Pls Delete My Account
Member
Hepinize esenlikler, son bu ay içerisinde garip şeyler yaşadım ve devam ediyor, inancımda şüpheye düşmedim ama "Tanrılara bir yanlış mı yaptım ki savunmasız kaldım" diye düşünmeme sebep olmadı değil. İlki, Adanma ayinini yaptıktan sonra ritüel takvimine başladıktan sonra oldu. Normalde pek hasta olmayan ben, ağır bir gribe yakalandım, ailemdeki herkeste yakalandı. toparlayana kadar ritüel takvimine uyum sağlayamadım elbette. Daha sonra yine bir şekilde devam ettim ama ne zaman oturup meditasyon, ritüel yapacak olsam bir aksilik çıktı, belki de biraz tembellikle karışıktı ama kesinlikle ondan ibaret değildi. "Bari son günleri kaçırmayayım" dediğim zaman, bir yakınımda hastalandı ve durumu ağırlaştı. Şuan durum devam ediyor ve meditasyonları yapacak imkanım bile yok diyebilirim(Yani mantra titreştiremiyorum)
Ne yapmam gerekiyor ? Şeytan Babaya dua ediyorum ama dua ederken bile kafamı evham kaplıyor artık.
Ne yapmam gerekiyor ? Şeytan Babaya dua ediyorum ama dua ederken bile kafamı evham kaplıyor artık.