Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Yanlış mı düşünüyorum ?

rehector

New member
Bana sorarsanız hiçkimsenin tanrı(lar) hakkında bildiği hiçbir şey yok. Hem tanrı(lar) neden rahip falan seçsin ki ya da neden bizim basit isteklerimiz yerine hasta bebeklere şifa vermekle meşgul olmasın ki ? Bence burada da kimsenin bildiği bir şey yok, üç büyük dinin de bir sey bildiği yok. Kişisel deneyimlerime dayanarak söylüyorum ki bence bizi umursayan bir tanrı(lar) falan yok. Hm varsa bile neden iletişim kurmak ve bizi kutsamasını istemek için kendimize kesik atmamız gereksin ki ? Tüm bunların cevabını bekliyorum değerli üyelerden. Böyle düşünme sebebim çünkü ben çok kez tanrıdan yardım istedim, çok kez çıkılmaz çukurlara düştüm ve çok kez kafamda öldüm ama beni duyan olmadı.

Ondan bir işaret alsam o yöne doğru bedeli ne olursa olsun giderim ama hiç işaret göremedim. Rüyama girse bana şunları yap dese yapacağım, hayatta istediklerime ulaşman için ne yazık ki tanrı(lar) bana yardım etmiyor

Bana sorarsanız hiçkimsenin tanrı(lar) hakkında bildiği hiçbir şey yok. Hem tanrı(lar) neden rahip falan seçsin ki ya da neden bizim basit isteklerimiz yerine hasta bebeklere şifa vermekle meşgul olmasın ki ? Bence burada da kimsenin bildiği bir şey yok, üç büyük dinin de bir sey bildiği yok. Kişisel deneyimlerime dayanarak söylüyorum ki bence bizi umursayan bir tanrı(lar) falan yok. Hm varsa bile neden iletişim kurmak ve bizi kutsamasını istemek için kendimize kesik atmamız gereksin ki ? Tüm bunların cevabını bekliyorum değerli üyelerden. Böyle düşünme sebebim çünkü ben çok kez tanrıdan yardım istedim, çok kez çıkılmaz çukurlara düştüm ve çok kez kafamda öldüm ama beni duyan olmadı.
Yaptığınız çıkarımların yanlış olduğunu çok açık bir hata ile belli ediyorsunuz. Deneyimlediğinizle değil "deneyimlemediğinizle" yargılıyorsunuz. Bu şekilde düşünen biri zaten hiç bir şekilde yolda ilerleyemez.

Adanma ayininde kullanılan kan sembolik değere sahiptir. Bu "büyülü" bir şekilde tanrılarla iletişim kurmanıza veya süper güçler elde etmenizi sağlamaz. Siz bulunduğunuz kafada düşünüp, tamamen içi boş yargılar ile karar verdiğiniz sürece 1 damla değil, litrelerce kan akıtsanız bile hiç bir faydası olmayacak. Bu işler kanla olan işler değil. Çaba, irade, inanç ve disiplin ile olacak işler.

Tanrıların sizi önemsemediği fikrini bu kadar düşündünüz de hiç şunu düşünemediniz mi? Tanrılar neden sizi umursasın?

Siz kendinizi umursamayıp çabalamadıktan sonra? Onları umursamayıp üstüne ileri geri konuştuktan sonra, bu varlıklar neden sizi umursasın ki? İsa'nın ve Musa'nın peri masalında yaşamıyoruz. Kimse kimseyi umursamak veya günahları için affetmek zorunda değil. Gerçeğin yolu olan bu yolda sadece ektiğinizi biçebilirsiniz. Tanrılar sizin veya kimsenin bakıcısı değil.

Bu forumlara kadar gelmişsiniz, gerçeğe bu kadar yakınken pes etmek hayatınızın en büyük hatası olacak. Kendinize bir şans daha verin. 40 Günlük meditasyon programına başlayın ve en azından deneyin, Eğer ki bırakmak isterseniz günde sadece 10 dakikanızı kaybetmiş olursunuz. Ancak olur da aklınız başınıza gelirse kazanmış olduğunuz ödülün yerini dünyadaki hiç bir hazine tutamaz.

