Saulo said:Beni tatmin etmedi. Tarih sonuçta bu, nasıl bir sezgisel bilgiye ihtiyaç duyabiliriz ki?
Esenlikler,Saulo said:Beni tatmin etmedi. Tarih sonuçta bu, nasıl bir sezgisel bilgiye ihtiyaç duyabiliriz ki?
Bright Truth said:Saulo said:Beni tatmin etmedi. Tarih sonuçta bu, nasıl bir sezgisel bilgiye ihtiyaç duyabiliriz ki?
Esenlikler,
Eğer tarihi tarafsız sanıyorsanız tarih boyunca yapılan savaşlardaki verilen kayıplara ve asker sayılarına bakın. Her iki taraf da hem askerini, hem de kaybını az gösterecektir. Bu genelde devletlerce yapılır.
Aynı şekilde bilime de materyalistik yaklaşamazsınız. Nazi Almanyası'nın bilimsel sıçrayışı ve ABD'nin teknolojilerini elde edişi, Nazi bilim adamlarını saflarına alışı da aslında çok şey açıklıyor. Bu bilim adamları açık bir şekilde görüler aldıklarını belirtmişlerdi. Tesla da aynı şekilde belirtmişti.
Ayrıca hiçbir şeyin tarafsız olmayışını da yine bilimin, tarihin ve "Yahudilerin" yaklaşımlarından görebilirsiniz. Nasyonal Sosyalizm çok kötü tanıtılırken yüzlerce milyon insanın sadece açlıktan ölüşüne neden olmuş komünizm neden bugün Batı'da özgürce kendini yayabiliyor da olay Nasyonal Sosyalizme gelince büyük bir tehlike oluyor? Alman halkı açlıktan ölmedi. Ancak açlıktan ölen bir sürü komünist ülke vatandaşı var.
Ve evet, tarih o kadar yansız ki 6 milyon başlayıp günümüzde 1.5 milyona kadar sözde Yahudi soykırımı ölü sayısını düşürdüler. Sizce böyle kesin belgeler olsaydı, tutarsızlıkları açıklayamayınca git gide düşürürler miydi?
İyi günler.
Saulo said:Ruhaniyete inanıyorum, görü almış olabilirler ancak söz konusu tarihse görü bir işe yaramaz.
Bilim tarafsız değil ancak sadece Nasyonal Sosyalizmi kötüleyici yaklaşılıp diğer ideolojilere normal bakılması gerçeği değiştirmez. Eğer katliam varsa vardır. Ayrıca verilerin düşürülmesi ortada bir katliamın olmadığını mı gösterir? Sayı tam olarak net olmayabilir. Düşürmeleri olmadığı anlamına mı gelir?
En kötü yanıysa nasıl verileri düşürüyorlarsa bizim de elimizde katliam olmadığına dair veri var mı?
Samimi bir şekilde soruyorum asla yanlış anlamayın.
Bright Truth said:Saulo said:Ruhaniyete inanıyorum, görü almış olabilirler ancak söz konusu tarihse görü bir işe yaramaz.
Bilim tarafsız değil ancak sadece Nasyonal Sosyalizmi kötüleyici yaklaşılıp diğer ideolojilere normal bakılması gerçeği değiştirmez. Eğer katliam varsa vardır. Ayrıca verilerin düşürülmesi ortada bir katliamın olmadığını mı gösterir? Sayı tam olarak net olmayabilir. Düşürmeleri olmadığı anlamına mı gelir?
En kötü yanıysa nasıl verileri düşürüyorlarsa bizim de elimizde katliam olmadığına dair veri var mı?
Samimi bir şekilde soruyorum asla yanlış anlamayın.
Esenlikler,
Ruhaniyetin varlığına inanışınız büyük ihtimal ya kendi deneyimleriniz ya da mantığınız üzerinden gerçekleşti. Veriye bu kadar değer vermenin bir gereği yok. Mantık olmadan verinin bir anlamı kalmaz. Mantıkla ölçüldüğü kadar veri önemlidir. Kavrayış da burada devreye giriyor. Mantığın yanı sıra sağ beyin de kavrar, doğru yolu buldurur ve sol beyinin analizine yardımcı olur.
Sizin şu an sorduğunuz soru Yahudilerin laflarına kılıf aramaktan farksız kalıyor. Bilerek yaptığınızı da iddia etmiyorum, ancak durup mantıklı düşünürseniz zaten laflarına inanmak için ekstra çaba gösteriyorsunuz gibi geliyor. Düşman saldırısı altında olmanız büyük ihtimal.
