Esenlikler , günaydınlar. Biraz geç yanıt veriyorum kusura bakmayın.Daha önce de buna benzer birşeyler yazmıştım şimdi aynı örneği burada vermek istiyorum. Çok garip bir hayat yaşıyordum ve yaşarken sevgili Yüce Tanrı Tanrıçalarımızı buldum. Ardından tam gaz meditasyonlarımı yapıyor , yakın çevreme Tanrı Tanrıçalarımızı tanıtıyor, ritüelleri eksiksiz bir şekilde yapmaya özen gösteriyor ve hemen hemen haftada en az bir defa yüce Satanas ile veya Tanrı Tanrıçalarımız ile görüşüyordum. Yaşadığım deneyimler gerçekten mükemmel ilerlemeye başlamıştı. Çünkü kendime katkı sağlıyordum. Gerçekten berbat bir hayat yaşarken meditasyonlarım ve ritüellerim beni ayakta tutuyordu ve bana ilaç gibi geliyorlardı. Ardından hayatımda hiç olmayacak dediğim şeyler olmaya başladı. Pozitif anlamda yaşadığım çukurdan kurtulmuş , maddi anlamda inanılmaz yükselişler yaşamış, ikili ilişkiler anlamında beklemediğim pozitif olaylarla karşılaşmış, çevrem Türkiye'nin en tanınmış insanları ile , oyuncularından tut avukatlarına, iş insanlarına kadar elit dediğim insanlarla dolup taşıyordu. Harika iş teklifleri geliyordu ve birikim vs yapıyordum. Sonra kendimi geliştirmeyi bıraktım tabii bir süre sonra Tanrı ve Tanrıçalarımızın yolundan maalesef ayrıldım ve büyük yanlışlarım oldu. Tabii uzun bir süre sonra eski yaşantımdan daha kötü bir yaşantıya geçtim, dolandırıldım, manipülasyona uğradım, ölüm tehditleri aldım , evsiz kaldım, bütün birikimlerim gitti , yalanlar söylendi ve tamamen yanlız kaldım. Şimdi hiçbiri yok:') .Arada sırada tekrar spiritüel satanizme dönmek istesem de, kendimi tekrardan geliştirmek istesem de geri dönmek için yüzüm yoktu. Bu olaylar artarak devam ettikçe artık bir yeter dedim ve spiritüel satanizme geri döndüm. Tekrar güç meditasyonlarına başladım. Tekrar ritüeller yapmaya başladım. Bütün Tanrı ve Tanrıçalarımızdan özür diledim ve bana zarar veren insanlar hayatımdan şimdi, yavaş yavaş uzaklaşmaya başladı. İlişkilerim biraz daha gelişmeye başladı, sorunlarım ise çözülmelere başladı ve şunu öğrendim ki Tanrı ve Tanrıçalarımız bizi asla bırakmaz. Onlar iyi günlerimizde ve kötü günlerimizde yanımızdadırlar. Sadece yapmamız gereken şey güç meditasyonları, ritüeller ve bununla birlikte kendimizi, dünyamızı ve evrenimizi geliştirmek. Deneyin ve pes etmeyin . Devam edin farkı göreceksiniz. Kendinize yatırım yapmaktan çekinmeyin. Bunun uzun süreli bir süreç olabileceğini aklınızdan çıkarmayın.