Siz hayatınızda kendinize yardım etmiyorsanız neden bir başkası size yardım etsin. Ayrıca gerçekten yönlendirilmeye ihtiyacınız mı var ? Koyun ve sürü zihniyetli bir din değil bu. Birşey yapmanız için gökten bir koç inmesi veya rüyanızda bir meleğin size talimat vermesi gerekmiyor. Eğer hayatınızda birşeyin olmasını istiyorsanız bunun için çaba sarf etmelisiniz. Ama eğer hayatınızda belirli bir olayın gerçekleşmesi için ne yapacağınızı bilmiyorsanız rehberlik alırsınız, tarif veya reçete değil.

Ben 4 yıldır bir "Kuledeydim" en sonunda Tanrıların yardımıyla kurtuldum ve şimdi kulede değilim. Ama çok çabaladım bir masal prensesi gibi bir prensi bekleyip mutlu sonu arzulayarak bu hale gelmedim. Kimsede o şekilde gelemez. Eğer bir sorununuz varsa o soruna odaklanmak yerine o sorundan kurtulmak için çabalarsınız. O sorun var diye ağıt yakmazsınız. Zaten öyle yapan bir insandan hiçbir yarar gelmez.

Güçlü bir şekilde durup çabalayacaksınız. Çünkü kimse size refahı altın bir tepsinin içinde sunmayacak. Hemde kimse.

İnsanlık Tanrılar hakkında gerekli ve yeterli bilgiye sahipler. Böyle düşünmeniz için hiçbir sebep yok. Tanrıları, amaçlarını ve hedeflerini anlamaktan bahsediyorsanız bunları da anlayabilirsiniz, ki direkt olarak bunları kendilerinden öğrendik.

Satanas'ın Sevinci, Tanrıların evidir ve nihai amacı insanlığı ruhani aydınlığa ulaştırmaktır. Böylesine önemli bir topluluğun da bilge ve gelişmiş biri tarafından yönetilmesi gerekir. Düzen ve hiyerarşi olmazsa kaos olurdu ve bu noktaya gelemeden dağılırdı. Tanrılar bu düzeni sağlamak amacıyla Yüksek Rahip/Rahibe seçerler ve bu sorumluluğu onların üstlenmesini isterler, zira bu sorumluluk hiç de hafife alınacak bir şey değil.

Bizim "basit" isteklerimizle uğraşmaları da gelişmemizi istemeklerindendir. Bunları küçük görmeyin, basit istekler bir insanı geliştirir, insan toplumu, toplum da gezegeni değiştirir. Ayrıca her işle uğraşan tek bir Tanrı da yok. Tıpkı insanların farklı alanlarla uğraşmaları ve farklı becerilere sahip olması gibi. Tanrıların arasında da tıp, sanat, mühendislik, mimarlık gibi alanlarla uğraşanlar var. Yardım edebilecekleri kişilere yardım etmemeleri için bir sebepleri yoktur.

Kimsenin bir şey bilmediğini iddia etmeniz insanların bilgilerine ve tecrübelerine saygısızlıktır. Bu bir yana, zaten semavi dinlerin bir şey bildiği yok.

"Kişisel deneyimleriniz" ise deneyimden ziyade düşünceleriniz olabilir. Tanrılarla deneyim yaşayıp da uzun vadede verimsiz veya olumsuz bir sonuç alan bir kişiye bile denk gelmedim. Onların bildikleri ve sahip olduğu öngörü bizim anlayışımızın çok ötesinde. Sizin faydasız gördüğünüz Onların gözünde son derece faydalı olabilir. Sizin bu noktada henüz bir deneyim sahibi olduğunuza inanmıyorum. İlerlemeye devam edin.

Onlarla iletişim kurmak veya kutsanmak için kendinizi kesmeniz gerektiği hiçbir yerde yazmıyor. Yazılara göz gezdirmeyin. Okuyun, anlayın, sindirin ve buna devam edin.

Hayatta hepimiz zor zamanlardan geçtik, kimimiz hâlâ geçiyoruz. Ancak bu zorlu yollardan kendi irademiz, gücümüz ve kararlılığımız ile geçmemiz gerekiyor. Tanrılar her bildiklerini bize tepside sunsaydı, gelişim olmazdı. Demir dövüldükçe şekil alır, sağlam bir yumruk atmak istiyorsanız sağlam bir yumruk yemelisiniz.

