Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Yine birkaç soru

Yüksek rahipler nerde olduğunu hatırlamadığım bir yerde,rünik alfabenin Şeytan tarafından beyazlara bir hediye olduğunu söylemişti.Rünlerin kullanım versiyonlarında da hiç asyalı/siyahi versiyon olmadığına göre,(anglosakson, iskandinav,gotik,bunlardan bahsediyorum)bu da doğru olsa gerek.Buradan doğan birkaç sorum var.

1)Şeytan neden yalnızca beyazlara böyle bir hediye verdi?Hadi diğer ırklara da futhark dışında rünler versin.O zaman neden o futhark dışında verilen rünleri Jos ta hiç görmedik?

2)Beyazlar,sarılar ve siyahlar olarak futhark'ı kullanıyoruz,yahudiler neden futhark'ı kullanmıyor?

3)Runik alfabeyi Şeytan beyazlara verdi,tamam.O zaman neden runik alfabeyi Kuzey Avrupa dışında bir yerde görmüyoruz?Hadi Türklerde de var diyelim,peki ya mısır hiyeroglifleri?Babil,sümer alfabesi?Orada da beyazlar yaşıyordu onların alfabesi neden runik alfabeden oluşmuyordu?

Bunlar dışında da merak ettiklerim var.İnternetin olmadığı zamanlarda Şeytan,kendisine adanmadan meditasyon ve ruhaniyet ile ilgilenenler ile iletişime geçmeye "çalışıyor" muydu?O insanların 3. Gözünün açık olmadığını va Tanrıların var olduğunu bilmediklerini var sayarsak.
Benim tahminim iletişime geçmediği yönünde.Yüksek rahibe maxine kendi başına gelişmeye çalışanların düşman yüzünden delirdigini söylemişti.Şeytan onlarla iletişime geçse yüksek ihtimal onları korurdu.

Teşekkür ederim iyi günler

Esenlikler,

1- Zaten verildi. Örneğin Asyalıların kanjilerinin, Mısır hiyerogliflerinin, Sanskrit alfabesinin kökenine inseniz benzer şeyler yakalayabileceğinize eminim. Ki zaten tılsımlar hâlâ varlığını sürdürüyor Orta Doğu ile Uzak Doğu'da. Sümerlerin de kendi rünleri vardı.

2- Kendi alfabeleri bulunuyor. Futhark, Satanik özden. Nihai RTR'da, tersten titrettiklerimiz direkt kendi büyüsel alfabeleri.

3- Dediğim gibi, Sümerlerde de vardı. Yine de bu, Norslara ait olandan farklıydı. Norslara verilenler güç sözcükleri. Sümerlerde ise Marduk'a bağlı ruhlar vardı. İşlevsel olarak bir fark yok sonuç olarak.

4- Üçüncü Gözleri açık değilse zaten ruhani mesaj alamayacaklardır. Örneğin, Şeytan, bahsettiğiniz çağlarda da bazı sanatçılarla iletişime geçti. Devil's Trill Sonata örneğin direkt kendisinden, rüya sırasında bir kemancıya aktarılmıştır. O da hatırladığı kadarıyla bestelemiştir.

Yani direkt "iletişim kurar veya kurmaz" durumu yok. Bu, kişisel etkenlere bakacaktır.

İyi geceler.

Bright Truth said:
Esenlikler,

1- Zaten verildi. Örneğin Asyalıların kanjilerinin, Mısır hiyerogliflerinin, Sanskrit alfabesinin kökenine inseniz benzer şeyler yakalayabileceğinize eminim. Ki zaten tılsımlar hâlâ varlığını sürdürüyor Orta Doğu ile Uzak Doğu'da. Sümerlerin de kendi rünleri vardı.

2- Kendi alfabeleri bulunuyor. Futhark, Satanik özden. Nihai RTR'da, tersten titrettiklerimiz direkt kendi büyüsel alfabeleri.

3- Dediğim gibi, Sümerlerde de vardı. Yine de bu, Norslara ait olandan farklıydı. Norslara verilenler güç sözcükleri. Sümerlerde ise Marduk'a bağlı ruhlar vardı. İşlevsel olarak bir fark yok sonuç olarak.

4- Üçüncü Gözleri açık değilse zaten ruhani mesaj alamayacaklardır. Örneğin, Şeytan, bahsettiğiniz çağlarda da bazı sanatçılarla iletişime geçti. Devil's Trill Sonata örneğin direkt kendisinden, rüya sırasında bir kemancıya aktarılmıştır. O da hatırladığı kadarıyla bestelemiştir.

Yani direkt "iletişim kurar veya kurmaz" durumu yok. Bu, kişisel etkenlere bakacaktır.

İyi geceler.

2)Onlar futhark'ı ters çevirme gibi şeyler yapıyor mudur ?Yahut bizim kullandığımız herhangi bir şeyi

4)Benim bu soruyu sormamdaki asıl sebep şuydu:Eski zamanlarda yaşasaydık meditasyon yaparken delirir miydik?3. Göz açık olmadan meditasyon yapmaya başlasak,Tanrılar ile iletişime geçmeden delirir mıydık?

Bright Truth said:
Esenlikler,

İyi geceler.

Rünler sadece beyazlara verildiyse melezleşmiş insanlar kullanabilir mi? Sonuçta ırksal olarak saf kalabilen çok kişi yok özellikle siyah, beyaz melezleri fazlasıyla var.

Wotan's Druid said:
2)Onlar futhark'ı ters çevirme gibi şeyler yapıyor mudur ?Yahut bizim kullandığımız herhangi bir şeyi

4)Benim bu soruyu sormamdaki asıl sebep şuydu:Eski zamanlarda yaşasaydık meditasyon yaparken delirir miydik?3. Göz açık olmadan meditasyon yapmaya başlasak,Tanrılar ile iletişime geçmeden delirir mıydık?

Esenlikler,

1- Evet, bu yüzden çoğu güç sözcüğümüz yok oldu zamanında. Eski rahipler, rünlerin ve Sanskritçe güç sözcüklerinin aslını sakladılar. Kendi sözcüklerini saklamaya fırsatı olmayan milletlerin ise güç sözcükleri Yahudilerce tersten titretilip yok edildi. Şu an kullandığımız rünler ve Sanskritçe güç sözcükleri gerçek olanlar değil.

Benim tahminimce, şu an kullandıklarımız yok edilemediklerine göre, sadece birer ayna görevi görüyorlar. Yani asıl özden çekmekle yükümlüler güçlerini. Kendi güçleri olmadığı için de yok edilemiyorlar. Tabii bu ikinci paragraf, benim kendi fikrim. İlk paragraf ise Yüksek Rahip Hoodedcobra666'dan gelen bilgiler.

2- Kullanılan tekniklere göre değişecektir. Okültün birçok türü var.

İyi akşamlar.

Luce del sole said:
Rünler sadece beyazlara verildiyse melezleşmiş insanlar kullanabilir mi? Sonuçta ırksal olarak saf kalabilen çok kişi yok özellikle siyah, beyaz melezleri fazlasıyla var.

Esenlikler,

Tüm Centiller kullanabilir. Beyazlara verilmiş olsa ve Beyazların ruhunda daha iyi çalışsa bile, kendi güç sözcüklerini kaybettikleri için zaten diğer milletlerin yapabileceği bir şey yok. Yani evet, kullanabilirler ve zaten şartlar gereği de öyle ya da böyle kullanmaları gerekebiliyor.

İyi akşamlar.

Bright Truth said:
Wotan's Druid said:

Esenlikler,

1- Evet, bu yüzden çoğu güç sözcüğümüz yok oldu zamanında. Eski rahipler, rünlerin ve Sanskritçe güç sözcüklerinin aslını sakladılar. Kendi sözcüklerini saklamaya fırsatı olmayan milletlerin ise güç sözcükleri Yahudilerce tersten titretilip yok edildi. Şu an kullandığımız rünler ve Sanskritçe güç sözcükleri gerçek olanlar değil.

Benim tahminimce, şu an kullandıklarımız yok edilemediklerine göre, sadece birer ayna görevi görüyorlar. Yani asıl özden çekmekle yükümlüler güçlerini. Kendi güçleri olmadığı için de yok edilemiyorlar. Tabii bu ikinci paragraf, benim kendi fikrim. İlk paragraf ise Yüksek Rahip Hoodedcobra666'dan gelen bilgiler.

2- Kullanılan tekniklere göre değişecektir. Okültün birçok türü var.

İyi akşamlar.

1)Bu çok kötü işte ya,şu ana dek duyduğum en kötü şeylerden biri.Altın çağda o güç sözcükleri umarım tekrardan diriltilir.

Teşekkür ederim,1. Paragraftaki bilgileri aldığınız yerin linkini atabilir misiniz?

Thersthara said:
Esenlikler,

Rünlerin direkt Beyaz ırka verilmesi nedeniyle Beyaz ruhlarda daha iyi çalışıyor oluşu, başka ırklara verilmiş ruhani pratiklerin ve ''sırların'' Aryanlar için o kadar etkili olmayacağı anlamına gelebilir mi?

Nasıl Rünler Aryan doğasına daha uygun ise o pratikler de onların doğalarına daha uygundur belki?

Chi-qung tarzı pratiklerden bahsediyorum. Ben HPS Maxine'nin bir yazısını okuduktan sonra Chi-qung pratiklerine başlamayı düşünüyordum. Bu konu hakkında görüşleriniz nelerdir?

İyi akşamlar.

Esenlikler,

1- Evet. Ancak bir yeri düzeltmek istiyorum. "Aryan" sözcüğü, Beyaz anlamına gelmez. Bu bir ruhani seviyedir. Tanrı soyuna, gelişmiş ruhlara Aryan denir ve ırktan bağımsızdır. Beyazlar daha ruhani oldukları ve daha çok tanrıya sahip oldukları için Aryan ile zamanla özdeşmiştir ancak gerçek anlamı farklıdır.

2- Gelişiminiz için hangi pratik, meditasyon daha iyi olacaksa onu yapabilirsiniz. Bunu Koruyucu Demonunuza da danışabilirsiniz.

İyi geceler.

Wotan's Druid said:
1)Bu çok kötü işte ya,şu ana dek duyduğum en kötü şeylerden biri.Altın çağda o güç sözcükleri umarım tekrardan diriltilir.

Teşekkür ederim,1. Paragraftaki bilgileri aldığınız yerin linkini atabilir misiniz?

Esenlikler,

İkinci paragrafı da yanlış hatırlıyormuşum. Yüksek Rahip bahsetmiş ayna işlevi gördüklerinden, kendi yorumum olarak aklımda kalmıştı. Buyurun.

İyi geceler.

Kendi okültlerini yaratılışa nasıl vurduklarına bakın
https://youtu.be/ZVRcJwsA5pE
Alfabe dışında panteizmi de iyi dayatiyorlar.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back