Ve evet, aradığınız veriler de var. Tek yapmanız gereken JoS'un kendi sitesinden veya Türkçe siteden araştırmalar yapmak. JoS'un kendi sitesinde tam olarak nerede yer alıyor bilmiyorum ancak Türkçe sitede "Politika" sekmesinden bulabilirsiniz, dahasını da çevireceğiz.
Kısa birkaç şeyden bahsedeyim. Orada sözde gaz odalarının duvarlarından alınan örnekte hiçbir zehirli gaz izi bulunmuyordu. Bir diğer nokta da sözde fırınların 1 kişilik oluşu. Bir cesedin tamamen yanması 4 saat alıyor. 3 tane fırın var. Yani 1942 ile 1945 arasında 7/24 bunlar çalıştırılsa günde 18 ceset alıyor demektir. Bundan fazla kişi öldürülse zaten hastalık yayılır, iddia edilen sayı 1.1 milyon.
Kampın aktiflik süresi 2.5 yıl. Yaklaşık 900 gün diyelim buna. 910 ile 18'i çarparsanız da zaten iddia edilen sayıya ulaşamıyorsunuz. 16 bin civarları oluyor.
İyi akşamlar.
Saulo said:Kendi deneyimlerimden biliyorum. Türkçe olan her şeyi okudum. Tekrar da okurum.
Saldırı altında olabilirim yalan yok.
Fırınlar 1 kişilik olabilir ama ya birçok fırın varsa ne olacak? O zaman sayı artmaz mı?
Ama mantığınız kafama yattı eğer fırınların birden fazla olup sayının milyonları vurmaması doğru değilse.
Bright Truth said:Saulo said:Kendi deneyimlerimden biliyorum. Türkçe olan her şeyi okudum. Tekrar da okurum.
Fırınlar 1 kişilik olabilir ama ya birçok fırın varsa ne olacak? O zaman sayı artmaz mı?
Ama mantığınız kafama yattı eğer fırınların birden fazla olup sayının milyonları vurmaması doğru değilse.
Esenlikler,
Belirttiğim gibi, sözde fırınların sayısı 3. Auschwitz 1942 yazından, 1945 Ocak'ına kadar açık kalıyor. Yani mümkün değil böyle bir şeyin gerçekleşmesi.
İyi geceler.
Saulo said:Bright Truth said:Saulo said:Kendi deneyimlerimden biliyorum. Türkçe olan her şeyi okudum. Tekrar da okurum.
Esenlikler,
Belirttiğim gibi, sözde fırınların sayısı 3. Auschwitz 1942 yazından, 1945 Ocak'ına kadar açık kalıyor. Yani mümkün değil böyle bir şeyin gerçekleşmesi.
İyi geceler.
Son olarak, sözde fırınlar kaç taneydi? 1 fırın üzerinden gittik ama birden fazlaysa mümkün olmaz mı?
Bright Truth said:Saulo said:Bright Truth said:Esenlikler,
İyi geceler.
Son olarak, sözde fırınlar kaç taneydi? 1 fırın üzerinden gittik ama birden fazlaysa mümkün olmaz mı?
Esenlikler,
Alıntıladığınız mesajımda da sözde 3 fırın olduğunu yazmıştım, önceki mesajımda da. Lütfen biraz daha dikkatli okuyun. Anlayışınız için teşekkürler.
İyi geceler.
Saulo said:...
O halde sözde fırından kaçan insanlar da kulaktan dolma şeylerle fırından kaçtım diyor. Değil mi?
Kahin said:Tüm video ve konuşma yapan "insanların" hepsi de sahte ve yalan, değil mi ?
Türkiye'ye kaçan bilim adamları bu iddiayı güçlendirmek için geldiler peki tek sebep bu mu ?
Toplama kampında toplanan ama işkenceye falan uğramayan Yahudiler var aslında oraya tam olarak neden topladı Hitler onları ?
Nasyonal sosyalzm Atatürk'ün laik ülkesinin ırk karıştırma karşıtı olan halı diyebilir miyiz ?
Atatürk ile Hitler'in yakın arkadaş olduğuna dair söylentilerin kanıtları nedir ?
Atatürk aynı zamanda Albert Einstein ile de yakın arkadaşmış mektuplaşıyorlarmış sürekli ama bir türlü buluşamamışlar doğru mu ?
Saulo said:Hitler'in İslam'a kapı açması çıkar ilişkisi yüzünden miydi?
Ayrıca cidden Nasyonal Sosyalizm'in düşman tarafından "tü kaka" dendiğine şahit oldum. Bizzat o dönemin konuşmalarında Nasyonal Sosyalizm'in bütün ırkların yaşaması olduğu sözlerini duyarak...
"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan