Hellenic SS
Moderator
I don't see it for some reason :/I did, thank you
I don't see it for some reason :/I did, thank you
I did it by "start conversation". Is it ok?I don't see it for some reason :/
I haven't received anything. I also try to DM you but you have DMs disabled.I did it by "start conversation". Is it ok?
Καλημέρα. Ναι, υπάρχει η λέξη "αρχιέρεια", όμως η λέξη "αρχιερέας" χρησιμοποιείται και για τα δύο φύλα, οπότε χρησιμοποιούμε την δεύτερη για λόγους ομοιομορφίας.Χαίρετε. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με μία λέξη που συνήθως βρίσκω ήδη μεταφρασμένη στα άρθρα που έχω να μεταφράσω. Αυτή η λέξη είναι το High Priestess, που έχει μεταφραστεί ως αρχιερέας.
Έκανα μια έρευνα στο Google, και μου βγάζει πως η λέξη "αρχιέρεια" υπάρχει κανονικά (δηλαδή πως έχει θηλυκό γένος αυτή η λέξη). Γνωρίζει κάποιος αν αυτό ισχύει ή όχι; Αν ισχύει, θα ήταν εύκολο να αλλαχτεί και στα άρθρα του σάιτ αντίστοιχα;
Ωραίος, άμα θέλεις μπορώ να αναθέσω τα 8 μη αστρολογικά κείμενα που σου έχω αναθέσει σε κάποιον άλλο, ώστε να μην έχεις τόση πίεση.Καλησπέρα θα συνεχίσω από σήμερα με γοργούς ρυθμούς τις μεταφράσεις που μου έχεις στείλει, είχα κάποιες δυσκολίες τον τελευταίο καιρό που δεν μου επέτρεψαν να ασχοληθώ περεταιρω με αυτές, πιστεύω να έχω τελειώσει μέχρι τέλος του μήνα και μετά θα μπορούσα να αναλάβω την μετάφραση της Σατανικης ηθικής.
Μου είχες στείλει κάποτε τις μεταφράσεις των αξιών του Σατανά και του Βεελζεβούλ, όμως οι σύνδεσμοι έχουν λήξει. Μπορείς να μου τις στείλεις ως αρχεία ή σε ανανεωμένους συνδέσμους;και μετά θα μπορούσα να αναλάβω την μετάφραση της Σατανικης ηθικής.
Κανένα πρόβλημα.Καλησπέρα. Μπορώ να μεταφράσω, εκτός από το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου λόγω διακοπών. Μόνο αυτές τις δέκα μέρες δεν θα μπορώ, διότι δεν υπάρχει διαδίκτυο στο μέρος που θα βρίσκομαι.
Θα το μεταφράσω μάλλον στις αρχές Αυγούστου, ίσως και λίγο νωρίτερα.Καλησπέρα, περιμένω με ενθουσιασμό το άρθρο ''Σατανάς: Η Αρχαία Ελληνική Προέλευση του Ονόματος'' καθότι πάντα ήθελα να μάθω περισσότερα σχετικά με αυτό και μου κινεί ιδιαίτερα το ενδιαφέρον! (Φυσικά στο ίντερνετ δεν μπορείς να βρείς τίποτα, μόνο χριστιανο-παπαδοκαμμένες σελίδες που γράφουν μπούρδες)
Μαζί με τα υπόλοιπα άρθρα στην Αλήθεια για τον ΣατανάΘα το μεταφράσω μάλλον στις αρχές Αυγούστου, ίσως και λίγο νωρίτερα.
Ίσως κάποιοι από εσάς να μην μπορείτε να του στείλετε μήνυμα στα Φόρουμ, οπότε παρακαλώ είτε να μου στείλετε τα mail σας σε εμένα και να του τα δώσω, είτε να του στείλετε εσείς mail κατευθείαν στο [email protected]Καλησπέρα, όσοι είστε μεταφραστές παρακαλώ να στείλετε στον Αρχιερέα @Hp. Hoodedcobra666 τα mail σας, καθώς οι μεταφραστές, οι χορηγοί και άλλοι που δουλεύουν για την Χαρά του Σατανά, λαμβάνουν περαιτέρω υλικό σε μηνιαία βάση. Θα σας πρότεινα να δημιουργήσετε λογαριασμό Protonmail, όπως έκανα και εγώ πρόσφατα. Είναι απολύτως δωρεάν. Καλύτερα να μην χρησιμοποιείτε το αληθινό σας όνομα, το ιδανικό θα ήταν αυτό που έχετε ήδη εδώ στα Φόρουμ.
@Olympios666
@promitheusS88
@Enastri
@Yagami Light
@ΑΡΗΣ_666
"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan