Wotan's Druid said:
Bir düzene oturtmak için 6 aylık programın bir bölümünden başladım(el çakralarını açma bölümünden),açıkçası 40 güne geri dönmek beni çok üzer.Bundan bir sene önce,deneyimsizliği verdiği şeylerden dolayı fikirlerim çok çabuk değişirdi,sürekli SS likten xianty'e geçerdim.40 günde hiç bitmezdi.Tekrardan başlamak..
Asıl amacım kararlılık,kelime anlamı öyleymiş.Kararlılıkla alakalı bir iki rün biliyorum zaten,hangi rengi aurama solumamı önerirsin?
Nasıl rahat ediyorsan. 6 aylık program 40 günlük programın daha detaylı ve yavaş hali gibi aslında. Ben 40 günden sonra kendi programlarımı oluşturdum hep. Yine de 6 aylık programada devam edebilirsin, gayet iyi bir program.
Fikirlerini sağlam tut. Eğer bir şeyin doğruluğundan eminsen asla geri adım atma, hiç bir psişik saldırı senden güçlü değil. Ben de psişik saldırılar yaşıyorum ve öfkemle sorundan kurtuluyorum. Psişik saldırılar esnasında kendini kırmızı enerjiler ile sar. Bir kaç dakika buna odaklan. Aynı zamanda evi Satanik mavi alevler ile temizle. Öfke psişik saldırıların ilacıdır, öfkeni ortaya çıkar (fiziksel olarak değil). Ve bu öfkeyle evde bulunan tüm düşünce formları ve düşmanı Satanik mavi alevler ya da güneş enerjileri ile yaktığını imgele. Düşmanı görmek şart değil, sadece doğru enerjileri kullan ve evin içinde bulunan, Lordumuz Şeytan'ın düşmanlarının yok olduğunu irade etmen yetecektir.
Kırmızı; Enerji, güç, cesaret, "kararlılık", özgüven, şevk, kuvvet, atletizm (özellikle rekabete odaklı) ve diriliğe sevk eder.
Kırmızı güçlü bir renktir. Ve kararlılık için mükemmeldir. Hangi rünü kullanacaksın? Kararlılık için şuanda aklıma bir Rün gelmedi. Büyü yapmak için Rünler her zaman şart değil, bu tarz kişisel dönüşüm ve değişimlerde sadece uygun renkte enerji solumak ve afirmasyonlar kullanmak daha mantıklı geliyor bana "kişisel düşüncem". Afirmasyon olarak "Sağlıklı ve pozitif bir şekilde, tamamen ve kalıcı olarak kararlılığım güçleniyor." diyebilirsin 9 kez.
Bu tarz bir çalışmaya ay ilerlerken Akrep'te yapmak uygun olacaktır. Yapmak istediğin çalışmanı paylaşırsan diğer SS'lerde fikir belirtebilir.