Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Yeni adanma

Bahar

Member
Merhabalar, uzun yıllardır siteyi takip ediyordum ve müslümandım. İslamiyetin kadına bakışı beni rahatsız ediyordu ama kodlarımdan dolayı dinden çıkmaktan korkuyordum. Yıllardır takip ettiğim bu sitede birçok yazıyı okudum ve adanmaya karar verdim bir hafta önce. Adandıktan sonra hayatımda sürekli olumsuz şeyler olmaya başladı, hergün sürpriz bir kötü olay yaşamaya başladım, bir haftadır gözümün yaşı dinmedi. Nedeni saldırı olabilir mi? Bu durumdan nasıl çıkabilirim? Koruyucu demonumu çağırdım ama hiçbir şey hissetmedim, sanırım gelmedi. Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.

Auranızı düzenli olarak temizleyin ve koruyun. Ayrıca Tanrılar ile iletişiminiz zayıfsa dua edebilirsiniz. Yüce Ebeveynlerimiz bizi duyarlar ve yardım ederler. Korunma rünleri ile aura kalkanınızı çok daha güçlü hale getirebilirsiniz.

Korkuları ve zincirlerinizi söküp atmak kolay değildir. Bilinçli olarak yapmasanız bile korku enerjileriniz sizin hayatınıza tezahür ediyor olabilir. Adanmanın size korkunç şeyler yaşatacağı yalanları bilinçaltınızda yer edinmiş olabilir. Bunlardan tamamen ayrı olarak, adanma sadece temsilidir ve gerçek adanma zamanla, uygulamalarımız kat ettiğimiz yol ile oluşur.

Kötü olaylar yaşanacak, bunlara olan dayanıklılığımızı arttıracağız ve güçlü bir ruh olacağız, Şeytan babamızın istediği budur. Ve gücünüzün yetmediği yerde sizi koruyacaklar. Bu konuda şüpheniz olmasın. Yaşadığınız her kötü olay siz bilmeseniz de sizin aşabileceğiniz küçük olaylardır.

Koruyucunuz ile iletişim için, astral duygularınızı geliştirmeye devam edin. Demonun enerjisini kaldırabilecek kadar enerji alanınız genişlediğinde iletişim kurulacaktır.

Merhabalar, uzun yıllardır siteyi takip ediyordum ve müslümandım. İslamiyetin kadına bakışı beni rahatsız ediyordu ama kodlarımdan dolayı dinden çıkmaktan korkuyordum. Yıllardır takip ettiğim bu sitede birçok yazıyı okudum ve adanmaya karar verdim bir hafta önce. Adandıktan sonra hayatımda sürekli olumsuz şeyler olmaya başladı, hergün sürpriz bir kötü olay yaşamaya başladım, bir haftadır gözümün yaşı dinmedi. Nedeni saldırı olabilir mi? Bu durumdan nasıl çıkabilirim? Koruyucu demonumu çağırdım ama hiçbir şey hissetmedim, sanırım gelmedi. Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.
Kadınların erkeklerle seyahat etmesi güvenli olacaktır.
,

Ben de adandıktan sonraki ilk aylarda sürekli olarak ufak tefek hastalıklarla uğraşıyordum. Sonradan da hiç bir sebep yokken çevremdeki bazı 'insanlar' bana karşı anlamsız bir kin beslemeye başladı. Hastalık meselesinin ruhaniyetle ilgisi olduğunu düşünmesem de bana kin besleyen kişilerin, adandıktan sonra benden korkmaya başlayan y*hudiler veya düşman okültistleri olduğuna eminim.

40 günlük programa başlayın, aura temizleme, koruma aurası ve lanetleri geri çevirme çalışmalarını da günlük rutininize ekleyin. Eğer başınıza gelen şeylerin düşman saldırısı olduğunu düşünüyorsanız da yapacağınız şey çok basit: siz de düşmana saldırın. Düşmana yapabileceğiniz en etkili saldırı ise Nihai RTR ve ekleridir. Bunlar sayesinde hem adanmanızdan önce hayatınıza işlemiş y*hudi etkisini paramparça edecek, hem düşmana saldırmış olacak, hem de ruhani savaştaki yer alarak Tanrıları onurlandıracaksınız.

Bir de kullanıcı adınızı değiştirmenizi tavsiye ederim. Eğer kullandığınız isim gerçek hayattaki adınızsa düşman başınıza bela olabilir. Çünkü siz isminizi, doğum haritanızı ve doğum gününüzü internette paylaştığınızda köşeye pusmuş haham shekelstein pullu ellerini ovuşturuyor, sonra da size türlü türlü lanetler ve düşünce formları yollamak için kertenkele dostlarını çağırıyor.

Herkese çok teşekkür ederim, tavsiyelerinizi uygulayacağım. Gerçek adımı ve bilgilerimi kullanmıyorum. Gerçekten insanların benden uzaklaştıklarını da hissettim sebebini daha iyi anliyorum şimdi. Esenlikler

Ek olarak; eğer koruyucunuzun güç ritüeli varsa, düzenli olarak onu yapabilirsiniz. Gerçekten ilişkiyi geliştirmeye çok yardımcı oluyor. ^^
Koruyucu demonumu bir anda gelen bir hisle sarkaç yardımıyla buldum ve Lord Rofocal olarak gösterdi ama tabi ki yüzde yüz emin olamam. Kendisiyle ilgili bilgilerde yeni adananlara yardımcı olduğu yazıyordu. Güç rituelini bulamadım siz biliyorsanız link verebilir misiniz?

Koruyucu demonumu bir anda gelen bir hisle sarkaç yardımıyla buldum ve Lord Rofocal olarak gösterdi ama tabi ki yüzde yüz emin olamam. Kendisiyle ilgili bilgilerde yeni adananlara yardımcı olduğu yazıyordu. Güç rituelini bulamadım siz biliyorsanız link verebilir misiniz?
Lord Lucifuge Rofocal'ın güç ritüeli bulunmamaktadır. Dilerseniz tüm Tanrıların güç ritüellerini düzenli olarak yapabilirsiniz.

Maalesef Lord Focalor'un güç ritüeli bulunmamakta.

Ben yaklaşık 50 günlük SS'im, koruyucu demonu bulmak çok heyecan verici olurdu ama hemen koruyucu demon bulmak pek mümkün değil bence. Sarkacı kullanıyorsun ama auranda kir olabilir dolayısıyla yanlış gösterir. Kaldıki eski bir Müslümansın epey çalışma yapman gerekir bulmadan önce. Oldu bittiye getirmenizi tavsiye etmem.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back