Bu durumdayken bazı şeylerden şüphe etmek çok normal, Onları anlayamıyoruz ve yaşadıklarımıza anlam veremiyoruz. Fakat her şeyin sonunda neyin neden olduğunu ve olmadığını anlayabiliriz. Yaşanan her şeyin bir amacı ve sebebi vardır. Bu noktada sizin yapabileceğiniz en iyi şey gelişmeye devam etmektir. Sorgulayın, düşünün fakat pes etmeyin. Yaşadığınız sürece bir umut vardır.

Spiritüel alemden fiziki aleme doğrudan bir yardım sağlanamaz. Yapılabilecek yardımlar sadece sözel düzeyde, bilgelik içeren yönlendirmeler olabilir. Tanrı ya da tanrıçalar sizi iyileştiremez veya sorunlarınızı çözemez. Çünkü evrenin belirli ve değişmez kuralları vardır. Bu konuda spiritüel bilgiler edinmiştim ve ben de fiziksel aleme doğrudan etki edecek bir yardım alamadım; yalnızca sözel rehberlikten faydalandım. Ancak, eyleme geçmek her zaman bireyin kendisine düşer.

Şunu unutmayın ki evrenin her köşesinde sizi seven, sizi umursayan spiritüel varlıklar var. Tanrı ya da tanrıçalar da sizi umursuyor, ancak asıl yardım edebilecek kişi yine sizsiniz. Onlar da bir zamanlar bizim gibiydi; zorluklar yaşadılar, hiçbir şey onlara altın tepside sunulmadı. Bugün bulundukları konuma gelmelerini sağlayan şey, kendi çabalarıydı.

Hayat, deneyimlemek ve sevgi yaymaktır. Hem acılar, hem sevinçler, hem de iyiliklerle doludur. Ruh, bu bilgileri edinmek ve öğrenmek için dünyaya gönderilir. Ancak bu bilgileri yalnızca yaşanmışlıklar aracılığıyla kavrayabiliriz. Acı kelimelerle tarif edilse bile, gerçek anlamını hissetmeden tam olarak anlayamazsınız. Bu yüzden, yaşamak gereklidir.

Ruhaniyet yalnızca reenkarnasyon, tanrı ya da tanrıça olmak ya da "Magnum Opus"a ulaşmak demek değildir. Hepimiz acı çekeriz, mutlu oluruz, seviniriz; bunların her biri birer deneyimdir. Ve bu deneyimler, bizi insan yapan şeylerdir.

açıkçası yazılması gerekenler yazılmış ama birkaç örnek verebilirim. büyü çalışmalarıyla imkansız olan şeyleri başardım. diğer ss kardeşlerimiz de başarıyorlar, siz de deneyebilirsiniz. sarkaç ile cevabını aldığım kritik meselelerim oldu. bizzat demon daveti ile birçok sorunumu çözdüm. meditasyonlar ile hayatımı düzene soktum. koruma aurasını yaptığımdan beri işlerim daha rast gidiyor ve enerjim yüksek. aura temizleme yapınca da sanki talihsizlikler kalkmış gibi oluyor. plasebo olamaz çünkü benden bağımsız çoğu kişinin zarar görüp enteresan bir şekilde bana zarar gelmeyen olaylar yaşadım. ne zaman auram zayıflasa, kirlense olumsuz şeyler yaşadım. insanlarla kavga gibi şeyler, geçimsizlik gibi. normalde geçmişte inanmazdım fakat, anlayış düzeyinin artması için gerçekten meditasyonları istikrarlı bir şekilde yapmak gerekiyor. diyeceklerim bu kadar.

