Mugetsu said:
Esenlikler, birçok SS tanrılarla iletişimde sadece sarkaç ve ouja tahtası ile deneyimli bazı SS ler ise diğer türlü olanından. kalı ki zamanında rahiplerin bile iletişimi tanrılarla pek kusursuz olmuyordu(öyle bir yazı vardı,yanlış hatırlamıyorsm).
Bildiğim kadarıyla ise henüz Türk rahip yoktu. Ve demonlar sandığınız gibi değil onlar üst seviyedeler yalan gibi basit işlerle uğraşmazlar. Demonlara her daim güvenebilirsiniz onlar asla kafanızda kurduğunuz gibi değil ,gayet samimi, dürüst ve yardımseverler .O kişinin demonlarla ilişkisinin iyi olduğuna dair somut veya soyut kanıt bulmak imkansız. kaldı ki diğer kardeşlerimde demonlarla iyi ilişkiler içerisinde ,tek sorun astral açıklık olmamasında.
İlk olarak bu başlığı açan kişinin kim oluğunu sorgulamak yerine lütfen demonları sorgulamayın. Jos adece dürüstlerin yeri değil aynı zamanda da art niyetli kişilerinde yeri. Hiç kimse burada kesinlikle dürüst ve güvenilir olamaz asla.Buraya birçok kişi gelip deli saçması şeyler uydurabilir önemli olan ilk olarak sorgulamak ve mantıklılığına bakmak. Umarım bir daha karşılaşmayız desem bile yine de deli saçması şeyler zamanla olacaktır , yapmamız gereken tek şey daha temkinli olmak.
İyi günler.
Zamanında JoS'ta aktarılan bilgilerden birkaçının düzeltilmesiyle beraber rahiplerin bile tanrılardan bilgi aktarımı yaparken yanılabileceğini görmüş olduk.
Yalan konusunda ise biraz dogmatik yakınlaştığınızı düşünüyorum. Yalan denilen faaliyete "basit" demek bence pek mantıklı değil. Basitlik de iyilik ve kötülük gibi göreceli bir kavram. Yalanın basit hali de olur, basit olmayan hali de, ki bu da kişiden kişiye göre değişir. Bütün yalanlara basit diyecek olursak, Hitler'in kutsal bir görev için diğer yol arkadaşlarıyla beraber, görevlerini sağlıklı bir şekilde gerçekleştirmek amacıyla topluma söyledikleri yalanlara da basit demiş oluruz. Ama gelin görün ki bunlar basit ya da kötü amaçla söylenen yalanlar değildi. Yani yalanlara şartsız koşulsuz kötüdür ve basittir demek oldukça mantıksız. Biraz daha akılcı yakınlaşmakta fayda var.
Benim bildiğim kadarıyla hala Türk rahip yok, ben mi yanlış biliyorum? O kişinin Demonlarla iyi bir ilişkisinin olup olmadığı yönünde soyut ya da somut kanıt bulunması da imkansız değil. Tanrıları sorgulamakta da saygı çerçevesinde yapıldığı sürece yanlış bir şey göremiyorum. Aksine Tanrılarla iletişime geçildiği düşünülüyorsa kesinlikle sorgulanmalı ve doğruluğu test edilmeli. Yoksa bu arkadaşların olduğu gibi zortlama ihtimaliniz yüksek. Tanrılar gerçek evet, ancak senin kurduğunu düşündüğün iletişim ne kadar gerçek, ne kadar hayal, bunu test etmeden ve sorgulamadan göremezsin.
Bu konuyu açan arkadaşlar için ise, umuyorum ki bilinçli bir şekilde insanların Demonlara olan güvenini yitirtmek adına böyle bir şey yapmamışlardır. Eğer dedikleri gibi gerçekten amaçları iyiliğe yönelik ise kendilerini bazı konularda gözden geçirmeleri gerektiğini görmüş olmalılar. Buna Tanrılarla olan iletişimleri de dahil.