Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Zeusa seslendim efendim dedi ?

Elite

Well-known member
Esenlikler,

Toprak invoke edebilirsiniz.

İyi akşamlar.

Vay be, çıtayı biraz daha artırmışsınız. Acaba ne kullanıyorsunuz? Her ne ise kaliteli olduğu kesin.

TrueSatan said:
İçimden zeusa seslendim ve dışardan ruhuma konuştu efendim dedi baya konuştum bazen kendisi direkt konuştu bazen bana bişey düşündürerek konuştu kalitenin düşük olduğunu söylüyor görünce artcagini söyledi şimdilik böyle dedi. O kadar samimi olduk ki bana oğlum diyor. Aklıma çok komik şeyler gelmeye başladı Zeus yapıyor sanırım. Birde bana görüntüyü acicam dedi söz verdi hızlandirmak için ne yapabilirim ?
Esenlikler,

Zeus'un kim olduğunu biliyor musunuz? Hiçbir Tanrının, seslenmenize karşı "efendim" dönütünü yapacağını sanmam. Kendi iç sesiniz ile bu yanılgıya düştüyseniz dikkatli olmanızı tavsiye ederim. İleride sizin adınıza tehlikeli boyutlara ulaşabilir.

Ayrıca ''görüntüyü açıcam'' ne, vana mı bu? Sky*e ile bağlanıp bizi meydanlara çağırmazsınız umarım :lol:

Eğer dalga geçmek değil de söylediklerinizde samimiyseniz JoS üzerinden okuma yapmaya ve meditasyonlara devam edin. Kendinizi geliştirdikçe ve ruhunuzu arındırdıkça daha sağlıklı iletişim kurabilirsiniz

İyi günler.

Sapahe said:
Eğer dalga geçmek değil de söylediklerinizde samimiyseniz JoS üzerinden okuma yapmaya ve meditasyonlara devam edin. Kendinizi geliştirdikçe ve ruhunuzu arındırdıkça daha sağlıklı iletişim kurabilirsiniz

Esenlikler,

Bu kişi her daim böyledir, paylaşımlarına göz atarak fikir sahibi olabilirsiniz.

İyi akşamlar.

Noctur said:
Esenlikler,

Bu kişi her daim böyledir, paylaşımlarına göz atarak fikir sahibi olabilirsiniz.

İyi akşamlar.
Esenlikler,

Evet haklısınız. Söylediğiniz gibi durumu normal değil ama bunu ne amaçla yaptığına en azından kendimin emin olmadığımı söyleyebilirim. Amacı dalga geçmek mi yoksa bazı sıkıntıların içerisinde mi bilemiyorum. Bu sebeple de ne olur ne olmaz, bir şey söylerken tercihim olarak elimden geldiğince dikkatli olmaya çalışıyorum. İnternet ortamı sonuçta hepimiz anonimiz. Çoğu zaman karşımızda nasıl birisi olduğunu bilemiyoruz

İyi günler.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back