Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

İbranice - Düşmana onun silahıyla karşılık vermek

MaxineWinner

New member
Hepimiz İbranice’den uzak durmamız gerektiğini biliyoruz. Çünkü Yahudiler, bu dil üzerinden enerji yönlendiriyorlar. Peki neden bu silahı, onlara karşı kullanmıyoruz? Neden yüce Lord’umuz ve tanrılarımızı öven, El*him parazitini ve yahudileri lanetleyen İbranice dualar etmiyoruz? O zaman düşmana kendi silahıyla karşılık vermiş olmaz mıyız?

İbranice ile ilgili en mutlak gerçek dilin yapı bakımından inkar etmek üzerine olduğudur.

İnkar etmek istediğiniz bir şey hakkında kullanmak fikriyle baktığınızda dahi yine kutsal gerçekler ve nihai gerçek hakkında inkar ile herhangi bir iş başarılamaz.

İnkar bilimi ve kullanımı sadece fantezik şeyler uğrunda ve fantezik olmayan şeyleri fantezikleştirmek için kullanılabilir.

Hepimiz İbranice’den uzak durmamız gerektiğini biliyoruz. Çünkü Yahudiler, bu dil üzerinden enerji yönlendiriyorlar. Peki neden bu silahı, onlara karşı kullanmıyoruz? Neden yüce Lord’umuz ve tanrılarımızı öven, El*him parazitini ve yahudileri lanetleyen İbranice dualar etmiyoruz? O zaman düşmana kendi silahıyla karşılık vermiş olmaz mıyız?
Rünik alfabemiz hem daha güçlü hem de sizi lanetlemek için olușturulan ibrani alfabesinin aksine size doğrudan zarar vermiyor ve sizinle uyumlu olacak șekilde tanrılarımız tatafından bizim için olușturuldu.

Düșmana karșı șu anda verebileceğini en iyi mücadele kendinizi geliștirmek ve bu topluluğun kendini inșa etmesi için en iyi versiyonunuz olmak ve topluluğun bir parçası olarak yükselmektir. Ayda 1-2 kez RTR yapmak kendi üzerinizdeki düșman enerjilerini temizlemek için yeterli olacaktır.

ibrani harfleri bizim için değildir. Sanskritçe'nin olduğu gibi astral de gücü olan, bu gücü de Tanrılara karşı negatif yönde olan bir dili kullanmayı düşünüyor musunuz?

Centiller buna maruz kalınca deli gibi davranmaya başlıyor. Forumda tuhaf davranan insanlar, ibranice ile yan yana olabilirler.

Spiritüel Satanist olmadan önce uzun süre melekleri çağırmaya çalıştım, bir süre düşman enn ve büyülerini denedim. Bu sürecin sonlarında kendimi tanınmaz halde buldum. Her şey benim için normal gibiydi fakat şimdi kendime dışarıdan bakınca daha net anlıyorum ki, mide bulandırıcıydı. En çok saldırıya uğradığım dönemlerden biri onlara en yakın olduğum zamandı.

Daha önce bulunduğum wicca toplulukların çoğu melekler hakkında iyi şeyler konuşmuyordu. Düşman ennlerini bile deneseler Demonlara ilgi duyan çok insan vardı(Demonlar artık özgür, 30 yıldır ennler hiçbir astral güce sahip değil. Lady Maxine onları özgürleştirdi). Çoğu Demonları canavar gözüyle görmüyordu.

Şeytan pek çok yeni çağcı üzerinde güç sahibi olduğunu onaylamıştır.

En basitinden auranız kirlenecek, bu başınıza gelecek kötü olaylayın sebebidir. Çünkü doğrudan auranızla ilişkilidir. Lady Maxine üzgün olmanın ruhu düşman lanetlerine açık hale getirdiğini söylemişti.

Konuyu saptırmış olabilirim fakat düşmanı tamamiyle ele almak istedim. Zira sizin sorunuzun da bu yönde olduğunu düşünüyorum.

Wikipediada herhangi bir ibranice kelime görünce bile başım ağrıyor, birde onların kirli diliyle Tanrı/ça'larımıza dua mı edecekmişiz ? Sanskritçe ve Antik Yunanca gibi doğrudan Tanrı/ça'lardan gelen iki dili kullanmak varken böyle bir şey yapmak iğrenç olurdu.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back