Esenlikler. Babam anneme ve bize hiç huzur vermiyor bu çocukluğumuzdan beri olan bir şey. Annem hep mutsuz ve huzursuz bu nedenle, ben artık bir şeyler yapmak istiyorum ama babama zarar vermek değil onu da çok seviyorum, aslında bizi sever ama öfke problemi var çokça. Babamı sakinleştirecek bir büyü yapmak istiyorum aile huzurumuz için. Dediğim gibi babamı seviyorum ve zarar görmeden sakinleşmesini istiyorum. Bu konuda bilgilerinize muhtacım. Teşekkürler.
Esenlikler, sizin yerinizde olsam öncelikle yakın olduğum bir Tanrı'dan, Koruyucu Demon'unuzdan ya da Şeytan Baba'dan bu konuda yardım isterdim. Bu akşam mesela, oturun. Biraz boşluk meditasyonu yapın. Ve Onların, İsimlerine ya da Mühürlerine odaklanarak dua edin. Samimi bir şekilde yardım isteyin.
Bu noktada sizde yarın Ay Terazi'de olduğu için bir Venüs > Merkür > Ay ya da en kötü Güneş saatinde bir çalışma başlayın. Daha önce başkasına büyü yapmadıysanız en iyisi ortama enerjileri evoke etmektir. Evinizin tamamında her yerin yeşil enerjiler ile dolduğunu imgeleyin bir kaç dakika. Sonra ise afirmasyonu söyleyin 10 kez:
"Benim ve ailem için sağlıklı ve huzurlu bir şekilde, evimiz her zaman huzurlu, neşe ve keyif dolu. Ailem birbirleri ile oldukça güzel, uyumlu ve iyi anlaşıyor."
-1 Kez AUM (İçinizden ya da dışınızdan titretin.)
Bu çalışmaya başlamadan önce, bugün yardım isteyeceğiniz Tanrı'dan ya da Koruyucu'nuzdan bu enerjileri yönlendirmesi, size yardımcı olması için içinizden seslenin. Bu çalışmayı ister 10 gün, ister 1 kez, ister 40 gün yapın. İsterseniz her ay uygun bir günde tekrar edebilirsiniz 40 günden az yapacaksanız.
Doğrudan çalışma babanız odaklıda olabilir. Afirmasyonda değişiklik yaparak, onun daha sakin, uyumlu ve anlayışlı olduğu üzerine bir çalışmada yapabilirsiniz.
Babanız kolye ya da bileklik kullanan bir insan ise, onu daha anlayışlı, sakin ve uyumlu olmasına yardımcı olacak bir doğal taşta önerebilirim...
İyi akşamlar. 🕊