Spiritüel alemden fiziki aleme doğrudan bir yardım sağlanamaz. Yapılabilecek yardımlar sadece sözel düzeyde, bilgelik içeren yönlendirmeler olabilir. Tanrı ya da tanrıçalar sizi iyileştiremez veya sorunlarınızı çözemez. Çünkü evrenin belirli ve değişmez kuralları vardır. Bu konuda spiritüel bilgiler edinmiştim ve ben de fiziksel aleme doğrudan etki edecek bir yardım alamadım; yalnızca sözel rehberlikten faydalandım.
Astral boyut ve fiziksel boyut birbirlerinden bağımsız şeyler değillerdir. Ruhaniyet fizikle bağlantılıdır. Fiziksel bedenimize zarar verecek şeylerin ruhumuza zarar verme sebebi de bu yüzdendir. Bu konuda daha çok araştırma yapıp, öğrenmelisiniz. Ruhani hiçbir olay "sihirli" bir şekilde gerçekleşmez, bunların hepsinin bilimsel açıklaması vardır.

Bir konu üzerine yeterince araştırma yapmadan kesin bir şekilde açıklama yapmamalısınız. Niyetiniz kötü olmasa bile insanları yanlış yönlendirebilirsiniz.

Konuyla ilgili bu yazıları okumanızı öneriyorum:

Kundalini Yoga'nın Ardındaki Bilim
Satanizm'in Bilimsel Açıklaması 1
Satanizm'in Bilimsel Açıklaması 2

Esenlikler , günaydınlar. Biraz geç yanıt veriyorum kusura bakmayın.Daha önce de buna benzer birşeyler yazmıştım şimdi aynı örneği burada vermek istiyorum. Çok garip bir hayat yaşıyordum ve yaşarken sevgili Yüce Tanrı Tanrıçalarımızı buldum. Ardından tam gaz meditasyonlarımı yapıyor , yakın çevreme Tanrı Tanrıçalarımızı tanıtıyor, ritüelleri eksiksiz bir şekilde yapmaya özen gösteriyor ve hemen hemen haftada en az bir defa yüce Satanas ile veya Tanrı Tanrıçalarımız ile görüşüyordum. Yaşadığım deneyimler gerçekten mükemmel ilerlemeye başlamıştı. Çünkü kendime katkı sağlıyordum. Gerçekten berbat bir hayat yaşarken meditasyonlarım ve ritüellerim beni ayakta tutuyordu ve bana ilaç gibi geliyorlardı. Ardından hayatımda hiç olmayacak dediğim şeyler olmaya başladı. Pozitif anlamda yaşadığım çukurdan kurtulmuş , maddi anlamda inanılmaz yükselişler yaşamış, ikili ilişkiler anlamında beklemediğim pozitif olaylarla karşılaşmış, çevrem Türkiye'nin en tanınmış insanları ile , oyuncularından tut avukatlarına, iş insanlarına kadar elit dediğim insanlarla dolup taşıyordu. Harika iş teklifleri geliyordu ve birikim vs yapıyordum. Sonra kendimi geliştirmeyi bıraktım tabii bir süre sonra Tanrı ve Tanrıçalarımızın yolundan maalesef ayrıldım ve büyük yanlışlarım oldu. Tabii uzun bir süre sonra eski yaşantımdan daha kötü bir yaşantıya geçtim, dolandırıldım, manipülasyona uğradım, ölüm tehditleri aldım , evsiz kaldım, bütün birikimlerim gitti , yalanlar söylendi ve tamamen yanlız kaldım. Şimdi hiçbiri yok:') .Arada sırada tekrar spiritüel satanizme dönmek istesem de, kendimi tekrardan geliştirmek istesem de geri dönmek için yüzüm yoktu. Bu olaylar artarak devam ettikçe artık bir yeter dedim ve spiritüel satanizme geri döndüm. Tekrar güç meditasyonlarına başladım. Tekrar ritüeller yapmaya başladım. Bütün Tanrı ve Tanrıçalarımızdan özür diledim ve bana zarar veren insanlar hayatımdan şimdi, yavaş yavaş uzaklaşmaya başladı. İlişkilerim biraz daha gelişmeye başladı, sorunlarım ise çözülmelere başladı ve şunu öğrendim ki Tanrı ve Tanrıçalarımız bizi asla bırakmaz. Onlar iyi günlerimizde ve kötü günlerimizde yanımızdadırlar. Sadece yapmamız gereken şey güç meditasyonları, ritüeller ve bununla birlikte kendimizi, dünyamızı ve evrenimizi geliştirmek. Deneyin ve pes etmeyin . Devam edin farkı göreceksiniz. Kendinize yatırım yapmaktan çekinmeyin. Bunun uzun süreli bir süreç olabileceğini aklınızdan çıkarmayın.

