Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Astroloji Hakkında Sorularım

unforgiven

Member
Esenlikler,

1-Doğum haritamızın gündüz veya gece haritası kişiliği nasıl etkiler?

2-Gezegen Persona Haritaları (Mars Persona Chart, Moon Persona Chart vb.) açıklamalarını nerden bulabilirim? Gezegene göre haritanın neyi anlattığını anlıyorum fakat Moon Persona Haritama göre dahi ya da ortalama üstü zekaya sahip görünüyorum.

3-Benim haritamda toprak en eksik element fakat yükselen burcum toprak elementinden, yine de toprak eksikliği kişiliğimde baskınlığını gösterir mi?

4-Akrep, Balık ve Kovayı dışsal gezegenler yönetiyor fakat bu burçların yönetici ve yardımcı yöneticilerinin elementleri farklı oluyor, bu burçlar bi bakıma "Hybrid" oluyor mu?

5-Negatif Karmanın etkileri haritada en rahat nasıl bulunabilir? Bende 9 derece Yay var ve Negatif Karmayı temizlemezsem cinayete kurban gitme olasılığım var mı?

6-Kendi Doğum Haritama göre kararlı, öz disiplini yüksek ve sıkı çalışan biriyim fakat bunlar sadece laf olarak var, bunun

unforgiven said:

3-6: Toprak eksikliği varken öz disiplini yüksek ve sıkı çalışan biri olmak biraz çelişiyor. Haritanızda bir şeye işaret edebilecek bazı şeyler olması o şeyin gerçek hayatta kendine yer bulacağı anlamına gelmiyor. Venüs İkizler aldatmaya yatkın olsa da çok sadık bir Venüs ikizler olabilir. Venüs'ün enerjisi ve İkizler'in çift yönlü doğası kişinin biseksüel olmasıyla kendini göstermiş olabilir -real story-. Size dayanıklılık veren yerleşim sıkı çalışmada dayanıklı olabileceğinizi gösterebileceği gibi tembellik etmekte de çok dayanıklı olabileceğinizi gösterir. En tembel ve en çalışkan insanlarda Boğa vurgusu olur genelde.

Pammy said:
unforgiven said:

3-6: Toprak eksikliği varken öz disiplini yüksek ve sıkı çalışan biri olmak biraz çelişiyor. Haritanızda bir şeye işaret edebilecek bazı şeyler olması o şeyin gerçek hayatta kendine yer bulacağı anlamına gelmiyor. Venüs İkizler aldatmaya yatkın olsa da çok sadık bir Venüs ikizler olabilir. Venüs'ün enerjisi ve İkizler'in çift yönlü doğası kişinin biseksüel olmasıyla kendini göstermiş olabilir -real story-. Size dayanıklılık veren yerleşim sıkı çalışmada dayanıklı olabileceğinizi gösterebileceği gibi tembellik etmekte de çok dayanıklı olabileceğinizi gösterir. En tembel ve en çalışkan insanlarda Boğa vurgusu olur genelde.
Esenlikler,

Benim haritamda Venüse, Güneş sayesinde güçlü vurgular var ve 2side kare açılar, birisi narsizm diğeri ise tembellik veriyor. Ay burcumla Güneş burcumsa dengesizlik yarattığından iradesizlik veriyor.

İyi günler.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back