi duruyor farklı gezegenler diyince aklıma başka fiziksel görünüşlü ırklar geliyor o gezegene ve yaşama uygun şekilde evrilmiş ırklar
Sadece Babamızın ve Annemizin resmini biliyorum diğer tanrılarımızın resmini çizip gösteren bir yer biliyor musunuz ?

2) Du'at da bizim gibi bu dünya da yaşadığımız gibi insanlar yaşıyor mu ? orası Tanrıların gezegeni diye biliyorum evet ama halk var mı ?

3) Babamız tanrı olmadan önce gezegendeki ırklar nasıl oluştu ? Babamız nasıl dünya ya geldi ? Annesi bir Tanrıça mı ? o da magnus opusa ulaşmış mıdır ?

4) Düşman nasıl ortaya çıktı ve tamamen yok olmaları mümkün mü ?

Merhaba esenlikler

Bazı soruların kökenine inmek istedim ve müsait olduğunuz bir vakit cevaplarsanız çok memnuniyet duyarım

1) Babamız başka bir gezegende yaşadı yani ben öyle biliyorum fakat neden bize benziyor ? sanki bu dünya da doğmuş biri gibi duruyor farklı gezegenler diyince aklıma başka fiziksel görünüşlü ırklar geliyor o gezegene ve yaşama uygun şekilde evrilmiş ırklar
Sadece Babamızın ve Annemizin resmini biliyorum diğer tanrılarımızın resmini çizip gösteren bir yer biliyor musunuz ?

2) Du'at da bizim gibi bu dünya da yaşadığımız gibi insanlar yaşıyor mu ? orası Tanrıların gezegeni diye biliyorum evet ama halk var mı ?

3) Babamız tanrı olmadan önce gezegendeki ırklar nasıl oluştu ? Babamız nasıl dünya ya geldi ? Annesi bir Tanrıça mı ? o da magnus opusa ulaşmış mıdır ?

4) Düşman nasıl ortaya çıktı ve tamamen yok olmaları mümkün mü ?
1) Babamız bize benzemiyor, biz ona benziyoruz. Onun kendi ırkındanız. Genetik mühendisliği ile onun tarafından yaratıldık. Bu yüzden Tanrılar İnsanlardan asla umudu kesmedi, biz onların gerçek anlamda çocuklarıyız.

2) Evet orada yaşayan bir halk var.

3) Canlılık, evrim ile oluşmuştur.

Şeytan babamızın dünyaya nasıl geldiği ile alakalı net bilgiler bulunmuyor. Ancak fikrimce bir uzay aracı ile gelmiş olmalı.

Bu konuda da bilgi bulunmuyor. Şeytan'ın aile dinamiklerini ve özel hayatını sorgulamak bizim haddimize düşmüş bir şey değil. Önemli bir bilgi olsa JoS tarafından verilirdi.

4) Düşman da evrim sayesinde kendi doğalarına uygun bir şekilde yükselmişlerdir. Yine de çok yükselebilmiş bir ırk değil, sadece sayıca fazlalar ve evrenden "yok edilmelerine" gerek yok. Zira Tanrılar ile kendi aralarında bir düşmanlıkları yok. Çünkü onlara düşmanlık edebilecek seviyede değiller. Ancak Tanrıların çocukları gibi astral düzlemde daha alt katmanlarda bulunan varlıklara güçleri yettiği için saldırıyorlar. Bu yüzden Tanrılar onlara gerekli adaleti getirecekler ancak bu onların ırkını yok etmek olur mu? Bilmem. Bunu Tanrıların iradesine bırakmak gerekiyor.

Şeytan Baba bize benzemiyor, biz O'na benziyoruz. Resimler ve görünüşler için bu siteyi kullanabilirsiniz.

Evet, yaşıyor. Orada demirciden dokumacıya, mimardan taş ustasına, şifacıdan yazıcıya kadar birçok meslek mevcut. Antik Yunanistan dönemindeki yaşantıya ve sisteme benzer bir düzen bulunuyor. Yerleşim planlarını ve gezegen düzenini bizzat Tanrı/çalar düzenlediği için de halk son derece refah içinde. Du'at hakkında yazılacak ve anlatılacak çok şey mevcut. Merak ettiğiniz detayları koruyucunuza sorabilirsiniz.

Evrim sonucunda oluştu. Şeytan Baba'nın annesi hakkında bir bilgim bulunmuyor. Derinlemesine sorgulanması ve merak edilmesi gereken bir konu olduğunu düşünmüyorum.

Babamızın Dünya'ya geliş süreci konusunda ise şunları söyleyebilirim:

Şeytan Baba, “Hayatın anlamı, kendini ve evreni geliştirmektir” der. Bu amaç doğrultusunda evrene yayılıp gelişimi yaymaya çalışır. Dünya'nın Du'at'a benzer bir gezegen olması onları buraya çekmiş olabilir. Astronomi bilgileri bizden binlerce kat ileri, teknolojileri de keza öyle. Dolayısıyla buradaki yaşamı tespit edip sonrasında buraya geldiklerini düşünüyorum. Uzay gemileri ile buraya gelip bizi geliştirdiler ve sonrasında da malum olaylar yaşandı.

