Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Antik Satanizm'de kurban

Elite

Well-known member
Esenlikler,

Kurban yoktu. En basitinden kan kartalı gibi uydurma bir ceza... Sözde dayanan kişi Valhalla'ya gidiyor. Ciğerleri sökülürken birisi nasıl bağırmaz, hadi onu geçtim nasıl bayılmaz?

Bunlar zaten bozulmalar. Ancak bazı metinler doğru, örneğin Odin'in bilgelik için gözünü vermesi gibi. Ancak alegorik bir şekilde doğru. Gebo rünü gibi düşünebilirsiniz. Bazı şeyleri elde etmek için bazı şeyleri feda etmelisiniz, tabii günümüz materyalistlerinin dümdüz aldığı gibi gözünüzü değil...

İyi geceler.

Bright Truth said:

Ek bir bilgi olarak söyleyeyim. Antik Yunanistan'da bu alegoriler için sözlükler vardı. Bu sözlüklerden bakarak metinler incelenebilirdi. Yani bu metinlerin alegorik anlamlar taşıdığı tüm paganlar tarafından biliniyordu. Kurban gibi şeylerin gerçekleşmesi büyük ölçüde zordu.

Tabii Amerika gibi yerlerde düşman tanrı kılığında gözüktü ve kralları kandırdı, kurbana zorladı. Bu da bir gerçek. Ancak orada bile yanlış hatırlamıyorsam bu uygulama 900'lü ya da daha geç tarihlere dayanıyor.

Bright Truth said:
Esenlikler,

Kurban yoktu. En basitinden kan kartalı gibi uydurma bir ceza... Sözde dayanan kişi Valhalla'ya gidiyor. Ciğerleri sökülürken birisi nasıl bağırmaz, hadi onu geçtim nasıl bayılmaz?

Bunlar zaten bozulmalar. Ancak bazı metinler doğru, örneğin Odin'in bilgelik için gözünü vermesi gibi. Ancak alegorik bir şekilde doğru. Gebo rünü gibi düşünebilirsiniz. Bazı şeyleri elde etmek için bazı şeyleri feda etmelisiniz, tabii günümüz materyalistlerinin dümdüz aldığı gibi gözünüzü değil...

İyi geceler.
Esenlikler,

Katılıyorum, son derece gerçek dışı bu ödül, kan kartalında bildiğim kadarıyla bıçakla sırt tamamen kesilip açılır, daha sonra ciğerler sökülüp, kaburgalar kırılır ve kanat şeklinde iki yana açılır. Böyle bir şey anında bağırmamak için ne gerekiyorsa artık... Kaldı ki bağırmayanlar sözde Valhallaya gidiyor. İmkansız.

İyi geceler.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back