Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Varlıklar tarafından psişik saldırıya uğruyorum

roxxa

New member
Sn 3 gündür 2 tane farklı sese sahip varlık beni rahatsız ediyor biri olgun ve kalın bir boğuk erkek sesi ismimi ardı ardına söylüyor diyeri sürekli bana pişt diye sesleniyor nasıl kurtulabilirim

Esenlikler,

Çoğumuz arada sırada böyle sesler duyarız çünkü duru-işiti noktalarımız açılmıştır.
Duru-görü noktalarımız açılmıştır ve gölgeler görürüz.

Benimde bir gece durduk yere vücudumda tırnak izleri ile kanama oluşmuştu.

Normaldir. Ben kafama takmıyorum. Tanrılara yakın duruyorum.
Tanrılar kaldıramayacağımız noktalarda yardım edecekler.

Onun dışında, Meditasyonlarınıza, Korunma Aurasına, Çakra geliştirme meditasyonlarınıza, Rtr'lerinize devam edin.

Tekrar o sümüksü böcek kafalı varlıkları görürseniz "Vanessa/ Vinessa"yı titretebilirsiniz. Kendi üzerinizde asla denemeyin.

Pozitif kalın.

Tekrar o sümüksü böcek kafalı varlıkları görürseniz "Vanessa/ Vinessa"yı titretebilirsiniz. Kendi üzerinizde asla denemeyin.
Vinasa'yı önünüze gelen herkese önermeyin. Vinasa'nın enerjileri oldukça kuvvetlidir ve düzgün bir şekilde kontrol edilemediği takdirde kişi kendisine zarar verebilir.

Bu nedenle korumanıza yoğunlaşın ve lanetleri geri çevirme yapın.

40 günlük meditasyona başlamadıysanız başlayın, başladıysanız da ekstra Aura Temizleme ve Koruma çalışmaları yapabilirsiniz. Bir de ufak ihtimal kuruntu yapıyor olabilirsiniz, eski inançlarınızdan dolayı bilinçaltınızda Satanizme karşı önyargılarınız kaldıysa bunları aşmanız gerek. Fakat her halükarda Aura çalışmaları yapın, Lanetleri Geri Çevirme de düzenli yapıldığı takdirde sizi rahatlatacaktır.

Ben, özellikle de rüyalarımda beni rahatsız edip kötü düşünceler telkin eden bir varlığı çok küçük ve hızlı bir çalışmayla yok edebilmiştim. Böyle varlıklar kelimenin tam anlamıyla parazittir, aynı balıklara yapışıp onlarla birlikte beslenen parazitler gibi. Size kötü düşünceler aşılar, rahatsız eder ve bunlarla beslenirler; Tanrılara şükür elimiz kolumuz tutuyor da bu şeylerin üstüne 'ateş püskürtüp' tamamen kurtulabiliyoruz.

40 günlük meditasyona başlamadıysanız başlayın, başladıysanız da ekstra Aura Temizleme ve Koruma çalışmaları yapabilirsiniz. Bir de ufak ihtimal kuruntu yapıyor olabilirsiniz, eski inançlarınızdan dolayı bilinçaltınızda Satanizme karşı önyargılarınız kaldıysa bunları aşmanız gerek. Fakat her halükarda Aura çalışmaları yapın, Lanetleri Geri Çevirme de düzenli yapıldığı takdirde sizi rahatlatacaktır.

Ben, özellikle de rüyalarımda beni rahatsız edip kötü düşünceler telkin eden bir varlığı çok küçük ve hızlı bir çalışmayla yok edebilmiştim. Böyle varlıklar kelimenin tam anlamıyla parazittir, aynı balıklara yapışıp onlarla birlikte beslenen parazitler gibi. Size kötü düşünceler aşılar, rahatsız eder ve bunlarla beslenirler; Tanrılara şükür elimiz kolumuz tutuyor da bu şeylerin üstüne 'ateş püskürtüp' tamamen kurtulabiliyoruz.
Eski inancımda bile bu tarz varlıklar hakkında hep bilgi edinmeye çalışıp ruhani güçlere hep inandım ama ilk defa sesi bu kadar net ve her saniye duyuyorum şuan bardak devirme ve çeşmeyi açıp kapatmaya da başladılar bir anlık sinirle bardak fırlattım ve küfür ettim o kadar korktum ki kimseye anlatamadım da hala devam ediyor şuan böyle rahatsız edildikçe meditasyon yada bir rune çalıştırmaya cesaret edemiyorum

Bu zor durumlarda Tanrılar yardımcı oluyor, yeni başlayan birisi hiçbir koşul altında Vinasa kullanmamalıdır.
Zor durumlarda ben, Tanrılarımızdan yardım almak yerine,
Kendimi geliştirmek için kendi güçlerimi kullanmayı tercih ederim.

