Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Astral Projeksiyon Hakkında Notlar

Gold Serpent

Member
Astral projeksiyon yapıp bunu başarabilen varmı? Veya bu meditasyon ile bazı deneyimleri olan birileri.

dinlemeyi çok isterim böyle anılarınız varsa.

Astral projeksiyon yapıp bunu başarabilen varmı? Veya bu meditasyon ile bazı deneyimleri olan birileri.

dinlemeyi çok isterim böyle anılarınız varsa.
Özellikle kendim deneyerek hiç yapmadım ama şöyle küçük bir anım var;
O dönemler henüz kısa bir süredir meditasyon yapıyordum, okulda sırada uyurken kapının önünde yürüdüğümü fark etmiştim garip bir şekilde bu 10 saniye kadar falan sürdü. Tabii bir rüya da olabilir ama garip şekilde etraftaki detaylar da o an gördüklerim ve gerçektekiler tamamen aynıydı. (değişken, küçük detaylardan bahsediyorum.)

Bir arkadaşım da uyku sırasında bunu yaşadığını anlatmıştı. Kendi odasında yürüyormuş. O da bende olduğu gibi küçük detayların uyandıktan sonra da aynı olduğunu söylemişti. Mesela odaya herhangi bir kıyafetini rastgele fırlattı, aslında dikkat edilecek bir detay değil ama bu olay yaşanırken de tüm bu tarz şeylerin aynı yerlerinde olduğunu görüyormuş.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back