Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Babamın eşi ve dolayısıylada kardeşiminde yahudi olduğunu öğrendim

Mavi ay

Member
Şimdi şöyle bir durum var 1 saat önce 15 yıldır tanıdığım babamin yabancı eşi (alman ve slav zannediyorduk) ve dolayısıyla küçük kardeşimin yahudi olduğunu öğrendim ilk başta şaka falan sandım ama sonrasında babam telefonundan gerçek diye holocaust museum içinde kardeşimin fotoğrafını gösterdi ve bir 10 kez daha sorunca gerçek olduğunu anladım

Ne yapmam gerekiyor gerçekten sevdiğim küçük kardeşim ve babamın eşinin yahudi olduğunu yeni öğreniyorum niye yeni söylüyorlar onu da bilmiyorum ve 1 ay sonra onlarla bir kaç ay beraber yasamak zorundayim ne yapmam gerek babamin karisini geçte kardeşimle artik ne yapacagim daha kucuk bir yasta ona nasil davranmam gerekiyor ne yapmalıyım

Ve hayatta bu kadar sacma bir denk geliş görmedim

(Hayir bu zamana kadar kotu bir enerji hissetmedim ya da bir şey farkedemedim)

Spesifik olarak yapmanız gereken bir şey bulunmuyor. Korumanızı artırmanız ve temizliğinize daha fazla özen göstermeniz yeterli olacaktır. Bu sıçanlar ile aranıza mesafe koyun; ancak özellikle kaba ya da nezaketsiz davranmayın. Onların da sizden uzak durmasını için bağlama yapabilirsiniz.

Garip bir durum gerçekten, umarım duygusal açıdan yıkıcı bir etki yaratmaz, bence bu iyi bir gözlem fırsatı da olabilir, sizden rica etsem babanızın yeni eșinin bir eșyasını veya resmini saklıca kaçırıp güvenli bir ortamda üzerine RTR yapıp etkileri gözlemleyebilir misiniz?

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back