Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Yaşamlar hakkında

1343666

New member
1-neden hala ilk yaşam ruhları var ve olmaya devam ediyor bir ruhun ilk hayata gelişi olabileceğini okudum bunu evren kendimi veriyor ruh önceden hayat deneyimi yoksa nasıl var oluyor bu sistem nasıl işliyor?
2- y*hudıler neden tekrar tekrar reenkarne oluyor çok saçma değil mi onlar neden yok olmuyor ve Tanrılar neden reenkarne olmalarına izin veriyor ne zaman sonları gelecek?
3-y*hudıler tamamen yok edilse bile tekrar ilk yaşam şeklinde var olamazlar mı sonuçta onlarda insandı ama bu yolu seçtiler kafam çok karışık birde y*hudilerde de magnum opus tarzı bir ölüm dirilim ve ruh seviyeleri anlayışı var mı?
4-budizm ile direk ruhumuzu soğurtup tamamen evrenden silinsek bile o zaman yine ilk yaşam şeklinde gelmemiz mümkün olmuyor mu?

Bence y*hudiler kendilerini, kendi güçleriyle reenkarne ediyor
o zaman ölümsüz gibi bir şeyler anlamadığım nokta Tanrıların reptilyanları yok etmeme sebebinin evrenin boyutları olduğunu okudum Tanrıların çok daha üstte olması ama ölüler diyarı farklı bir boyut diye biliyorum ve bir Tanrı yönetiyordu? tekrar nasıl reenkarne olabiliyorlar sonuçta bunlar eskiden centillerdi kafam gerçekten çok karıştı ve diğer sorularıma da yanıt verilmemiş? o zaman evrende herkesin kendi doğası var gibi bir sonuçmu çıkıyor onun dışında ahlak diye birşey var mı? yani bir insan yok etmeyi tercih ediyorsa Tanrı olamaz mı

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back