Tabii, kişiden kişiye göre değişir. Ve birisine olan "zor durumu" kimine "kolay durum" olduğu için kişi istediğini yapmakta özgürdür.

Eski inancımda bile bu tarz varlıklar hakkında hep bilgi edinmeye çalışıp ruhani güçlere hep inandım ama ilk defa sesi bu kadar net ve her saniye duyuyorum şuan bardak devirme ve çeşmeyi açıp kapatmaya da başladılar bir anlık sinirle bardak fırlattım ve küfür ettim o kadar korktum ki kimseye anlatamadım da hala devam ediyor şuan böyle rahatsız edildikçe meditasyon yada bir rune çalıştırmaya cesaret edemiyorum
Havlayan köpek ısırmaz, benim rüyama giren şey de ölümden tutun da korktuğum bir çok şeye kadar saçma sapan şeylerin vizyonlarını gösteriyordu; bir SS'e yapabilecekleri maksimum şey de bu sihirbazlık gösterisidir zaten. O yüzden lütfen korkmayın ve en azından ya Babamızın ya da kendinizi yakın hissettiğiniz (önceki gönderilerinizde Leydi Astarte ile çalışmak istediğinizi yazmıştınız, kendisi biz SS'ler için çok yardımsever bir Tanrıçadır) bir Tanrının/Tanrıçanın mührüne meditasyon yapıp odaklanarak dua edin. Ayrıca unutmayın, bu şeyler size zarar veremez ama siz çok fazla korkup paranoya yaparsanız kendinize psikolojik bir hasar verebilirsiniz.

Havlayan köpek ısırmaz, benim rüyama giren şey de ölümden tutun da korktuğum bir çok nesneye kadar saçma sapan gerçekçi vizyonlarını gösteriyordu; Zaten bir SS'e yapabilecekleri maksimum şey de bu sihirbazlık gösterisidir. O nedenle lütfen korkmayın ve en azından ya Babamızın ya da yakınınızdaki belgeleriniz (önceki gönderilerinizde Leydi Astarte ile çalışmak istediğinizi yazmıştınız, kendisi biz SS'ler için çok yardımsever bir Tanrıçadır) bir Tanrının/Tanrıçanın mührüne katkıda bulunmaya odaklanarak dua edin. Ayrıca unutmayın, bu şeyleri size zarar veremez ama siz çok fazla korkup paranoyanızı kendinize ait psikolojik bir hasara uğratabilirsiniz.
Teşekkür ederim beni desteklediğiniz için bu sesler sık olarak gidip geldiği için rahat hissedemiyorum o yüzden bir çalışma yapamıyorum

Teşekkür ederim beni desteklediğiniz için bu sesler sık olarak gidip geldiği için rahat hissedemiyorum o yüzden bir çalışma yapamıyorum
Hiç kafanıza takmayın.
Sesler gelir. Çok daha fazla ses duymak= Duru-işiti noktalarının meditasyon ile geliştirilmesi. Zaten bu noktada Tanrıların sesini de duyarsınız.

Bende dün meditasyon yaptıktan 1-2 saat sonra pişt diye bir kükreme sesi duydum. Baya gerçekçiydi. Zaten uyanıktım.
Koruma Auram olduğu için hiçbir şey olmadı.

Bırakın gitsin.

Korkacak ne var, bende yüksekten büyük binalardan korkuyorum, korkmaktan ziyade panik atak oluyorum. Sonra sonra sakinleşiyorum, bu gün boya yaptığım, çok eski bodrum kat tek başıma korkarak çalıştım. ŞEYTAN ve TANRILAR I düşünüyorum, sığınacak tek liman birşey olmaz, korkma bende korkuyorum bakıyorum korktuğuma değmez miş.....

Hiç kafanıza takmayın.
Sesler gelir. Çok daha fazla ses duymak= Duru-işiti noktalarının meditasyon ile geliştirilmesi. Zaten bu noktada Tanrıların sesini de duyarsınız.