Astral boyut ve fiziksel boyut birbirlerinden bağımsız şeyler değillerdir. Ruhaniyet fizikle bağlantılıdır. Fiziksel bedenimize zarar verecek şeylerin ruhumuza zarar verme sebebi de bu yüzdendir. Bu konuda daha çok araştırma yapıp, öğrenmelisiniz. Ruhani hiçbir olay "sihirli" bir şekilde gerçekleşmez, bunların hepsinin bilimsel açıklaması vardır.

Bir konu üzerine yeterince araştırma yapmadan kesin bir şekilde açıklama yapmamalısınız. Niyetiniz kötü olmasa bile insanları yanlış yönlendirebilirsiniz.

Konuyla ilgili bu yazıları okumanızı öneriyorum:

Kundalini Yoga'nın Ardındaki Bilim
Satanizm'in Bilimsel Açıklaması 1
Satanizm'in Bilimsel Açıklaması 2
Biliyorum tabii ki de fakat Tanrı/çaların yardım sağlayamayacağını anlatmaya çalışmıştım. Yoksa bir insanın birden çok bedeni vardır, elbette biliyorum.

Esenlikler , günaydınlar. Biraz geç yanıt veriyorum kusura bakmayın.Daha önce de buna benzer birşeyler yazmıştım şimdi aynı örneği burada vermek istiyorum. Çok garip bir hayat yaşıyordum ve yaşarken sevgili Yüce Tanrı Tanrıçalarımızı buldum. Ardından tam gaz meditasyonlarımı yapıyor , yakın çevreme Tanrı Tanrıçalarımızı tanıtıyor, ritüelleri eksiksiz bir şekilde yapmaya özen gösteriyor ve hemen hemen haftada en az bir defa yüce Satanas ile veya Tanrı Tanrıçalarımız ile görüşüyordum. Yaşadığım deneyimler gerçekten mükemmel ilerlemeye başlamıştı. Çünkü kendime katkı sağlıyordum. Gerçekten berbat bir hayat yaşarken meditasyonlarım ve ritüellerim beni ayakta tutuyordu ve bana ilaç gibi geliyorlardı. Ardından hayatımda hiç olmayacak dediğim şeyler olmaya başladı. Pozitif anlamda yaşadığım çukurdan kurtulmuş , maddi anlamda inanılmaz yükselişler yaşamış, ikili ilişkiler anlamında beklemediğim pozitif olaylarla karşılaşmış, çevrem Türkiye'nin en tanınmış insanları ile , oyuncularından tut avukatlarına, iş insanlarına kadar elit dediğim insanlarla dolup taşıyordu. Harika iş teklifleri geliyordu ve birikim vs yapıyordum. Sonra kendimi geliştirmeyi bıraktım tabii bir süre sonra Tanrı ve Tanrıçalarımızın yolundan maalesef ayrıldım ve büyük yanlışlarım oldu. Tabii uzun bir süre sonra eski yaşantımdan daha kötü bir yaşantıya geçtim, dolandırıldım, manipülasyona uğradım, ölüm tehditleri aldım , evsiz kaldım, bütün birikimlerim gitti , yalanlar söylendi ve tamamen yanlız kaldım. Şimdi hiçbiri yok:') .Arada sırada tekrar spiritüel satanizme dönmek istesem de, kendimi tekrardan geliştirmek istesem de geri dönmek için yüzüm yoktu. Bu olaylar artarak devam ettikçe artık bir yeter dedim ve spiritüel satanizme geri döndüm. Tekrar güç meditasyonlarına başladım. Tekrar ritüeller yapmaya başladım. Bütün Tanrı ve Tanrıçalarımızdan özür diledim ve bana zarar veren insanlar hayatımdan şimdi, yavaş yavaş uzaklaşmaya başladı. İlişkilerim biraz daha gelişmeye başladı, sorunlarım ise çözülmelere başladı ve şunu öğrendim ki Tanrı ve Tanrıçalarımız bizi asla bırakmaz. Onlar iyi günlerimizde ve kötü günlerimizde yanımızdadırlar. Sadece yapmamız gereken şey güç meditasyonları, ritüeller ve bununla birlikte kendimizi, dünyamızı ve evrenimizi geliştirmek. Deneyin ve pes etmeyin . Devam edin farkı göreceksiniz. Kendinize yatırım yapmaktan çekinmeyin. Bunun uzun süreli bir süreç olabileceğini aklınızdan çıkarmayın.
Teşekkür ediyorum umarım her şey daha da güzel ilerler hem siz hem benim için

