Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Varlık kovma

redsky

New member
Merhaba varlıklar uzun süredir bernimle uğraşıyor üçüncü gözüme büyü yapıyorlar sürekli cinsle imgeler alıyorum çalışmıyor.grilere benziyor kovamiyorum sürgün defetme bir ritüel söyler misin.Ayrica astral implant yaptıklarını dusunuyorum

öncelikle bu
sonra bu
ve bu
gezegenlerin ve ayın durumuna dikkat ederek başlamayı ihmal etmeyin
rtrlar da yardımcı olur ayrıca

Merhaba varlıklar uzun süredir bernimle uğraşıyor üçüncü gözüme büyü yapıyorlar sürekli cinsle imgeler alıyorum çalışmıyor.grilere benziyor kovamiyorum sürgün defetme bir ritüel söyler misin.Ayrica astral implant yaptıklarını dusunuyor
kovma ritüeli vardı sitede.Arama kısmına kovma ritüeli yazarak bulabilirsiniz.

Merhaba varlıklar uzun süredir bernimle uğraşıyor üçüncü gözüme büyü yapıyorlar sürekli cinsle imgeler alıyorum çalışmıyor.grilere benziyor kovamiyorum sürgün defetme bir ritüel söyler misin.Ayrica astral implant yaptıklarını dusunuyorum
Esenlikler,

Kovma rituelinin yanında Lord Abrasax'ın rituelini yapabilirsiniz. Düzeli olarak RTR, Aura temizleme ve Aura Koruma etkili olacaktır. Ve eğer adanma ritueli yaptıysanız kovma ritueli yaparken Korucu demonunuzdan sizi korumasını ve bu varlıkları kovmada size yardım etmesini rica edebilirsiniz.

İyi geceler.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back