Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Yemek yemek zorunda olmak :(

Bakın lütfen belki niyetiniz kötü değil ama sürekli konuşurken yanlış üslup seçiyorsunuz bu konuda psikolojik olarak kendine sıkıntı yaratmış birisine bunları ye demenin hiçbir faydası olmayacak hatta daha da sinirlendirecek ve daha çok yemek düzeni bozulacak lütfen konuşurken biraz daha karşı tarafın üzülmeyeceği bir iletişim kurmaya çalışın çok rica edicem 🙏🏻

View attachment 5747
Bu fotoğrafı gördüğümde ve Nilay Tahiroğlu'nun Moskova'da yetişkinler kategorisinin en genç katılımcısı olarak, 110 seçkin dansçı içinde 2. olduğunu öğrendiğimde ona çok saygı duymuştum. Belki saçma gelebilir ama saygımın sebebi memesinin küçük olmamasına rağmen balede başarılı olmuş olması.

Bale gibi zor ve acımasız bir disiplini icra etmişsiniz kısa veya uzun süre, kendinize yakıştırdığınız kötü şeylerden hiçbiri değilsiniz. Şaşırtıcı değil, hangi uzmanlığın ve çevrenin yeme bozukluğuna sebep olabileceğini düşündüm ve insanın bedenininin ağır böyle yargılandığı, daha kötü zayıf olma baskısı olan çok az vardır. Dediğiniz gibi bunun bir sonu yok, yeme bozukluğu olanlar 45 olunca 40 onu başarınca 35, sonra 30... diye gidiyor. Bu kendini yok etmek içilen verilen bir savaş.

Yememek ve kusmak için gösterdiğiniz iradeyi ve öz disiplini, bir Tanrıçanın bedenine sahip olmak için gösterseniz olmaz mı? Belli ki iradeniz yeterince güçlü. Dansla, yogayla, meditasyonla, beslenmeyle, sporla.

Sağlıklı beslenmek konusunda tavsiye verecek en son kişiyimdir, son günleri fight or flight modunda sadece uçuşlarda (pun intended) servis yapıldığında kurabiye yiyip su içerek geçirdim. Sağlıklı beslenmiyorum. Ama deniyorum. Ben bir Tanrıça gibi görünmek istiyorum. Bu çaba da gururlu hissettirmez mi sizi?
Pammy abla sana mesaj atmaya çalıştım ama beceremedim(generic me), sen ne durumdasın peki şu an. Agorafobi(?) Hala seni zorluyor mu? Yemek yiyor musun?

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back