Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

yapamıyorum.

raidenonna

Member
yogalarımı aksattım,yazmam gereken bir yazıyı yazamadım.her şey yük gibi.dayanamıyorum.

raidenonna said:
yogalarımı aksattım,yazmam gereken bir yazıyı yazamadım.her şey yük gibi.dayanamıyorum.

Böyle hissettiğimde genelde parka ya da yeşillikli bir ortama gider kendi başıma boş boş dururum insanları izlerim beni çok rahatlatır, sen de denemelisin. Zaman geçtikçe farkediyorsun ki kafaya taktıkların çok basit şeylermiş. Gözlerini kapatıp Şeytan'a seslen ve yardım iste, ertesi sabah erken kalk ve kaldığın yerden başla.

Esenlikler

Klişe olacak ama havalardan dolayı. Normalde bu zamanlarda güneş insan derisini yakardı fakat bu sefer alışık olmadığımız biçimde soğuklar geri gelince insanları sarstı, ben de kötüyüm. Biraz mola ver dinlen, her gün her şeyi bitirmek zorunda değilsin. Başka şeylerle ilgilen gez toz kitap oku ne bileyim o yaptıklarının harici hafif şeyler yap.

raidenonna said:
Esenlikler,

Normaldir, inanıyorum ki her SS bir dönem bunları yaşamıştır. Sabır ve sebaatle yavaştan başlayın.

İyi geceler.

Hype0 said:
raidenonna said:

Böyle hissettiğimde genelde parka ya da yeşillikli bir ortama gider kendi başıma boş boş dururum insanları izlerim beni çok rahatlatır, sen de denemelisin. Zaman geçtikçe farkediyorsun ki kafaya taktıkların çok basit şeylermiş. Gözlerini kapatıp Şeytan'a seslen ve yardım iste, ertesi sabah erken kalk ve kaldığın yerden başla.

bugün daha iyiyim.çalışmalarıma tekrar başlayıp bitireceğim.zamanım kalırsa hydro veya geo hakkında yazı yazacağım.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back