Esenlikler, dediğin gibi kişisel deneyimlerine bakarak konuşuyorsun, burada hepimizin kendince deneyim ve görüşleri var. Daha önce yakardığın hiç bir tanrı sana cevp vermemiş olabilir ancak bu spiritüel satanizm'in de yalancı sahte bir inanç olduğunu göstermez. Biraz araştırır derinlere inersen göreceksin ki dünyanın başlangıcından beridir buraladalar ve varlar. Semavi dinler bizden sonra üretilmiş, değiştirilmiş kandırmacalar. Eskiden hepimiz o dinler tarafından kandırıldık. Kendi kişisel deneyimimden bahsetmem gerekirse, satanizmden önce büyük bir depresyon ve çıkmazdaydım. İlk araştırmaya başladığımda bile bu inançta bir şeyler bana huzur verdi. İnisiye olduğumdaki o pozitif enerjileri hissettim, sonunda birileri tarafından görüldüğümü ve korunduğumu.

İnisiye'de neden kesik atıldığını sormuşsun. Bunu şu şekilde cevaplayayım. Ciddiyet. İnsanlar olarak reddedemeyeceğimiz bir şekilde meraklıyız ve sadece merak için bunu yapmak yeterince doğru bir şey olmazdı değil mi? Ancak bu doğrultuda kendinden ödün verebiliyor olmak ciddiyetini gösterir. Unutmayın ki acı olmadan gelişme olmaz, bu her yerde böyledir. Senden bir litre kan istemiyorlar, sadece ufak ciddiyetini gösteren bir şey. Kişisel deneyimime dayanarak yeniden söylüyorum ki bu kesik hızlı bir şekilde iyileşiyor ve günlük aktivitelerini yapmana kesinlikle engel olacak bir şey değil. Yaparsan neyden bahsettiğimi anlayacaksın zaten. Kendimize zarar vermemizi öğütlemiyorlar. Yolumuzda doğru ve ciddi olmamızı istiyorlar.

İnisiye sonrası deneyimlerime gelecek olarsak, meditasyon ve yogalara henüz başlamamıştım, o dönemler bunları yapacak gücü kendimde bulamıyordum. Bir gün yine yakarmak istedim. Çıkılmaz kuyulara atılmış gibi korkmuş ve tehlikedeydim. Hayatımla tehdit ediliyordum ve bana zarar verme kapasitesine sahip biriydi. Henüz kendimi geliştirememiş bile olsam tanrılarımızdan yardım istedim. O elin bana uzanması sadece 2 gün sürdü. 2 gün içinde beni o hale sokmuş, hayatımla tehdit etmiş insan benden kesin ve beni rahat hissettirecek şekilde uzaklaştırıldı.

Tanrılarımızın her şeyi yapmaya gücü var, unutma ki onlar aynı anda pek çok kişiyle telepatik olarak iletişime girebilen güçlü zeki ve yardımsever varlıklar. Onlar bizim yaratıcılarımız, elbette ki bize her konuda destek olmak isteyecekler. Bir annenin ilk adımlarını atmaya çalışan bebeğini sarıp kolladığı gibi tanrılarımız da bizleri koruyup kolluyor. Bir anne her nasıl aynı anda bir çok işi evladı için yapıyorsa onlar da aynı anda pek çok şeyle ilgileniyorlar. Bizim 'basit' isteklerimize bir anne-baba gözüyle bakarsan göreceksin. Çünkü onlar için öyleyiz, onların parçalarıyız, evlatları, çocuklarıyız.