Bende dün meditasyon yaptıktan 1-2 saat sonra pişt diye bir kükreme sesi duydum. Baya gerçekçiydi. Zaten uyanıktım.
Koruma Auram olduğu için hiçbir şey olmadı.

Bırakın gitsin.
Pişt diye sesmi, geldi beni korkutma, hakikatenmi ? Ben hiç ses duymuyorum ben sadece yükseklerden, birde kalabalıktan korkuyorum, internetten baktım sosyalist fobiymiş.Benim eskiden bir arkadaşım, vardı benden büyüktü mezarlıkta yatıyordu.Hiç birşeyden korkmazdı, bir gün sordum ona ısısız yerlerde, nasıl yatıyorsun korkmuyormuşum, bana dediki korku benden korksun. Ölmüş eşşek kurttan, korkmaz dedi bana.Kimi kimsesi yoktu, hapisten çıkmıştı, ben onu çalıştırdım, yanımda sonra kendisine yer kiraladım orda yatıp kalkıyordu...

Pişt diye sesmi, geldi beni korkutma, hakikatenmi ? Ben hiç ses duymuyorum ben sadece yükseklerden, birde kalabalıktan korkuyorum, internetten baktım sosyalist fobiymiş.Benim eskiden bir arkadaşım, vardı benden büyüktü mezarlıkta yatıyordu.Hiç birşeyden korkmazdı, bir gün sordum ona ısısız yerlerde, nasıl yatıyorsun korkmuyormuşum, bana dediki korku benden korksun. Ölmüş eşşek kurttan, korkmaz dedi bana.Kimi kimsesi yoktu, hapisten çıkmıştı, ben onu çalıştırdım, yanımda sonra kendisine yer kiraladım orda yatıp kalkıyordu...
Evet baya gerçekçiydi. Uykuda değildim.
Korkulacak hiçbir şey yok. Hatta onlara küfürde edebilirsiniz.

Duru-işiti ve görü noktalarınız açıldıkça bunlara alışın...
Bunların artısı da olacak (Tanrıları görebilme ve duyabilme yeteneği) eksisi de olacak (gölgeler, sesler vesaire)

Sosyal fobi/ Anksiyete bazen panik atak ile karıştırılabilir. İlaç kullanmayın. Onun dışında meditasyonlar çok fayda sağlıyor. Yahudi olmayan bir psikolog ile çözebilirsiniz!!
Hatta bende yardımcı olabilirim.
O tarz insanlar, bilmiyorum... Tuhaflar.

Sn 3 gündür 2 tane farklı sese sahip varlık beni rahatsız ediyor biri olgun ve kalın bir boğuk erkek sesi ismimi ardı ardına söylüyor diyeri sürekli bana pişt diye sesleniyor nasıl kurtulabilirim
Koruyucu Demon'unuz ya da henüz bilmiyorsanız Şeytan Babamızın Mührüne odaklanarak, Ondan bu konuda size yardım etmesini rica edin. Sorunun çözümü oldukça basit... Çünkü baş edemeyeceğiniz bu tarz ruhani olaylarda, yardım edeceklerdir. Yine de kendinizi daha iyi hissetmeniz için bir kaç yol paylaşıyorum:

1-Auranızı kırmızı, parlak enerjiler ile sarın ve bunu bir süre imgeleyin.
2-Evi Satanik Mavi enerjiler ile temizleyin (İmgeleme yaparak ve/veya Algız Rününü titreterek)
3-SATAN ismini mantra gibi titretebilirsiniz evi Satanik Mavi enerjiler ile imgelerken.
4-Çakralarınızı kapatın.
5-Her şeyden önce sakin kalın, cesur olun ve özgüvenli durun. (Bunlar kişiyi enerjisel olarakta, zihinsel olarakta daha kuvvetli yapar)

Bardak devirme, musluk açma ve kapatma vb. olaylara başka insanlarda tanık oldu mu? Evde yaşayan insanlarda bu tarz deneyimler yaşadı mı?

