Evet, daha doğrusu bu hareketler canlı ruhunda doğal olarak bulunan Çakraların daha düzgün çalışması için yapılan 'evrensel' hareketler diyebiliriz. Yoga sayesinde vücudunuzdaki biyoelektrik akışı artar, sağlamlaşır, güzelleşir, fıstık gibi olur; ayrıca sizi esnekleştirir ki 'yaşlanmazsınız'. İnanın esneklik kavramı çok ama çok az kişi tarafında önemsense bile vücut için çok önemlidir; çevrenizdeki yaşlılara bakın mesela, hepsi kaskatı kesilmiş insanlar. Yoga yaparak bunu kendimizden uzaklaştırırız. Ayrıca biyoelektriğimiz arttığı için doğal olarak Büyü çalışmalarımız daha verimli olur.
Bana kalırsa mümkün olduğunca her gün yapılması gerekiyor fakat hayat şartlarımız dolayısıyla 2-3 günde bir de olsa kesin yapmamız çok yararlı olacaktır. Ben ara sıra aksatıyorum, aylar öncesine kadar öncelik sıramda bile değildi fakat 'keşke' öncelik verseymişim. Siz de elinizden geldiğince yapın, kendinizi çok zorlamayın ve yaparken aklınıza Instagram'daki Yoga teyzeleri getirmeyin; bizim yaptığımız ile onların yaptığı arasında çok fark var. Mesela onlar genellikle vejetaryenlik de dayatır insanlara, hoş değil.
Kundalini Yoga direkt Şeytandan olabilir fakat Hatha Yoga konusunda emin değilim, dolaylı olarak yine Şeytandan geliyor fakat bu biraz daha "Biceps Curl Şeytandan mı?" diye düşünmeye benziyor. Pekala çok yanlış da düşünüyor olabilirim. Fakat durum ne olursa olsun bu, Yoganın her türlü yapılması gereken bir şey olduğu gerçeğini değiştirmiyor.