Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Zihinimiz ne kadar geniştir?

Daphne Wulff

New member
Esenlikler,

Açıkçası bir şeyi merak ettim bir insan en fazla ne kadar şey öğrenebilir?
Mesela ben aynı anda 3 yada 6 dili öğrenebilir miyim? Bilgi sonsuzdur sonuçta. Zihnimiz ne kadar şeyi kavrayabilir ve öğrenebilir. Ve aynı zamanda da bilgi herşeydir. Ben istesem şuan ki halimle o kadar dili öğrenebilir miyim yada başka bir şeyi.

Yada meditasyon/ruhaniyet yoluyla zihnimizi ne açabiliriz?

Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim ben sadece çok fazla şey öğrenmek istiyorum kaynaklarım elimde oldukça fazlalar ve gün gün fazlalaşıyorlar. Merkür karesi yapamam çünkü hiç uygun değil bunun için rahat bir ortam yok yani..

İyi günler dilerim.

Esenlikler,

Bilişsel gelişim kapasitesi sınırsızdır. Eğer daha da çok gelişmek, hafızanızı güçlendirmek istiyorsanız Mannaz rünü, Merkür Karesi, Jüpiter Karesi, Ay Karesi gibi şeyler işe yarayacaktır.

Merkür, genel entelektüel birikimi ve zekâyı yönetiyor. Jüpiter ise bir alanda daha derin bilgiyi yönetir. Ay, hafızayı yönetir; ve Merkür de hafızayla beraber zekâyı yönetir.

İyi geceler.

İleride şu an ki Şeytan baba kadar güçlü olabilir miyiz ? Nasıl olsa sınır yok.

Kahin said:

Esenlikler,

Kendisinin şu anki güç seviyesinden bahsediyorsanız, yüz binlerce veya milyonlarca yıl sonra evet.

İyi günler.

Bright Truth said:
Kahin said:

Esenlikler,

Kendisinin şu anki güç seviyesinden bahsediyorsanız, yüz binlerce veya milyonlarca yıl sonra evet.

İyi günler.

Esenlikler,

Bundan 100 milyon yıl sonra Şeytan baba evreni geçer mi? Şuan ki haliyle evrenden aşağı bir yanı yoksa eminim ki çok ilerde evrenin kendisi olur belki de (tabii mümkünse) ve düşünüyorum da kim bilir 100 milyonlarca yıl içerisinde ne tür savaşlara ve mucizelere tâbi tutulucaz herşey için çok heyecanlıyım. Tüm günümü yogaya ve spora ayırdım hatta şuan da dinleniyorum. Daha fazlasını yapabileceğimi bilerekten yolumdan asla ayrılmayacağım!

İyi günler.

Thersthara said:
Lüjiter Mchegnjini said:
Bright Truth said:
Esenlikler,

İyi günler.

Esenlikler,

Bundan 100 milyon yıl sonra Şeytan baba evreni geçer mi? Şuan ki haliyle evrenden aşağı bir yanı yoksa eminim ki çok ilerde evrenin kendisi olur belki de (tabii mümkünse) ve düşünüyorum da kim bilir 100 milyonlarca yıl içerisinde ne tür savaşlara ve mucizelere tâbi tutulucaz herşey için çok heyecanlıyım. Tüm günümü yogaya ve spora ayırdım hatta şuan da dinleniyorum. Daha fazlasını yapabileceğimi bilerekten yolumdan asla ayrılmayacağım!

İyi günler.

Evren bambaşka bir şey, Şeytan babamız bambaşka bir canlı.

Bu evrenin içinde yaşadığı müddetçe (sonsuza kadar) asla evrenden güçlü olamaz.

Evet evrendeki en güçlü ve yüce canlı olabilir fakat asla evrenden güçlü olamaz.

Evrenden güçlü olabilmesi için evreni tamamiyle tüketmesi gerek (imkansız) ki bu babamızın anlayışına tamamiyle karşı bir şey, biz sömürmeyiz.

Anladım çok teşekkür ederim.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back