Konuşurken asla onlara benzememeye dikkat ettim, onlar pis kelimeler sarf ederken ben etmedim. Asla onların seviyesine düşmedim. Ancak yukarıdaki mesajımda da belirttiğim gibi onlarla dalga geçmiştim. Onlar tabii bunu ciddiye almadılar, devam ettiler. Fakat açıkçası bunu ciddiye almaları için değil, bulundukları rezil ve tamamen aşağılık konuma yakışan tek şey olduğu için yaptım.
İkisi de sömürgeciliği destekliyordu. Onlara göre sömürmeyen ülke ayakta kalamazmış. Zaten buradan Yahudi oldukları çok net bir şekilde anlaşılıyordu. Fazla ayrıntıya gerek yoktu.
Ayrıca kendileri Yahudi olmasına rağmen sırf beni sinirlendirmek için centil olduğum halde bana Yahudi muamelesi yaptılar. Nazileri desteklediklerini bile söylediler. Yahudi olduklarının üstünü ancak bu şekilde kapatabiliyorlardı. Ben o zamanlar Yahudi yalanları sebebiyle Nazilere karşı mesafeliydim. Mesafeli oluşumu beni diğerlerine Yahudi göstermek için kullandılar.
Onlarla çok fazla iletişimde bulunmadım, bu pis sıçanlarla İnternet aracılığıyla iletişim kurmuştuk. Ben o zamanlar oluşturabileceği tehlikeden habersiz İnternette halka açık olan Instagram hesabımı paylaşmıştım dolayısıyla bu iki Yahudi ayrıca beni kişisel bilgilerimden hedef almıştı. "Fotoğraflarını DeepWeb'te yayarız," demişlerdi, öyle hatırlıyorum. Ancak bundan korktuğum ya da endişelendiğim söylenemez. Oldukça soğuk kanlı davranarak onlarla iletişimi aniden kestim. Ayrıca Türkiye'nin en ünlü hackerlarından birisi ile iletişime geçip beni korumasını istemiştim, kabul etti sağ olsun. Herhangi bir şey yapamadılar.
Bana verdikleri tek zarar psikolojik düzeyde olmuştu, uzun zaman sonra aklıma geldikleri sırada öfkelenmeye ve aşırı nefret duymaya başlamıştım onlara karşı.
Fakat şu an Tanrı/çalara teşekkür, her şey gayet iyi durumda. Sözlerinizde ise tamamen haklısınız, Dünyaya yaptıklarının üstünü kapatmaya çalışıyorlar. Ama her yalan eninde sonunda açığa çıkar, bunu bilmiyorlar.