Ben bir Yunan ile konuşuyordum ve meditasyon hakkında fikirlerini sormuştum, iyi olduğunu söyledi. Güneş'ten enerji solumayı falan anlatınca JoS'tan bahsetmek istedim, ve bana JoS'un tanrılarının Annunaki olduğunu söyledi. Evet, öyle dedim. Reptilianlara/Yahudilere/Grilere karşı olan bir dindir Satanizm dedim ve bana dedi ki: "Yalan söylüyorlar, manipüle ediyorlar, onların meditasyonlarını yapma, onların söylediklerinin sadece yarısı gerçek" dedi. Ve bana dedi ki "Annunakiler, Reptilianlar, Yahudiler ve Griler, bunların hepsi birlikte çalışıyorlar ve onlar kardeşler" dedi. Ben ona dedim ki: O zaman iyi olan taraf hangisi? Bana karşılık olarak söylediği şey ise: "Andromedalılar". E zaten Annunakiler = Andromedalılar dedim ama manipüle ediyorlar dedi bana. "Atina'nın uzay gemisi Annunakiler'in uzay gemisini 2014'te vurdu" dedi. Ha birde kendisi Antik Yunancı, yani şöyle diyor bana: "Antik Yunanca 13 farklı galakside konuşulan evrensel bir dil ve dünyada Antik Yunanca hariç tüm diller Reptilianlar tarafından oluşturuldu, ayrıca Dünyada Dionysus, Büyük İskender ve Apollonios Tyaneus dışındaki tüm liderler (Mustafa Kemal Atatürk, Adolf Hitler vb.) reptiliandır. Dünya'da reptilianlar geziyor." dedi. Ben karşılık olarak ise Reptilianlar nasıl görünüyor o zaman diye sorunca: "Reptilianlar gelişmiş teknolojilerle kendilerini gizleyebiliyorlar ve insan gibi görünebiliyorlar. Birinin Reptilian olduğunu anlamak için 3. gözünü açmalısın." dedi bana. RTR'leri anlattım ve bana dedi ki, "Bunun ile sen Yahudiler ile savaşmış olmuyosun, Yahudiler'e enerji yollamış oluyosun." dedi. Ayrıca bana "Satanizm, İslam, Hristiyanlık, Musevilik, bunların hepsi aynı, Annunakilere, Reptilianlara, Yahudilere ve Grilere enerji yolluyor. Satanizm inandırıcı olmak için Reptilianlara düşmanmış gibi görünüyor ama aslında Reptilianlar ile Annunakiler kardeştir." dedi. Bu kişi benim kafamı çok karıştırdı, dün gece meditasyonumu kafa karışıklığından yapamadım ve ayrıca bu kişinin zırvalayıp zırvalamadığından emin olmadığım için sizin cevaplarınızı dinlemeye geldim. Özellikle 2 tane saçmalığı var bu kişinin, o saçmalıklarınıda anlatayım:
Müziğin meditasyon görevi gördüğünü, ve ET YEMENİN SAĞLIKSIZ olduğunu söylüyor. :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:
Nasıl sağlıksız diye sordum, bana hayvanların korkular içinde öldüğünü söylüyor. Veganlığı empoze ediyor sanırsam bana.
Dedim canım benim o zaman aslan/kaplan/köpek et yiyor ama? Yazık değil mi koyuna ve ineğe o zaman diye sordum. Ama cevap alamadım.
Bu kişi benim kafamı çok karıştırdı, bu yüzden sizlerin fikirlerini/düşüncelerini almak istiyorum, bu konuda bana lütfen yardımcı olun. Kafam çok karışık.