Teşekkür ederim, zaten hiç ilaç kullanmıyorum, çay sigara soğuk su bunlar benim ilacım.Bu aralar havalar nemli geçen hasta oldum, hasta hasta çalıştım.Isveren korona oldum sandı, çabuk burdan git dedi, aşıda olmamışsın zaten, dedi bizede bulaştıracan korona dedi, evini boyadıgim kadın çok korktu, çok sıtma oldum halsiz kaldım, o şekil de çalıştım akşamüstüne kadar, en sonunda halsizlkten yere uzandım, kadın tamam usta hasta hasta çalışma dedi, git dedi öyle paydos ettim...

Devam etmek gerekirse, Ve korkularınızı gidermek için,
Bende kitap devrilmesi gibi olaylar yaşamıştım.

Doğrusu ne kadar söylemek istemesem de, Varlığı bağlayarak kurtulmuştum. Siz bu işe asla girmeyin.
Şeytan baba yardım edecektir...

Teşekkür ederim, zaten hiç ilaç kullanmıyorum, çay sigara soğuk su bunlar benim ilacım.Bu aralar havalar nemli geçen hasta oldum, hasta hasta çalıştım.Isveren korona oldum sandı, çabuk burdan git dedi, aşıda olmamışsın zaten, dedi bizede bulaştıracan korona dedi, evini boyadıgim kadın çok korktu, çok sıtma oldum halsiz kaldım, o şekil de çalıştım akşamüstüne kadar, en sonunda halsizlkten yere uzandım, kadın tamam usta hasta hasta çalışma dedi, git dedi öyle paydos ettim...
HAYIR, CORONA AŞISI OLMAYIN.

İlaç kullanmayın evet. Vitamin gibi takviye edicileri gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Vitaminler/mineraller ruhsal sorunların çoğunu çözüyor.
Sigara içmenizi çok önermiyorum... Vücudunuza zarar veren şeyler, Çakralarınıza ve ruhunuza da zarar verebilir...

İlaç karşıtlığı yapmayın, gerektiğinde ilaç kullanmak önemlidir.

"Bir doktorun gözetimi altında veya ilaç kullanmakta olan kimse, lisanslı bir hekimden tıbbi yeterlilik görülmediği sürece yazılmış HİÇBİR ilacı almayı, tıbbi tedaviyi, antibiyotikleri vs. BIRAKMAMALIDIR. Biz Hristiyan veya Müslüman değiliz! Antibiyotikler ve benzeri şeyler HAYAT KURTARIR!" -Yüksek Rahibe Maxine

"Bir doktorun gözetimi altında veya ilaç kullanmakta olan kimse, lisanslı bir hekimden tıbbi yeterlilik görülmediği sürece yazılmış HİÇBİR ilacı almayı, tıbbi tedaviyi, antibiyotikleri vs. BIRAKMAMALIDIR. Biz Hristiyan veya Müslüman değiliz! Antibiyotikler ve benzeri şeyler HAYAT KURTARIR!" -Yüksek Rahibe Maxine
Psikiyatrik yahudi ilaçlarını kastettim. Kimseye faydaları yok. Özellikle prozac tarzı.

Ben bu yaşıma geldim, enerji içeceği içmedim vitamin kullanmadım.Yorulunca yatıyorum, aşı olmadım serbest çalışan olduğum. Zaten aşı karşıtıydım, herkese anlatıyordum, bir gün kravatlı bir adam, herşeye burnunu sokma dedi bana...

Ben bu yaşıma geldim, enerji içeceği içmedim vitamin kullanmadım.Yorulunca yatıyorum, aşı olmadım serbest çalışan olduğum. Zaten aşı karşıtıydım, herkese anlatıyordum, bir gün kravatlı bir adam, herşeye burnunu sokma dedi bana...
Çok boş konuşuyorlar. Ama size tavsiyem aile hekiminize gidip vitamin değerleriniz ölçtürmeniz.

Vitamin takviyesi almak gerçekten güzeldir. Çok pozitif hissedersiniz.
Vitamin ve mineral değerlerinin 1'i bile eksik çıksa yorgun hissedebilirsiniz.

Çoğu ruhsal hastalık vb tarzı aslında vitamin eksikliğidir.

Doktora karşı değilim, bazen doktorlar yatış hastanede veriyorlar, ondan korkuyorum işlerim kalır, onun icin doktora hastaneye sıcak bakmıyorum... hastanede panik atak geçiriyorum, bende hastane korkusu var...

Çok boş konuşuyorlar. Ama size tavsiyem aile hekiminize gidip vitamin değerleriniz ölçtürmeniz.

