Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Yaşadıklarımız

AlterOne

Member
Hayatınızda paranormal yaşadığınız şeyler oldu mu? Veya yaptığınız büyü çalışmaları vs. çalıştı mı? Etkilerini nasıl gördünüz?

Bu gibi sorularda sanırım beni en etkileyen RTR'ler olmuştur. Hayatımdaki bazı şeyleri aşmamı sağladılar.

Paranormal olaylardan kastınız, ruhunuzda yaşadığınız deneyimlerse; adanmış her spiritüel satanist ruhunu geliştirmekle görevli olduğu için böyle şeyler yaşar. Bunun dışında Tanrılar bizi olumsuz deneyimlerden koruyacaktır.

Bir büyünün fiziki dünyaya etki etmesi, büyücünün gücü başta olmak üzere, pek çok etkene bağlıdır; fakat doğru uygulamış her büyü olumlamanın görevini yerine getirir. Bizim o etkiyi hemen görmemiş oluşumuz, büyüyü geçersiz kılmaz; zira bu pek çok sebebe bağlı olabilir. Örneğin, büyünün fiziksel alemde tezahür edemeyişinin sebebi, büyücünün ortaya çıkardığı enerjinin ihtiyaç duyulandan az olması bunlardan biri olabilir.

JG Blitzkrieg bu konuda forumda bir mesaj yazmıştı, paylaşmak istedim fakat bulamadım.

Paranormal olaylardan kastınız, ruhunuzda yaşadığınız deneyimlerse; adanmış her spiritüel satanist ruhunu geliştirmekle görevli olduğu için böyle şeyler yaşar. Bunun dışında Tanrılar bizi olumsuz deneyimlerden koruyacaktır.

Bir büyünün fiziki dünyaya etki etmesi, büyücünün gücü başta olmak üzere, pek çok etkene bağlıdır; fakat doğru uygulamış her büyü olumlamanın görevini yerine getirir. Bizim o etkiyi hemen görmemiş oluşumuz, büyüyü geçersiz kılmaz; zira bu pek çok sebebe bağlı olabilir. Örneğin, büyünün fiziksel alemde tezahür edemeyişinin sebebi, büyücünün ortaya çıkardığı enerjinin ihtiyaç duyulandan az olması bunlardan biri olabilir.

JG Blitzkrieg bu konuda forumda bir mesaj yazmıştı, paylaşmak istedim fakat bulamadım.
Kesinlikle, Ek olarak 3 katı geri döner gibi şeyler asla yoktur. Tamamen yalandır. Tanrılar bizi korur, Ayriyetten büyünün ters tepmesinden'de korur. Sadece yaptığımız kötü şeyler varsa sonraki reenkarne hayatımızda bunları öderiz. Ve Ay'ın döngüsü, saatler, konumlar, günler, ruh hali, malzemeler, odaklanma, renkler, semboller gibi şeylerde büyünün etkisini oldukça etkiler. Ve en önemlisi: Sabır. Ve evet, Rtr'ler bildiğimizden daha fazla işe yarıyor. Aslında şöyle bir şey var ki; "Paranormal" olayların çoğunu eskiden her insan yaşardı ve oldukça normal bir şeydi (Dış dünyadan içe çekilme, tanrılarla konuşma, tanrıların mesajını alma-yorumlama, ruhsal olarak kötü-iyi deneyimler, Astral seyahat....) ve bunlara "paranormal" olaylar bile denmezdi hani. Çünkü kişi ne yaşadığını biliyordu. Şuan içinde bulunduğumuz dünyanın Spiritüel konuları ciddiye almadığı için bir cahillik mevcuttur. Tabii biz ciddiye alıyoruz.

Büyüye doğanın ve Tanrıların bir armağanı gözüyle bakıyorum. İnsanlığın binlerce yıl süren karanlık çağından sonra, çıkaracağı çok ders var; çünkü tüm sorunların çözümü geçmişte saklı. Bu saatten sonra insanlar nereden geldiğini asla unutmamalı, sadakatlerinden asla şüphe etmemeli.
Kesinlikle, Çok haklı bir konuya değindiniz. 🧘‍♀️ Geçmişte nasılsa bugünde aynı yöntemleri deneyeceğiz. Ve asla bıkmayacağız.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back