Düşman da aynı şekilde evrim sonucunda ortaya çıktı. Evrim onların yaşam biçimlerine ve iğrençliklerine göre işledi. Sonuç olarak yok olmaları kaçınılmaz hale geldi. Hayatta bulunuş şekilleri Şeytan Baba'nın hayat anlayışına ters olan kimselerin evrende barınabileceğini, barınabilecek olsalar da rahat ve mutlu olabileceklerini sanmıyorum.

Resimler ve görünüşler için bu siteyi kullanabilirsiniz.

Çok ilginç resimler var gerçekten harika fakat bunlar gerçek mi cidden ?
Anubis maske taktığını bilmiyordum kafasının öyle olduğunu sanıyordum maskeymiş oysa ki

Bazı görseller hariç çoğu görsel doğru ve Tanrı/çalar'ımızı yeterince yansıtıyor. İmajinasyon sırasında kullanılabilirler ve sanat ile ilgilenilirken ilham kaynağı olabilirler. Sitede kullanılan çizimlerin çoğu Tanrı/çalar'ımızı gören kişiler tarafından oluşturuldu.

Lord Ipos çakal başlı değildir. Hayvan formları Tanrı/çalar'ın özelliklerini temsil eden sembollerdir. Nasıl ki tavus kuşu, üçüncü gözün aktifleştirilip güçlendirildiğinde ortaya çıkan gökkuşağı renklerini temsil ediyorsa, çakal da Lord Ipos’un niteliklerini yansıtan güçlü bir semboldür.

Şeytan Baba bize benzemiyor, biz O'na benziyoruz. Resimler ve görünüşler için bu siteyi kullanabilirsiniz.

Evet, yaşıyor. Orada demirciden dokumacıya, mimardan taş ustasına, şifacıdan yazıcıya kadar birçok meslek mevcut. Antik Yunanistan dönemindeki yaşantıya ve sisteme benzer bir düzen bulunuyor. Yerleşim planlarını ve gezegen düzenini bizzat Tanrı/çalar düzenlediği için de halk son derece refah içinde. Du'at hakkında yazılacak ve anlatılacak çok şey mevcut. Merak ettiğiniz detayları koruyucunuza sorabilirsiniz.

Evrim sonucunda oluştu. Şeytan Baba'nın annesi hakkında bir bilgim bulunmuyor. Derinlemesine sorgulanması ve merak edilmesi gereken bir konu olduğunu düşünmüyorum.

Babamızın Dünya'ya geliş süreci konusunda ise şunları söyleyebilirim:

Şeytan Baba, “Hayatın anlamı, kendini ve evreni geliştirmektir” der. Bu amaç doğrultusunda evrene yayılıp gelişimi yaymaya çalışır. Dünya'nın Du'at'a benzer bir gezegen olması onları buraya çekmiş olabilir. Astronomi bilgileri bizden binlerce kat ileri, teknolojileri de keza öyle. Dolayısıyla buradaki yaşamı tespit edip sonrasında buraya geldiklerini düşünüyorum. Uzay gemileri ile buraya gelip bizi geliştirdiler ve sonrasında da malum olaylar yaşandı.

Düşman da aynı şekilde evrim sonucunda ortaya çıktı. Evrim onların yaşam biçimlerine ve iğrençliklerine göre işledi. Sonuç olarak yok olmaları kaçınılmaz hale geldi. Hayatta bulunuş şekilleri Şeytan Baba'nın hayat anlayışına ters olan kimselerin evrende barınabileceğini, barınabilecek olsalar da rahat ve mutlu olabileceklerini sanmıyorum.
Paylaştığınız site tam anlamıyla güvenilir değildir. JoS tarafından onaylanmamış hiç bir siteyi doğru kabul etmek mantıklı olmayacaktır.

Ruhban sınıfı tarafından onaylanmayan hiç bir resim, gerçek tasvir olarak kabul edilemez. Bu site ise geçmişte yapılmış ve içerisinde fan resimlerinin bulunduğu bir site, Eğlenmek için göz atılabilir ancak ciddiye almamanız gerekiyor.

Site Dream4Latu rumuzlu kişi tarafından oluşturuldu. Zamanında yahudi sanılıp linç edilse de SS olduğu doğrulandı.

Yanlış hatırlamıyorsam JG BlackOnyx tarafından bu site onaylanmıştı ve Hellenic SS tarafından da bu başlık altında tekrar paylaşılmıştı. Yine de son söz forum yetkililerinde. Herhangi bir sıkıntı varsa site forumlardan silinebilir.

Yine de son söz forum yetkililerinde. Herhangi bir sıkıntı varsa site forumlardan silinebilir.
Bu sitede yer alan resimlerin Tanrıların gerçek görünüşlerini tam olarak yansıttığı düşünülmemelidir. Bununla birlikte, site Satanas'ın Sevinci tarafından biliniyor ve sizin de işaret ettiğiniz şekilde ek bağlantılar bölümünde yer alıyor.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back