Bu yolda ilerlemeye başladığınızda bir şey fark edeceksiniz. Yaşanılan hiç bir şey kesinlikle tesadüf değil. Sizi buraya getiren ve bu yazıyı okuduktan sonra adandıracak şey de bu. Benim sözlerim veya sizin merakınız değil. Satanik enerjiler ve Şeytan'ın çağrısı.
Buraya gelen herkes ruhunda bu çağrıyı taşıyor, en başından beri taşıyordu ki yolu buraya düştü ve sonucunda adandı. Satanik enerjilerin ruhumuzdaki varlığı bizi buraya getiren asıl şey. Bu durum ise kendinizi ve hayatta yaşadığınız şeyleri incelediğinizde rahatlıkla gözlemlenebilir. Size kendimden örnek vermek istiyorum. Altta gördüğünüz resmi çizdiğimde kreşe gidiyordum. Satanizm ile hiç bir alakam yoktu ve okumayı ve yazmayı bile bilmediğim bir yaştaydım. Yine de Satanik olduğu rahatlıkla gözlemlenebilen pek çok resim çizerdim. Ne olduklarını bilmezdim ve umursamazdım, sadece içimden gelirdi ve çizerdim. Bunun ruhumun derinliklerinden geldiğini ise sonradan fark ettim.
View attachment 5079View attachment 5080
Soldaki göz Lord Amon RA'nın sembolüdür. Tavuskuşları ise Şeytan'ın hayvanı ve sembolüdür. Yazmayı bilmememe rağmen resmin yanına harfleri birleştirerek ''RA'' yazmayı başarmışım. Bu resimlerin gerçek anlamlarını adandığımdan sonra keşfettim. Bunlar aslında öylesine çizilmiş resimler değildi. Şeytan'ın ruhumdaki enerjileri ve içimdeki çağrısı böyle şekilleniyordu.
Bu çağrı bana özel bir şey değil. Buradaki HEPİMİZ bu çağrı sayesinde buradayız. Şeytan'ın enerjileri sayesinde JoS'u ve tanrıları bulduk. Çünkü bulmamız gerekiyordu, bu bizim kaderimiz. Ruhumuz ise bizi bu yöne itti ve şimdi Tanrıların yolunda yürüyoruz.
Bunun dışında Bilin ki bilgi seviyenizin adanmanızın kabul olup olmamasıyla hiç bir alakası yok. Yahudi olmayan her ruh Şeytan'a adanabilir. Önemli olan Şeytan'ın çağrısını duyabilmek ve ona göre hareket etmektir. Yahudi olmadığınız sürece kabul edilmeme gibi bir ihtimaliniz yok.
İnanın bana Tanrılar'ın İnsanları kullanmaya ihtiyacı yok. Tanrılar kendi çocukları oldukları sebebiyle İnsanlar için savaşıyorlar. Bunca hakarete, bunca iftiraya ve küfüre rağmen hala bizim için savaşıyorlar ve savaşmaya da devam edecekler. Bizim İnsanlık olarak iyi olmamız ve yükselmemiz dışında tanrılara yapabileceğimiz hiç bir hizmet bulunmuyor. Yahudilerin ise kölelere ihtiyacı var. Tanrılar çocukları için savaşırken YHWH ise Köleleri için savaşıyor.