Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Zarar veren ailem için büyü çalışması yapabilir miyim?

HailSATANHailDemons

New member
Ailem hayatımı mahvediyor beni yıllarca bir köle gibi gördüler.Boktan bir kitap için hayatı heba edilmiş bir genç.Tüm hayatımı mahvettiler ve kendimden nefret ettim kendimi soyutladım dışladım tüm hayatımı mahvetmek için seçilmiş bir aileye sahibim sonuçta hatta küçüklüğümde beni zorla gönderdikleri bok çukurunda tacize bile uğradım.Gerçekleri öğrenmem ise şans eseri jos sitesini okumam ile başladı ve adandım.şimdi ise ailem tekrar hayatımı mahvetmeye çalışıyor ve bunun için bir büyü var mı merak ediyorum en azından onları yeni hayatımda benden uzak tutacak bir büyü falan?Tanrılara sormak aklıma geldi ama son zamanlarda baya çuvalladım ve verdiğim sözleri tutmadım guardian demon'um hala benimle mi bilmiyorum bile ve onca sorumsuzluk sonrasında babamız beni affeder mi tanrılar tekrar benimle eskisi gibi pozitif olur mu bilmiyorum

Esenlikler,

Eğer düzenli tekrar için imkânınız varsa Isa ve Gebo rünleriyle bağlama büyüsü yapabilirsiniz. İmkânınız yoksa da uygun bir tarihte kukla/oyuncak bebek yardımıyla aynı büyüyü gerçekleştirebilirsiniz.

Tanrılardan yardım istemekten de çekinmeyin. Her ne olursa olsun onlar yanımızdadırlar. Koruyucu Demonunuzdan, Şeytan Baba'dan veya Lord Azazel'den yardım isteyebilirsiniz.

Umarım bahsettiğiniz bu kötü olayları en yakın zamanda aşarsınız. Yolunuzda başarılar dilerim. Bağlama büyüsünden sonra da temizlenmeyi unutmayın. Ayrıca tüm bunlar başarıya ulaşınca negatif karmanızı ayrı bir çalışmayla kırmayı da unutmayın.

İyi geceler.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back