Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

yardım

pers

New member
Esenlikler

nereden başlasam bilemiyorum ama gerçekten ailem derken bile aile demek istemediğim insanların yanında daha fazla yaşamak istemiyorum. Onları sevmek, ya da onlarla beraber mutlu olmak istemiyorum bu aşamaları tamamen bıraktım artık. Eğer reşit olsam kesinlikle bir şekilde buradan çıkmanın bir yolunu bulurdum ama değilim. Ne yapabilirim, nasıl davranabilirim bilmiyorum da. Gerek psikolojik şiddet gerek fiziksel şiddet çocukluğumdan beri yaşatmadıkları şey kalmadı. Yaklaşık 3 senedir Spiritüel Satanizm içerisindeyim Şeytan'a ve Demonlara aşırı bağlı biriyim adlandıramadığım şekilde onlara büyük bir özlem duyuyorum. Çoğumuz böyledir zaten eminim, onları tek gerçek ailem olarak görüyorum sevgimi dillendiremem ama bu evde rahatça hiçbir şey yapamıyorum. Çevremdeki kimseye yargılar diye ailemin nasıl olduğunu yansıtamıyorum ve her şeyim çok iyi sanıyorlar. Evde hiçbirine bir zararım yok yemek yiyip çıkıyorum odamdan ayrılmıyorum bile olan her suçu üstüme atıyorlar daha birkaç gün önce para çaldım bahanesiyle babam yumruk atarak dövdü artık boğulduğumu hissediyorum ve napabileceğimi bilmiyorum tavsiye ya da herhangi bir önerisi olan varsa lütfen söylesin

Esenlikler,

Lord Azazel'den ve Koruyucu Demonunuzdan yardım isteyin.

Meditasyon ve büyüye imkânınız var mı? Eğer varsa bağlama büyüsü de yapabilirsiniz ruhunuzu güçlendirip. Zaten güçlendirmişseniz de en yakın uygun tarihte başlayın.

İyi akşamlar.

pers said:
Esenlikler

nereden başlasam bilemiyorum ama gerçekten ailem derken bile aile demek istemediğim insanların yanında daha fazla yaşamak istemiyorum. Onları sevmek, ya da onlarla beraber mutlu olmak istemiyorum bu aşamaları tamamen bıraktım artık. Eğer reşit olsam kesinlikle bir şekilde buradan çıkmanın bir yolunu bulurdum ama değilim. Ne yapabilirim, nasıl davranabilirim bilmiyorum da. Gerek psikolojik şiddet gerek fiziksel şiddet çocukluğumdan beri yaşatmadıkları şey kalmadı. Yaklaşık 3 senedir Spiritüel Satanizm içerisindeyim Şeytan'a ve Demonlara aşırı bağlı biriyim adlandıramadığım şekilde onlara büyük bir özlem duyuyorum. Çoğumuz böyledir zaten eminim, onları tek gerçek ailem olarak görüyorum sevgimi dillendiremem ama bu evde rahatça hiçbir şey yapamıyorum. Çevremdeki kimseye yargılar diye ailemin nasıl olduğunu yansıtamıyorum ve her şeyim çok iyi sanıyorlar. Evde hiçbirine bir zararım yok yemek yiyip çıkıyorum odamdan ayrılmıyorum bile olan her suçu üstüme atıyorlar daha birkaç gün önce para çaldım bahanesiyle babam yumruk atarak dövdü artık boğulduğumu hissediyorum ve napabileceğimi bilmiyorum tavsiye ya da herhangi bir önerisi olan varsa lütfen söylesin

😔 cidden neden sevmiyecekseniz onun bilincini bireyselliğini reddedip bir oyun hamuru gibi şekillendirmek gibi aptal bir düşünceye sahipseniz neden çocuk sahibi olursunuz ki ? Off cidden şuan yani cidden bu tarz ailelere söylenecek söz/küfür yok ya her ne kadar içimdem sayardımsam da yinede yok ya cidden tüm bu edilen küfürlerden daha fazlasını hakkediyor bu insanlar ama bunları belirli bir hakkaret bulmak veya tanımlamak için bir söz yok ya

Şey bright'ın dediği gibi lord azazelden yardım isteyebilirsin eğer imkanın varsa büyü yap onlara eminim ki onları lanetlemek istiyorsun ama yapmamalısın eğer lanetlersen sana bakıcak kimse kalmaz bu yüzden bağlama yapman daha iyi olur tabi yeterli gücün varsa yapmanı şiddetle tavsiye ederim umarım kurtulursun...

Thersthara said:
Bu konuda isyan etmekte kesinlikle haklısınız fakat, eğer bana kişisel fikrimi soracak olursanız ailenizden kurtulmak yerine onları eğitmeyi deneyebilirsiniz. (onlardan daha olgun ve güçlü bir zihine sahipsiniz.)

Bağlama büyüsü kullanabilirsiniz. Aileniz hakkında söz sahibi değilim kesinlikle fakat bu onların da suçları değil, ruhları buna programlanmış diye ya da bu yönde büyütülmüşler diye onlara kızamam ama yaşadığınız hiç bir şeyi yaşamanız doğru değil. Bu onların hatası olabilir ancak onları (ve kendinizi) kurtarmak sizin elinizde olan bir şey.

Ben bana ne yaparlarsa yapsınlar asla insanlardan kopamayan biriyim (en kötü özelliğim) ve ailem benim hayatımın tam merkezinde yer alıyor. Ben sizin yerinizde olsam ailemi ''evcilleştirir'' ve onlara doğruyu öğretirdim.

Unutmayın sakın siz bir SS'siniz. Toplumun en üstünde siz yer alıyorsunuz. Keçiler koyunlardan üstündür, bırakın siz onları güdün onlar ise güdülsün.
Esenlikler,

Herkesin ailesiyle olan ilişkileri farklı, bazı durumlar çok ciddi olabiliyor. Yani söyledikleriniz herkes için geçerli değil. Aileyi de kontrol edebilecek kadar güce sahipse; gerek enerjisel, gerek algı yönetimi olarak, bu dediğiniz mantıklı olabilir.

Ancak, aile ile ilişkiler iyi olsun ya da kötü olsun fark etmez. Kendisini gerçekleştirmek isteyen ve büyük hedefleri olan kişiler için, aileriyle bağlarını koparmasalar bile bireysel olmayı deneyimlemelerini tavsiye ederim. Bir noktadan sonra aile konforundan çıkmalısınız, yoksa çoğu konuda yetersiz kalabilirsiniz. Savaşa hazırlanan bir askerin, hiç işkence deneyimlememesi gibi bir şey. Tabii ki istisnai durumlar olabilir, bunlar tartışmaya açık konular.

İyi günler.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back