Vitamin takviyesi almak gerçekten güzeldir. Çok pozitif hissedersiniz.
Vitamin ve mineral değerlerinin 1'i bile eksik çıksa yorgun hissedebilirsiniz.

Çoğu ruhsal hastalık vb tarzı aslında vitamin eksikliğidir.
Şu sokakta gezenlerin çoğu ruhsal hasta, son zamanlarda millet barut fıçısı

Ben hastane doktor karşıtı değilim, ben hastaneye girince sonne bey otomatikmen hasta oluyorum geçen birini ziyaret, ettim hastanede, kötü oldum, fazla duramadım kaçtım..

Koruyucu Demon'unuz ya da henüz bilmiyorsanız Şeytan Babamızın Mührüne odaklanarak, Ondan bu konuda size yardım etmesini rica edin. Sorunun çözümü oldukça basit... Çünkü baş edemeyeceğiniz bu tarz ruhani olaylarda, yardım edeceklerdir. Yine de kendinizi daha iyi hissetmeniz için bir kaç yol paylaşıyorum:

1-Auranızı kırmızı, parlak enerjiler ile sarın ve bunu bir süre imgeleyin.
2-Evi Satanik Mavi enerjiler ile temizleyin (İmgeleme yaparak ve/veya Algız Rününü titreterek)
3-SATAN ismini mantra gibi titretebilirsiniz evi Satanik Mavi enerjiler ile imgelerken.
4-Çakralarınızı kapatın.
5-Her şeyden önce sakin kalın, cesur olun ve özgüvenli durun. (Bunlar kişiyi enerjisel olarakta, zihinsel olarakta daha kuvvetli yapar)

Bardak devirme, musluk açma ve kapatma vb. olaylara başka insanlarda tanık oldu mu? Evde yaşayan insanlarda bu tarz deneyimler yaşadı mı?
Ben babamla yaşıyorum ancak asker olduğundan evde nadiren geceleri veya pazar günü birlikte kalabiliyoruz artık bu durumları babama da bahsetmiyorum çünkü beni psikiyatriste götürüyor ve her gittiğimde daha yüksek halisünasyon ve antidepresyanlar yazıyorlar ben inancıma sonuna kadar güveniyorum bu yüzden artık kimseyle paylaşmıyorum ancak bu durum beni zorluyor tehdit altında hissederken bir çalışma yapamıyorum babam eve geldiğinde de uyurken çok kalın bir ses "HHHAAAAAAAAA" diye iç çekti ama o an babam hiçbirşey duymadı ama korkmadım babam olduğu için

Ben babamla yaşıyorum ancak asker olduğundan evde nadiren geceleri veya pazar günü birlikte kalabiliyoruz artık bu durumları babama da bahsetmiyorum çünkü beni psikiyatriste götürüyor ve her gittiğimde daha yüksek halisünasyon ve antidepresyanlar yazıyorlar ben inancıma sonuna kadar güveniyorum bu yüzden artık kimseyle paylaşmıyorum ancak bu durum beni zorluyor tehdit altında hissederken bir çalışma yapamıyorum babam eve geldiğinde de uyurken çok kalın bir ses "HHHAAAAAAAAA" diye iç çekti ama o an babam hiçbirşey duymadı ama korkmadım babam olduğu için
Anlıyorum. Görsel ve işitsel halüsinasyonlara neden olan çeşitli durumlar var; bazı psikolojik rahatsızlıklar, ilaç kullanımı vb. Bunlar sizde olabilir diye demiyorum. Ancak olayı tam anlamıyla bilmediğim için sadece olasılıklardan bahsediyorum.

Sorun ne olursa olsun, uygun bir yol ile her şey çözülebilir.

Evde güzel, eğlenceli bir müzik açabilirsiniz daha rahat hissetmek için gün içinde.

Meditasyonlarınızı uygulamaya devam edin. Durum ruhsalda olsa zihinselde olsa, sakinliğinizi koruyarak gelişiminize odaklanın. Bu her türlü sorunun çözümü için ana temel olacaktır. 40 günlük programa başlamadıysanız başlayın. Bitirdiyseniz size uygun bir program hazırlamanızda yardımcı olabilirim.

Sesleri vb. önemsemeyin, siz yaptığınız işe odaklanın çünkü Tanrılar size yardım edecektir. Burada önemli olan, sizde kendinize yardım etmelisiniz. 🌅🌻

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back