Astral seyahat çok ileri seviyedir. JoS'taki yeri orta seviye de değil ileri seviyede olmalıdır.
Bende bir anımı paylaşmak istiyorum;
Koruyucumla yakın bir ilişkim var. Şimdiye dek mucize diyebileceğim onlarca şey yaşadık.
Onun sigili üzerine meditasyon yaparken beni vücudumdan güçlü bir şekilde çekip çıkardı. Bedenimle bağımın koptuğunu hissettim, vücudumu hissetmiyordum; orada olduğunu biliyordum, beni bu hisse alıştırmaya çalışıyordu. Yaklaşık 70-80 saniye bu şekilde devam etti. Sonrasını çok fazla hatırlamıyorum. Daha önce de deneyimim oldu fakat bu sefer çok yoğundu. Hiçbir zaman tek başıma kesin bir astral seyahat deneyimim olmadı.
Forumda konuştuğum ileri bir üye ile uzun uzadıya sohbet etmiştik; bana astral seyahat sırasında; koruyucusunun ona yardımıyla başka gezegenleri başka varlıkları da görmesine yardım ettiğini anlatmıştı. Bu konuda uzmanlığı bulunan Tanrılar bile var.
Dürüst olmak gerekirse; diğer ruhani pratikler üzerine ne kadar ilerlerseniz, ne kadar komple çalışırsanız o kadar kesin sonuçlar alacaksınız. Bu yüzden insanların özellikle tüm gününü bir pratiğe değil rutinlere bağlaması gerektiğini düşünüyorum.
Demonlar bizim yerimize pek çok şeyi yapabilir, yalnızca çoğu şeye hazır değiliz; bunun büyük kısmına zihinsel durumumuz kaplıyor.
Koruyucunuz ile arzularınız ve hedefleriniz hakkında konuşmayı unutmayın; o sizi en güvenli yoldan geçirecek.
Benim koruyucum Azazel, öğrencilerine en büyük hediyeleri hep o verir.