Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Büyük Riskli Hastalıklar

dfkgh

New member
Örneğin spiritüel satanist bir kişi koroner arter hastalığı veya bu derecede bir hastalığa sahipse veya yakalanmışsa Tanrılar o kişinin iyileşmesine yardım ediyor mu? Veya bu hastalıklar meditasyon ve ritüel yaparak geçebilir mi?

Evet. Yine evet.

Şifa ile ilgilenen Antik Tanrılar var. Onların ritüelleri işe yarıyorlar kesinlikle. Yine aynı şekilde sağlık büyüleri de yarıyor. Burada elzem olan şey sabırlı olup disiplini bir şekilde yapmaya devam etmek.

Tam olarak ilahi güçlerin ritüelleri her halükarda işe yarıyor.

Peki ölümcül mikro canlılara karşı nasıl bir şey olur örneğin; Beyin yiyen amip. Tedavisi yok ve yakalanırsan mefta oluyon.

Peki ölümcül mikro canlılara karşı nasıl bir şey olur örneğin; Beyin yiyen amip. Tedavisi yok ve yakalanırsan mefta oluyon.
Yeterli antibiyotik ile tedavi edilebiliyor. Şifacı Tanrı/ça'lar yardım edecektir ama böyle bir hastalığa yakalandıysanız en iyi çözüm hastaneye yatmak ve bu amipleri öldürme yönünde enerji yönlendirmek. Zaten bu amipler göl ve birikintilerde oluyor ve burun yoluyla geçiyorlar, çok ekstrem bir durum.

Yeterli antibiyotik ile tedavi edilebiliyor. Şifacı Tanrı/ça'lar yardım edecektir ama böyle bir hastalığa yakalandıysanız en iyi çözüm hastaneye yatmak ve bu amipleri öldürme yönünde enerji yönlendirmek. Zaten bu amipler göl ve birikintilerde oluyor ve burun yoluyla geçiyorlar, çok ekstrem bir durum.
Yok yakalanmadım da zaten yakalansam şuan ölmüştüm. Dediğiniz antibiyotik tedavisi erken teşhis te işe yarıyor yayılmaya başladığında (2. Hafta)yani kişi net olarak gri listeye alınıyor malesef. Keşke doktor olabilseydim o zaman kesinlikle Tanrı'lar ile görüşüp bu hastalıkların tedavisini bulmak isterdim ama bu benim görevim değil.

Yok yakalanmadım da zaten yakalansam şuan ölmüştüm. Dediğiniz antibiyotik tedavisi erken teşhis te işe yarıyor yayılmaya başladığında (2. Hafta)yani kişi net olarak gri listeye alınıyor malesef. Keşke doktor olabilseydim o zaman kesinlikle Tanrı'lar ile görüşüp bu hastalıkların tedavisini bulmak isterdim ama bu benim görevim değil.
Nasılllll, cidden mi? Şifacı Zevistler, Tanrılardan eğitim ve bilgi alabiliyor mu uygulamalı olarak? Buna gerçekten ihtiyacım var; bazen hastane ve okulda aldığım eğitim bana yeterli olmuyor. Bu aralar Tanrı Asklepios'a ilgim var. Belki de sürekli üstümde taşıdığım asaya sarılmış yılan simgesinden dolayıdır.

Nasılllll, cidden mi? Şifacı Zevistler, Tanrılardan eğitim ve bilgi alabiliyor mu uygulamalı olarak? Buna gerçekten ihtiyacım var; bazen hastane ve okulda aldığım eğitim bana yeterli olmuyor. Bu aralar Tanrı Asklepios'a ilgim var. Belki de sürekli üstümde taşıdığım asaya sarılmış yılan simgesinden dolayıdır.
Tanrı/ça'lardan belirli alanlarda eğitim/yardım alabilirsiniz bunun bir sınırlaması yok. Belirli bir alanda uzman Tanrı/ça ile görüşüp, yardım isteyebilirsiniz. Lord Asklepios çok nazik,kibar bir Tanrı, ona ilgi duyuyorsanız davet etmenizi öneririm. Bana çok yardımcı olmuştu.

Dertler sıkıntılar peşimi bırakmıyor, arkadaşlar kabız oldum stres ten sıkıntıdan , ne yapmalıyım bir sürü akıl veren var, ama Satanik bir akıl lazım bana Esenlikler

Elbette alabilir ama sanırım bu aşırı gelişmiş astral kanallarımız olduğunda Tanrı'lar dan tıpkı bir insanla yüz yüze konuşuyor gibi eğitim alabilmemiz mümkün. Keşke Zevist Bilim adamları olsaydı. Onların Tanrı'lar ile yapacakları bilgi alışverişi sayesinde Tanrı'lar dan aldıkları bilgilerle nasıl büyük keşifler olurdu hayal bile edemiyorum.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back