Sana tavsiyem kendini geliştirmeye odaklanman, inisiye olmuş bir satanist olmasan bile meditasyonları deneyebilirsin, bir demon'dan yardım almayı deneyebilirsin. Onlar bize asla sırt çevirmedi ve çevirmeyecekte. İlk deneyimlerinde onları doğru bir şekilde duyamamak oldukça normaldir, yaşadığın pozitif olaylara, duygulara ve durumlara bakarak hatta ve hatta odada oluşan enerji değişimini hissederek bile çağrının cevaplandığını görebilirsin. Pek çok kez denemiş ve görülmemiş olman pes etmen için değil, daha da çabalaman için bir sebep. Buraya kadar gelebildiysen çok daha fazlasını da başarabilirsin.

Biliyorum tabii ki de fakat Tanrı/çaların yardım sağlayamayacağını anlatmaya çalışmıştım. Yoksa bir insanın birden çok bedeni vardır, elbette biliyorum.
Siz Tanrıları çok hafife alıyorsunuz, Onların yapabileceklerinin bir sınırı yoktur. Sizin bildiğiniz insanlardan ve varlıklardan milyonlarca kat daha üstünler. Milyonlarca yıldır varlar ve var oldukları her saniye daha da güçleniyorlar.

Sandığınız kadar bilgili değilsiniz, yazdığım ve attığım yazıları bile okumamışsınız. Kendi kafanızdaki doktrinleri kesin kabul etmiş ve onlara inanıyorsunuz. Bu Neptünyen delüzyonlardan kurtulun, toprak invoke etmek size iyi gelecektir.

Teşekkür ediyorum umarım her şey daha da güzel ilerler hem siz hem benim için
Ben teşekkür ederim 😊 .Umarım. Umarım zor durumda olan bütün spiritüel satanist kardeşimiz ablalarımız abilerimiz için daha daha güzel ilerler ki ilerleyecektir.Bol meditasyonlu akşamlar diliyorum 😊🙏

Ben teşekkür ederim 😊 .Umarım. Umarım zor durumda olan bütün spiritüel satanist kardeşimiz ablalarımız abilerimiz için daha daha güzel ilerler ki ilerleyecektir.Bol meditasyonlu akşamlar diliyorum 😊🙏
Hocam izniniz olursa size mesaj göndermek istiyorum mümkünse buradan. Bu konular üzerine birkaç sorum olacak eğer uygun görürseniz, beni takip edebilir misiniz ya da mesaj kutunuzu açabilir misiniz isterseniz eğer

Bende hep aynı şeyi düşündüm hala düşünüyorum ve bu gece adanmayı düşünüyorum. umarım herşey çok iyi olmaya devam eder her zaman ve hayatım daha iyi olur ve çok mutlu olurum sevdiklerimle beraber ve bu konuda da bunun tamamen sembolik olduğu site de de yazıyor ve kan yerine boya da kullanılabilir biliyorum.

bunun tamamen sembolik olduğu site de de yazıyor ve kan yerine boya da kullanılabilir biliyorum.
Hiçbir şekilde adanma ritüelinde boya kullanılmamalı. Sol işaret parmağınızdan çıkan kan adanma ritüeli için çok önemli ve semboliktir. Adanma ritüeli büyük bir ciddiyetle yapılmalıdır.

Mum değişebilir, tütsü değişebilir, kullanacağınız kelimeler değişebilir fakat kati surette kan ve niyet değişemez.

Hiçbir şekilde adanma ritüelinde boya kullanılmamalı. Sol işaret parmağınızdan çıkan kan adanma ritüeli için çok önemli ve semboliktir. Adanma ritüeli büyük bir ciddiyetle yapılmalıdır.

Mum değişebilir, tütsü değişebilir, kullanacağınız kelimeler değişebilir fakat kati surette kan ve niyet değişemez.
Ritüel için tütsü kullanmamız mı gerekiyor ?

Bende hep aynı şeyi düşündüm hala düşünüyorum ve bu gece adanmayı düşünüyorum. umarım herşey çok iyi olmaya devam eder her zaman ve hayatım daha iyi olur ve çok mutlu olurum sevdiklerimle beraber ve bu konuda da bunun tamamen sembolik olduğu site de de yazıyor ve kan yerine boya da kullanılabilir biliyorum.
Kan yerine boya kullanılabileceğini nerde okudunuz? Böyle bir bilgiden haberim yoktu. Okuduğunuz kaynağı atabilir misiniz?

