Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Astral Projeksiyon Hakkında Notlar

Gold Serpent

Member
Astral projeksiyon yapıp bunu başarabilen varmı? Veya bu meditasyon ile bazı deneyimleri olan birileri.

dinlemeyi çok isterim böyle anılarınız varsa.

Astral projeksiyon yapıp bunu başarabilen varmı? Veya bu meditasyon ile bazı deneyimleri olan birileri.

dinlemeyi çok isterim böyle anılarınız varsa.
Özellikle kendim deneyerek hiç yapmadım ama şöyle küçük bir anım var;
O dönemler henüz kısa bir süredir meditasyon yapıyordum, okulda sırada uyurken kapının önünde yürüdüğümü fark etmiştim garip bir şekilde bu 10 saniye kadar falan sürdü. Tabii bir rüya da olabilir ama garip şekilde etraftaki detaylar da o an gördüklerim ve gerçektekiler tamamen aynıydı. (değişken, küçük detaylardan bahsediyorum.)

Bir arkadaşım da uyku sırasında bunu yaşadığını anlatmıştı. Kendi odasında yürüyormuş. O da bende olduğu gibi küçük detayların uyandıktan sonra da aynı olduğunu söylemişti. Mesela odaya herhangi bir kıyafetini rastgele fırlattı, aslında dikkat edilecek bir detay değil ama bu olay yaşanırken de tüm bu tarz şeylerin aynı yerlerinde olduğunu görüyormuş.

Astral seyahat çok ileri seviyedir. JoS'taki yeri orta seviye de değil ileri seviyede olmalıdır.

Bende bir anımı paylaşmak istiyorum;
Koruyucumla yakın bir ilişkim var. Şimdiye dek mucize diyebileceğim onlarca şey yaşadık.

Onun sigili üzerine meditasyon yaparken beni vücudumdan güçlü bir şekilde çekip çıkardı. Bedenimle bağımın koptuğunu hissettim, vücudumu hissetmiyordum; orada olduğunu biliyordum, beni bu hisse alıştırmaya çalışıyordu. Yaklaşık 70-80 saniye bu şekilde devam etti. Sonrasını çok fazla hatırlamıyorum. Daha önce de deneyimim oldu fakat bu sefer çok yoğundu. Hiçbir zaman tek başıma kesin bir astral seyahat deneyimim olmadı.

Forumda konuştuğum ileri bir üye ile uzun uzadıya sohbet etmiştik; bana astral seyahat sırasında; koruyucusunun ona yardımıyla başka gezegenleri başka varlıkları da görmesine yardım ettiğini anlatmıştı. Bu konuda uzmanlığı bulunan Tanrılar bile var.

Dürüst olmak gerekirse; diğer ruhani pratikler üzerine ne kadar ilerlerseniz, ne kadar komple çalışırsanız o kadar kesin sonuçlar alacaksınız. Bu yüzden insanların özellikle tüm gününü bir pratiğe değil rutinlere bağlaması gerektiğini düşünüyorum.

Demonlar bizim yerimize pek çok şeyi yapabilir, yalnızca çoğu şeye hazır değiliz; bunun büyük kısmına zihinsel durumumuz kaplıyor.

Koruyucunuz ile arzularınız ve hedefleriniz hakkında konuşmayı unutmayın; o sizi en güvenli yoldan geçirecek.

Benim koruyucum Azazel, öğrencilerine en büyük hediyeleri hep o verir.

Astral seyahat çok ileri seviyedir. JoS'taki yeri orta seviye de değil ileri seviyede olmalıdır.

Bende bir anımı paylaşmak istiyorum;
Koruyucumla yakın bir ilişkim var. Şimdiye dek mucize diyebileceğim onlarca şey yaşadık.

Onun sigili üzerine meditasyon yaparken beni vücudumdan güçlü bir şekilde çekip çıkardı. Bedenimle bağımın koptuğunu hissettim, vücudumu hissetmiyordum; orada olduğunu biliyordum, beni bu hisse alıştırmaya çalışıyordu. Yaklaşık 70-80 saniye bu şekilde devam etti. Sonrasını çok fazla hatırlamıyorum. Daha önce de deneyimim oldu fakat bu sefer çok yoğundu. Hiçbir zaman tek başıma kesin bir astral seyahat deneyimim olmadı.

Forumda konuştuğum ileri bir üye ile uzun uzadıya sohbet etmiştik; bana astral seyahat sırasında; koruyucusunun ona yardımıyla başka gezegenleri başka varlıkları da görmesine yardım ettiğini anlatmıştı. Bu konuda uzmanlığı bulunan Tanrılar bile var.

Dürüst olmak gerekirse; diğer ruhani pratikler üzerine ne kadar ilerlerseniz, ne kadar komple çalışırsanız o kadar kesin sonuçlar alacaksınız. Bu yüzden insanların özellikle tüm gününü bir pratiğe değil rutinlere bağlaması gerektiğini düşünüyorum.

