Nolongerus3d
Member
Yahudilerin medyaya hakim olduğu herkes tarafından bilinen bir gerçek bunu kimse inkar etmiyor ve herkes biliyor. Çoğunluk bir ss ise onların Tanrıları küçük düşürdüğünü, gerçek bilgileri deforme ettiğini ve insanlığa kadim bilgileri unutturmaya çalıştığını söylüyor. O halde medyada neden bu kadar çok mitolojik ürün var? Atıyorum X isimli bilgisayar oyunu Yahudi şirketlerince piyasaya sürülüyor ve bu oyunda mitolojik varlıklar, tanrılar, tanrı figürleri bulunuyor. Veya NASA'nın yahudilerce ele geçirildiğini söylüyorsunuz ama diğer yandan bulunan gezegenlere, uydulara, yıldızlara veya diğer gök cisimlerine Tanrı/Tanrıça isimleri veriliyor. Yine Filmlerde ve sosyal medya reklamlarında da meditasyon, içsel huzur veya yine tanrı/ça konuları temaları sık sık işleniyor. Zaten bu yüzden son zamanlar herkes meditasyon, yoga yapar oldu. Müzikte de durum aynı. İnsanlığa her türlü pisliği aşılayan o sözde sanatçıların bile x albümündeki y şarkısı mitolojiden ilham alıyor ve bunu herkes biliyor. Bu ne biçim kadim bilgileri unutturma(!) çabası? Birisine bir şeyi unutturmak istiyorsam onu göz önünde bulundurmam. Mümkün olduğunca aksini yaparım.