Şuan heyecanlandım ailemize yeni biri katılıyor
Tek ricam panik yapmayın sakin sakin uygulayın özellikle kağıtla işinizi bitirdikten sonra yaktığınız zaman dikkatli ve güvenli bir şekilde yakın eliniz falan yanmasın
Bazıları koşa koşa musluğa gidiyor sonra :ROFLMAO:
Ben bir bardağın içine koymuştum mumu ve birazda su vardı içinde kağıt yandı yandı ve külleri suya karıştı ve söndü ( bardak sağlam çıktı kırılmadı ateşte )
Siz daha emniyetli davranın

Kan yerine boya kullanılabileceğini nerde okudunuz? Böyle bir bilgiden haberim yoktu. Okuduğunuz kaynağı atabilir misiniz?
Bir discord sunucusunda söylemişlerdi, ve ayrıca soruma cevap veren olursa sevinirim tütsü gerekil mi bu ritüel için ?

Bir discord sunucusunda söylemişlerdi, ve ayrıca soruma cevap veren olursa sevinirim tütsü gerekil mi bu ritüel için ?
Lütfen Discord ortamlarından uzak durun. Yüksek Rahip SS'lerin Discord gibi platformlarda misyonerlik yapmasının doğru olmadığını söylemişti. Öyle platformlarda bulunan insanlardan gelen ruhani bilgiye güven olmayacaktır. Kan kullanmak gerekiyor. Gerçek güç ve sembolizm kan kullanmaktan geçiyor.

Tütsü opsiyoneldir. Tercihen kullanılabilir.

Bence gerekli değil tütsü işleri daha çok demon davetinde oluyor diye biliyorum

Neden peki ? sonrasında beni bekleyen kötü birşey mi var.
Sizin sorununuz bu oluyor. Emin değilsiniz, içinizde hâlâ çeşitli korkular taşıyorsunuz.

Tek seferlik bu güzel ritüeli böyle geçirmek istediğinize emin misiniz? Neden acele ediyorsunuz ki?

Sadece kendinize zaman tanıyın, daha fazla şey öğrenin.

Sizin sorununuz bu oluyor. Emin değilsiniz, içinizde hâlâ çeşitli korkular taşıyorsunuz.

Tek seferlik bu güzel ritüeli böyle geçirmek istediğinize emin misiniz? Neden acele ediyorsunuz ki?

Sadece kendinize zaman tanıyın, daha fazla şey öğrenin.
bilmiyorum bu gün adanmak istedim ama dediğinizde haklısınız. teşekkürler.

Acele etmektense tam ve sağlam adımlarla adanmak daha güzel. Öyle bir kesinlikle adanın ki, hiçbir şeyden en ufak şüpheniz olmasın. Fakat deneyim ve şüpheyi ayırt etmelisiniz.

Esenlikler, mesaj kutum üyelere açık🙏
Hocam profilinizde sadece Follow (zaten takip ettiğim için Unfollow) ve Ignore düğmeleri var, hiçbir şekilde size yazamıyorum maalesef. Siz bana tek kelimelik bir mesaj gönderseniz ben de sorularımı sorsam ve dilerseniz cevaplasanız olur mu

Hocam profilinizde sadece Follow (zaten takip ettiğim için Unfollow) ve Ignore düğmeleri var, hiçbir şekilde size yazamıyorum maalesef. Siz bana tek kelimelik bir mesaj gönderseniz ben de sorularımı sorsam ve dilerseniz cevaplasanız olur mu
Bende size mesaj gönderemiyorum. Ayrıca profiliniz kapalı olduğu için mesaj gönderemiyor olabilirim. Dilerseniz diğer kardeşlerimizin de faydalanması adına yeni bir başlık açıp sorular sorabilirsiniz. Tüm dostlarımın bildiğince cevap vereceğini düşünüyorum

Belirli kriterleri (örneğin mesaj sayısı, tepki sayısı gibi) karşılamayan üyeler, bu tür özelliklerden yararlanamayabilir. Eğer bir sorunuz varsa, bir başlık açarak dile getirmeniz daha faydalı olacaktır.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back