Demonlar bizim yerimize pek çok şeyi yapabilir, yalnızca çoğu şeye hazır değiliz; bunun büyük kısmına zihinsel durumumuz kaplıyor.

Koruyucunuz ile arzularınız ve hedefleriniz hakkında konuşmayı unutmayın; o sizi en güvenli yoldan geçirecek.

Benim koruyucum Azazel, öğrencilerine en büyük hediyeleri hep o verir.
Bahsettiğiniz hissi ben de deneyimlemiştim Tanrı'ların doğrudan size direkt böyle bir deneyim sunmaları harika olmuştur. Ama siz benden de ileri bir adım atmışsınız; gözlerinizi astral bedeninizdeyken açabildiniz mi? Nasıldı?

Müsait bir ayda Haziran'gibi tam astral projeksiyon yapmak hedefim; bu yüzden biraz ilgiliyim Leydi Neftis'ile bunu başarıcam umarım planım hazır.

Koruyucumu bulmuştum(Lord Paimon) iletişimimiz iyiydi. Ama sanırım değişti artık ve yeni koruyucumu bulmak çok zor.

Lord Azazel'koruyucunuz mu? Oha,
çok iyi! Çok şanslısınız sizin adınıza sevindim Aleksios Bey.

Koruyucunuz değişmiş olamaz. Başka bir durum vardır.
Yani umarım değişmemiştir de ne yapsam bilmiyorum. Hiç iletişim kuramıyorum şuan enerjisi eskiden çok kendini belli ederdi başım zonklardı falan şimdi yanıma gelip gelmediğini de anlayamıyorum. Bir ayin ile konuşmayı denemek geçti aklımdan ama konusu açılmışken soruyum ne yapmalıyım?

Ama siz benden de ileri bir adım atmışsınız; gözlerinizi astral bedeninizdeyken açabildiniz mi? Nasıldı?
Hayır, yalnızca bulunduğum duruma odaklanmıştım. Hiçbir şey göremiyordum, astral görüşüm hakkında ileri gittiğim bir dönem değildi.

Bu çok hoş bir motivasyondur. Astral projeksiyon çalışmalarımız, ruhunuzu hissetmenize de fayda sağlar. Benim nazarımda bu çalışmanın amacı kadar değerlidir.

Koruyucunuz değişmiş olabilir, birden fazla koruyucunuz da olabilir. HPS Lydia'nın birden fazla koruyucusu vardır. Görülmemiş şey değil, yalnızca yanılmaya açık bir konu.

Lord Azazel'koruyucunuz mu? Oha,
çok iyi! Çok şanslısınız sizin adınıza sevindim Aleksios Bey.
Teşekkür ederim. O yüzlerce kişinin koruyucusudur. İnsan ilişkilerini en iyi o bilir. Lady Maxine'nin de koruyucusuydu, pek çok kişinin de öyle. O demirden bir duvar, ben bile aşamıyorum.

Yani umarım değişmemiştir de ne yapsam bilmiyorum. Hiç iletişim kuramıyorum şuan enerjisi eskiden çok kendini belli ederdi başım zonklardı falan şimdi yanıma gelip gelmediğini de anlayamıyorum. Bir ayin ile konuşmayı denemek geçti aklımdan ama konusu açılmışken soruyum ne yapmalıyım?
Bu normal bir durumdur. Koruyucumla aylarca iletişime geçmediğimde oldu, onu düşünerek geçirdiğim yıl da. Sağlam ve güçlü bir ilişki zaman ve emek ister, insanlarda da böyledir.

Paimon büyük bir Tanrıdır. Düşman kitapları onun hakkında saygıyla çok güçlü olmasından ve müzik konusunda mükemmelliyetinden bahseder. Bu üst rütbesi ile de alakalıdır. Diğer demonlardan farklı olarak çok fazla lejyonu var. Koruyucunuz Paimon olabilir, değilse bile kalbinizde bir yere sahip olmasından memnun olduğuna eminim.

Kendinize ilerlemek için zaman tanıyın, zira onlar bize zaten tanıyor.

Koruyucularımız değişebiliyor mu?
Evet, belli sebeplerden koruyucularımız değişebilir.

Koruyucular ruhumuzun eksik ve zıt tarafına göre belirlenir. Erkek bir SS'in kadın bir korucuya sahip olması çok doğal ve yaygındır. Tıpkı bir Kadının erkek bir koruyucuya sahip olması gibi. Cinsiyetten çok ruhumuzun eksik tarafına dikkat çekmek istiyorum.

Evet, belli sebeplerden koruyucularımız değişebilir.

Koruyucular ruhumuzun eksik ve zıt tarafına göre belirlenir. Erkek bir SS'in kadın bir korucuya sahip olması çok doğal ve yaygındır. Tıpkı bir Kadının erkek bir koruyucuya sahip olması gibi. Cinsiyetten çok ruhumuzun eksik tarafına dikkat çekmek istiyorum.
Evet, koruyucunuz değişebilir. Daha fazla bilgi için Yüksek Rahibe'nin bu yazısına göz atabilirsiniz.
Anımsattığınız için teşekkür ederim.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back